User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
92 sonuçtan 77 ile 92 arası

Konu: 01 nm 770 golf r

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yiğit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğiniz gibi enjektörlerin limitine yaklaştık,ne kadar daha basınç açabilicez ne kadar daha güç çıkıcak onu ayar bitince görücez.gerekirse yakıtta koyar bakarız duruma.benim 7.4 ölçtüğüm yer kavacığa doğru giderken uzun bi iniş var orası -2.8 eğim civarı olması lazım,1.8 basınçla 19jant ve sadece arka koltuklar sökük şekilde çıktı,onun dışında istikrarlı şekilde zaten 7.5-7.6 sürekli çıkıyodu hatta defalarca ölçtüm.Şuan stage 4 ayarıda bitsin yine çıkıp ölçücem bakalım ilerleme ne kadar olucak ama yine söylüyorum 7sn altı banko çıkıcak.çıkmaması için bir engel yok.yurtdışında yapılan diğer araçlarda belki daha hızlı ama onlarında hiç ölçtüğü süre yada videosu yok.gtx3071 bencede en mantıklı turbo eğer sadece topspeed koşturulmicaksa.deneyip görücez en güzeli,eğer ekstra enjektör işi yapılmicaksa gtx3071den daha büyüğünede gerek yok zaten.daha iyi bi sonuç çıkarsa küçültmen iyi olacaktır.
    Süre son derece makul eğime oranla hesaplarda ortusuyo 465 ile sizden daha hafif ama dsg sorunlu iken 7,9 yaptım, daha agır olmasına karsın 475 hp -2,8 eğimde 7,4 mantıklı gayet.. Ama yinede araba 500-505 hp olsa yakıtla 7 sn altına inmesi bana zor geliyo. Bittiği zaman istersen kemer de ki -2,5 eğim olan yere gider olcum yaparız yigit, orda sapak oldugu icin defalarca denemek mumkun... 7,9 u ben orda yaptım..

Süre konusunda turboları karşılastırınca su agır basıyo, bizim arabalar 4. viteste 4 bin devirde 100 km hıza yakın oluyolar gtx3071 ile 4 de 100 km hız da basınca direk turbo doluyo ve sonra tek vites atıyosun, 3076 turbo 5 binde doluyo 3 viteste olman lazım ve 2 vites atıyosun. Bu yüzden kilolar eşit olsa bile 100-200 de buyuk turbo daha verimsiz bence.. Ama su da var buyuk turbo yukarlarda daha verimli yani 200 den sonra daha iyi spool ediceği için daha basarılı hızlanma verileri sunabilir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Süre son derece makul eğime oranla hesaplarda ortusuyo 465 ile sizden daha hafif ama dsg sorunlu iken 7,9 yaptım, daha agır olmasına karsın 475 hp -2,8 eğimde 7,4 mantıklı gayet.. Ama yinede araba 500-505 hp olsa yakıtla 7 sn altına inmesi bana zor geliyo. Bittiği zaman istersen kemer de ki -2,5 eğim olan yere gider olcum yaparız yigit, orda sapak oldugu icin defalarca denemek mumkun... 7,9 u ben orda yaptım..

Süre konusunda turboları karşılastırınca su agır basıyo, bizim arabalar 4. viteste 4 bin devirde 100 km hıza yakın oluyolar gtx3071 ile 4 de 100 km hız da basınca direk turbo doluyo ve sonra tek vites atıyosun, 3076 turbo 5 binde doluyo 3 viteste olman lazım ve 2 vites atıyosun. Bu yüzden kilolar eşit olsa bile 100-200 de buyuk turbo daha verimsiz bence.. Ama su da var buyuk turbo yukarlarda daha verimli yani 200 den sonra daha iyi spool ediceği için daha basarılı hızlanma verileri sunabilir..
    Genelde aynı yerde ölçüyorum senin dediğin yerdede bi ölçer bakarız o zaman.dediğin gibi ben 100km lerdeyken tam turbo dolmuş oluyo 3076 çok yukarda kalıyo.şuan bile 490hp zaten biraz daha basınç açma şansımız var artı yakıt koyarsak 520-530hp çıkacaktır tahminen,7sn altı bencede çok zor değil yinede ölçüp görücez bakalım bnm hedefim 6.5-6.9 arası
    INFINITE PERFORMANCE

