Amuzuhuahuehuahuheuhuhae![]()
www.honda-tech.com
Ne 90-100ündne bahsediyon oolum sen, ben 180 yapanını gördümizmirde çok meşhur motorcu saksı vardı, çocukluklarında bu tarz motorlarla ilgilenen varsa (izmirde) bilirler, ağaç kesme makinasının silindirini koymuştu pecoya
bi nevi swap gibin bişii
tabi ozamanlar ben 10 yaşında falandım
![]()
valla bu tür cocuklardaki azim emin olum hiç birimizde yoktur bunar granktan direk debriyaja adamlar tek makine max. 90 cm3 ten 140-150 yapan motorlar var 1 sen akdar önce kemalpşa tarafalarında 4 makine vardı çalıştırmak için traktöre baglıyolardı diger türlü çalışmıyodu bile ama daha hiç süremedile uzuna cıkaramadılarilk gazda motor savurup atıyodu
![]()
Renault Sports & ///MPower
abartmışlar bunlar, kçk ken bizde de vardı çift makina ama biz hiç böle deildik. kii çift makina şaka makinası resmen
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Çift karbüratörlü olanları java ya da MZ yarzı motorlarla yarıştırıyorlardı adanada![]()
Tango-1 never dies.
www.honda-tech.com
saksıyı bilmiyen yoktur zaten adam öle zayıf bişi sanmayın 165-170 boylarında 110-120 kg ağırlığında olan bir adamdan bahsediyoruz va bu adam videodakilergibi motorun üstüne yatıp (altında bişi görünmüyor giderken uçan bir kütle gibi oluyor) hatta kendini şambralle motora bağlatan çatlak bir adam
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)