Maaşallah çok güzel gidiyor o basınca göre. Biraz daha fazla basınc daha bir değişik olacağa benziyor.
Aktarmada ne kullanıdınız?
Afr 11 lerde güvenlik için mi yoksa methanol olduğu için mi öyle görünüyor?
Teşekkürler.
Maaşallah çok güzel gidiyor o basınca göre. Biraz daha fazla basınc daha bir değişik olacağa benziyor.
Aktarmada ne kullanıdınız?
Afr 11 lerde güvenlik için mi yoksa methanol olduğu için mi öyle görünüyor?
Teşekkürler.
Maşallah gece gece uyku açtı. dört dörtlük olmuş
Masallah. Allah nazardan saklasın, sıkıntısız binmek nasip olur inş. Tam yatıyordum uykum kaçtı![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Ben bindim, çok keyifli, herkese tavsiye ederim. Yüksek CR + SC süper bir kombinasyon. Biraz daha basınç ve azıcık daha agresif bir egzantrik takımıyla çok ciddi olan gidişi daha da ciddileşir bence.
Hakkaten çok güzel oldu mayk, kazasız belasız inşallah.![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
maşallah keyifli olmuş
http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder
maşallah diyorum maşallah![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
s2000 önden çeker versiyonu dün gazlarken gidişine hasta kaldım plakası gibi kupon oldu kazasız belasız
Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder..
makina deparlı maşallah.bence hiç ellemeyin böyle daily gayet tatminkar olmus![]()
typerlara dengi nedir şuanda hiç scli b serisi sürmedigim için soruyorum?
süper olmuş sesler falan harika gidişide güzel gibi görünüyor.emeğiiinize sağlık
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)