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    video pek olmamış gerçi arkadaş da söylemiş zaten ama araç cidden on numara geçen optimumda da gördüm hemen dikkati çekiyor maşallah melih abi çok uğraştın umarım istediğin gibi olur
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Levent Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelde aynı yerde ölçüyorum senin dediğin yerdede bi ölçer bakarız o zaman.dediğin gibi ben 100km lerdeyken tam turbo dolmuş oluyo 3076 çok yukarda kalıyo.şuan bile 490hp zaten biraz daha basınç açma şansımız var artı yakıt koyarsak 520-530hp çıkacaktır tahminen,7sn altı bencede çok zor değil yinede ölçüp görücez bakalım bnm hedefim 6.5-6.9 arası
    Evet bende 4 de 4 bin de 100 de basıyorum zaten k04 dolmus oluyo sizinkide tam orda doluyodur.. Aynen olceriz. Tabii şimdi iki dyno illaki farklı olcuyodur falan ama hesaplar cok basit bu enjektor ile yakıtla bile araba anca 500 hp oluyo. Egzantrik, stroker, enjektor, kit halinde cylinder head bu arabanın eksikleri bunlar olmadıgı surece ki enjektor isi cozulmeyecek gibi duruyo, bu arabanın daha da hızlanması mumkun değil, ekstra enjektor isi tabıkı bı secenek ama bana gore cok yarıs bazlı yapıyo aracı, ekstra benzin hattı onları kontrol etmek vs. Herkes kolay diyo ama ben oldukca zor buluyorum... O yuzden bence suanki en mantıklı setup stage 3 yapıp motor a hıc dokunmadan binmek..

Siz bitirince konusuruz bi gun beraber olcume gideriz bende olcmek istiyorum zaten...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet bende 4 de 4 bin de 100 de basıyorum zaten k04 dolmus oluyo sizinkide tam orda doluyodur.. Aynen olceriz. Tabii şimdi iki dyno illaki farklı olcuyodur falan ama hesaplar cok basit bu enjektor ile yakıtla bile araba anca 500 hp oluyo. Egzantrik, stroker, enjektor, kit halinde cylinder head bu arabanın eksikleri bunlar olmadıgı surece ki enjektor isi cozulmeyecek gibi duruyo, bu arabanın daha da hızlanması mumkun değil, ekstra enjektor isi tabıkı bı secenek ama bana gore cok yarıs bazlı yapıyo aracı, ekstra benzin hattı onları kontrol etmek vs. Herkes kolay diyo ama ben oldukca zor buluyorum... O yuzden bence suanki en mantıklı setup stage 3 yapıp motor a hıc dokunmadan binmek..

Siz bitirince konusuruz bi gun beraber olcume gideriz bende olcmek istiyorum zaten...
    İki dyno farklıda ölçse farketmez önemli olan süreler sonuçta.bu enjektör ve yakıtla 500hp revoda limit olabilir ama biz daha 490ı basıncı limite gelmeden yakıtsız aldık biraz basınç ve yakıtla daha üstüne çıkmak zor değil custom yazılımında artıları var sonuçta revoda öyle diye o aracın limiti o diye bşey yok daha üstüde olması muhtemel bi durum ölçüp görmek lazım net bişey demek için.çok para harcamadan çok uğraşmadan günlüğede sorunsuz binmek için stage 3 ideal bi setup tabiki
    INFINITE PERFORMANCE

CocoRe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dragon07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    video iyi degil ama adam cıkartmıs malı ortaya koymus benim mal bu kadar demiş,daha hızlısı çıkar denenir kiminki daha hızlı hepimiz görürüz.bikerede birbirimize destek olalım arkadaş

yani bikaç üst postta diger golf sahipleri bizde bikaç extra var demiş,bu parçalar neler faydası neler sende bundan tak melih yada melihte extra parça vardır şu şöyle bu böyle diye paslaşmak lazım desinlerki dünyadaki en hızlı 3 golf trde...
    arabalara dünyanın alicengizini yapiosunuz hanginiz cikipta yazdi benim arabamda şu var bu var diye peeeehhh dinime küfreden müslüm olsa bari
    dynojet w. Z1000SX

