ROL değil videoyu izleyince REG gidiyo sanıyorum maşallah Selçuk allah kaza bela göstermesin![]()
ROL değil videoyu izleyince REG gidiyo sanıyorum maşallah Selçuk allah kaza bela göstermesin![]()
Peugeot Sport
herlade canım 190 hp 210 çıkarmak aynen deveye hendek misali dedıgın gibi
çok büyük fark dedi ya akılda kalmasın 190 çıkanda 250 çıkmaz diye söyledim
yanlış anlama kanka eger o arkadaşda denemeye gelecekse bence denemeyin alakasızz olur
bu arada kanka video yu 50 kere izlemişimdir süper olmuş![]()
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
orçun bu işleri bilen adamsın dd ile paşa arasında %10 fark var aşağı yukarı teg'in 197 yere verior 1200kg'da diğeri 195 verior 900kg'da bunlar sadece her müslümanın
bildiği hesaplar dingil mesafeleri şanzuman aktarım lastik ölçüm aerodinamik bunları hesaplayan ama bir kaç kişi selçuk abinin araçla bu teg arasında 2 direk diyorum denensin araç içi videolar çekilsin izleyelim
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
nick sonra fark ettim kanka
silmedim yazıyı kanka ben zaten 5 boy sonrasını saymak için cam car ayarlayım derim yada dedıgın gıbı araç içi vşdeo lazım
bana kalsa denemesinler bile gereksiz olucaktır
hondanın sahibi arkadaşda yanlış anlamasın beni arabasını küçümsemiyorum
ama ROL 106 ciddi hızlı bir araç onun aracına göre
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Zevk anlayışına bişey diyemem tabiki bu senin özgür iradenin seçimi fakat sen ve arkadaşların öyle bir atarlandınızki sanki ortada kasıtlı birşey var ve onu tartışıyorsunuz,olay sadece sıradan bir deneme idi nedir yani bir akşam çıkarsın yarım saat bir saat denersin arabaları sonra tanışırsın bir kaç muhabbet ayrılır gidersin ama ne bu yahu sanki kötü birşey söyledikte birilerine adamlar veryansın ediyor,beyler bu işler saygı çerçevesinde olmalı kusura bakmayın bu iş zevk işi onunda içine ediyorsunuz bu tarz davranışlarınızla ben vazgeçtim rolling yapmaktan selametle...
Biraz yolda tutunma sorunumu var bi anda m5 in dibine giriyor şerit değiştirir gibimaşallah her iki araca
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)