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah Melih abicim Sevindim seni arabanla mutlu görünce herşey umarım hep böyle gönlünce olur cok sıkıntı çektin.
    ''The Fastest 2.0tsi Golf R On The World'' İthamı aracına yakışmış. Diğer Golf R lar ile rekabetini görmek istiyoruz artık senin gibi rakipte bulunmaz aracını deneme olan yere çekiciyle hemen yollatırım diyosun Maşallah emeğine aracına

Dem-Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typermelih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abim merhaba nasılsın
    öncelikle vermiş olduğun bu apr nin
    sence tsi motor kullandıkları bile şüpheli değilmivarsayalım öyle bizim araçlardan inat et 150 kg sökersin.ben birara kafayı yemiştim kapı içerisindeki çelik bariyerleri tampon demirleri vs içini komple sökmeyi bile düşünmüştüm.örneğini vermiş olduğun apr nin aracı heryeri sökük gibi geliyor.ayrıca bence bu araç 0-400 için tasarlanmış gibi...abi buna inan bak ben 2.5 yıldır bu tsi motorla yatıp kalkıyorum.destekle verilerin böyle çıkması olası,ama bizim gibi hobisi olan aracını gündelik kullanıpta kendi çapında birçok şeyi imza atmaya çalışan kişilerin araçları bu enjektörlerle500+ YAKALAMAK çok zor.bak zaten allah izin verirse senin aracınla deneyecez.ben senin aracının en az senin kadar gitmesini istiyorum.gitsin ki ben de senin yolunda gidim diyorum açık ve net konuşuyorum bak.sen tamam dediğin anda aracımı tıra bindireceğim.bu araçları neden yaptık denemek için değilmi.ben senide biliyorum sende beni.inan şimdiye kadar bu işin ne havasında nede şovunda oldum.bu videoyuda mehmet mert arkadaşım yaptı böyle bir başlık atmış.banada güzel geldi.ama şöyle düşünmek gerekir ben çok uğraştım çok emek ettim.videolarım heryerde ama başarılı ama başarısız orası kişiye göre değişir.benim bu tsi motorlarda sağlıklı bir 500 hp almak çok zor geliyor.bu daynodan daynoya değişebilir bak.benim değerlerim maho daynoda çıkmıştı.aracın allah izin verirse bittiğinde bi powershopta daynoya çıkar derim.paşaoğlundaki değerle aynıysa.ozaman diyecek birşey yok.çıkmam dersen ben geldiğimde paşaoğlundaki daynoya çıkarım.daha önceden defalarca araçlarım oradakı daynoda çıkmıştı.ben revo delisi değilim.aracınızda takılı olan her parça hava ile ilgili(havayı daha çabuk alma daha yoğun alma daha soğuk alma gibi gibi gibi ) ama bu araçların derdi hava değilki.yoksa ben çokta almıştım sizdeki olan parçaları.bak yiğit 1.55 de 490 hp aldık diye.bu değerler düşük basınçta çıkabiliyor.ama basıncı açınca araç fakire kalacak.işşallah ben yanlış biliyorumdurda.sizde bize örnek olursunuz.bunu tüm kalbimle söylüyorum
    saygılar canım abim
    Selam canım kardeşim gayet iyiyim.Seninde mutlu olmana sevindim inan.Bir ara moralin çok bozuktu Yiğitle ara ara konuşup acaba ne yaptı ses seda yok diyorduk konu açmışsın güzel olmuş
    Araçlarımız farklı garajlarda yapılıyor inanıyorum ki farklı sonuçlarda çıkacaktır.ustalarımız farklı bilgi deneyim ve tecrübelerde farklı.senin zaten şu andaki sürelerin gerçekten çok iyi fakat bu yeni setup ında süre almadan böyle iddalı bir kelime kullanmanı pek anlayamadım hepsi bu.yoksa verilen emek harcanan para ortada.tabikkide bununla gurur duymak en büyük hakkın.Bu lafımdan bazı arkadaşlar kıskançlık duyduğumu ima etmeye çalışmışlar ki bu çok çocukça.aracın stg 3 te ki süreleri belli stg 4 te de yapacağı süreleri tahmin ediyoruz ama en hızlısı budur diyemeyiz.yapmadan görmede denemeden süre almadan konuşmak hiç bir şey ifade etmez.yapacaz yayınlıycaz inşallah.
    Bu güne kadar hiç bir araçla roll yapmadık seninle seve seve yaparım kardeşim.bizim aramızda idda olmaz ancak keyif zevk olur.yaptığımız işleri doğrulatmış oluruz.hatalarımız varsa düzeltiriz.ancak bizi bunlar ileriye taşır.yoksa sabaha kadar atar gider yapıyorlarda ne elde ediyorlar anlamıyorum.kendilerini tatminden başka bişi yaptıkları yok.
    Esas olay 500+ üzerine çıkamazsınız 7 sn altına inemezsinize geldi konu bunada bakacaz artık ne diyim.inşallah yaparızda bir ilk olur.görüşmek üzere....

PS:Apr nin diğer videolarında araçlarının sökülmediğini hatta street tire la olduğunu hatta bazılarında pompa yakıtlı olduğunu yazıyorlar.ben doğru olduğuna ianamak istiyorum.adamlar 2 ay evvel TR deydiler.bu konu hk.BTG Murat la görüştük yalan olacağını sanmıyorum.Adamların dediği bir laf var altı cizilmesi ve araştırılması gerekiyor.''BASINÇ DEMEK GÜÇ DEMEK DEĞİLDİR'' diye.aslında ciddi mantıklı.Tr de mantık şu.aç basıncı ver avansı koy yakıtı işlem tamam
    Team PAŞAOĞLU
    MAGIC Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dem-Er Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam canım kardeşim gayet iyiyim.Seninde mutlu olmana sevindim inan.Bir ara moralin çok bozuktu Yiğitle ara ara konuşup acaba ne yaptı ses seda yok diyorduk konu açmışsın güzel olmuş
    Araçlarımız farklı garajlarda yapılıyor inanıyorum ki farklı sonuçlarda çıkacaktır.ustalarımız farklı bilgi deneyim ve tecrübelerde farklı.senin zaten şu andaki sürelerin gerçekten çok iyi fakat bu yeni setup ında süre almadan böyle iddalı bir kelime kullanmanı pek anlayamadım hepsi bu.yoksa verilen emek harcanan para ortada.tabikkide bununla gurur duymak en büyük hakkın.Bu lafımdan bazı arkadaşlar kıskançlık duyduğumu ima etmeye çalışmışlar ki bu çok çocukça.aracın stg 3 te ki süreleri belli stg 4 te de yapacağı süreleri tahmin ediyoruz ama en hızlısı budur diyemeyiz.yapmadan görmede denemeden süre almadan konuşmak hiç bir şey ifade etmez.yapacaz yayınlıycaz inşallah.
    Bu güne kadar hiç bir araçla roll yapmadık seninle seve seve yaparım kardeşim.bizim aramızda idda olmaz ancak keyif zevk olur.yaptığımız işleri doğrulatmış oluruz.hatalarımız varsa düzeltiriz.ancak bizi bunlar ileriye taşır.yoksa sabaha kadar atar gider yapıyorlarda ne elde ediyorlar anlamıyorum.kendilerini tatminden başka bişi yaptıkları yok.
    Esas olay 500+ üzerine çıkamazsınız 7 sn altına inemezsinize geldi konu bunada bakacaz artık ne diyim.inşallah yaparızda bir ilk olur.görüşmek üzere....

PS:Apr nin diğer videolarında araçlarının sökülmediğini hatta street tire la olduğunu hatta bazılarında pompa yakıtlı olduğunu yazıyorlar.ben doğru olduğuna ianamak istiyorum.adamlar 2 ay evvel TR deydiler.bu konu hk.BTG Murat la görüştük yalan olacağını sanmıyorum.Adamların dediği bir laf var altı cizilmesi ve araştırılması gerekiyor.''BASINÇ DEMEK GÜÇ DEMEK DEĞİLDİR'' diye.aslında ciddi mantıklı.Tr de mantık şu.aç basıncı ver avansı koy yakıtı işlem tamam
    slmlar abi son yazdıgın cümleye sonuna kadar katılıyorum basınc demek güç demek değildir yani golf R vardır 2 bar basar 500 hp golf R vardır 2 bar basar 470 hp lerde kalır insanlar sanıyo ki 3 bar basıyo vavvvvvvv voooooovvvv araç uçuyo böle bişi yok basınc taki rakam yükselişi hp yükselişi demek değil tam anlamıyla.. rabbim çalışmalarınıza kolaylıklar versin ve emelinize ulaştırsın inşallah bizde böylelikle gurur duyalım ve göğsümüz kabarsın..

bu arada senin aracında ne gibi değişiklikle var abi ?
    setup nedir ? yazılımı kim yapıyo ? çalıştığın garaj neresi ?

rast gele..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UMTT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    slmlar abi son yazdıgın cümleye sonuna kadar katılıyorum basınc demek güç demek değildir yani golf R vardır 2 bar basar 500 hp golf R vardır 2 bar basar 470 hp lerde kalır insanlar sanıyo ki 3 bar basıyo vavvvvvvv voooooovvvv araç uçuyo böle bişi yok basınc taki rakam yükselişi hp yükselişi demek değil tam anlamıyla.. rabbim çalışmalarınıza kolaylıklar versin ve emelinize ulaştırsın inşallah bizde böylelikle gurur duyalım ve göğsümüz kabarsın..

bu arada senin aracında ne gibi değişiklikle var abi ?
    setup nedir ? yazılımı kim yapıyo ? çalıştığın garaj neresi ?

rast gele..
    Aynen öyle herşey basınç değil güç almak için başka faktörlerde var.araç stage 4 oldu ayarda şuan.paşaoğlu yapıyo herşeyini.
    INFINITE PERFORMANCE

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı raufz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabalara dünyanın alicengizini yapiosunuz hanginiz cikipta yazdi benim arabamda şu var bu var diye peeeehhh dinime küfreden müslüm olsa bari
    kardeş artık bizde pd ciyiz ayık ol tavrımızı ona göre takınalım delmeye gelcez seni

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki dyno farklıda ölçse farketmez önemli olan süreler sonuçta.bu enjektör ve yakıtla 500hp revoda limit olabilir ama biz daha 490ı basıncı limite gelmeden yakıtsız aldık biraz basınç ve yakıtla daha üstüne çıkmak zor değil custom yazılımında artıları var sonuçta revoda öyle diye o aracın limiti o diye bşey yok daha üstüde olması muhtemel bi durum ölçüp görmek lazım net bişey demek için.çok para harcamadan çok uğraşmadan günlüğede sorunsuz binmek için stage 3 ideal bi setup tabiki
    Yigit arac ne zaman bitecek tfsi lar toplanip bazi seyleri aciga kavustiralim.herkes burada satirlardolusu şey yazmiş.ama herkes kendi dusuncelerine inaniyor ve dogru buluyor ..neyin gercek neyin dogru oldugu arabalarin yoldaki performans lari ile belli olacak bence onun icin bitince bir haber verirsin 5-6 araba cikar sonucu goruruz ve tfsi da yapilacak modifiye nin dogru setup i hakkinda hepimiz fikir sahibi oluruz hepimize gereksiz para harcamalarinin onune geceriz hic degilse bizden sonraki tfsi cilar icin.birde senden ricam motoru yapmadan oncede defalarca rica etmistim ama hicbirzaman bulusamadik araclarimizi deneyemedik bu sefer lutfen es gecmeyin gormek istiyoruz tfsi lar hizlansin istiyoruz.
    zd9000 cupra

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Aslında İstanbulPark Pist günleri olduğunda GolfR-cupra-s2000-TypeR 'lar için özel aktivite düzenlense çok iyi olur. Hem araç sahipleri araçlarının max güçlerini pistte de görmüş olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yigit arac ne zaman bitecek tfsi lar toplanip bazi seyleri aciga kavustiralim.herkes burada satirlardolusu şey yazmiş.ama herkes kendi dusuncelerine inaniyor ve dogru buluyor ..neyin gercek neyin dogru oldugu arabalarin yoldaki performans lari ile belli olacak bence onun icin bitince bir haber verirsin 5-6 araba cikar sonucu goruruz ve tfsi da yapilacak modifiye nin dogru setup i hakkinda hepimiz fikir sahibi oluruz hepimize gereksiz para harcamalarinin onune geceriz hic degilse bizden sonraki tfsi cilar icin.birde senden ricam motoru yapmadan oncede defalarca rica etmistim ama hicbirzaman bulusamadik araclarimizi deneyemedik bu sefer lutfen es gecmeyin gormek istiyoruz tfsi lar hizlansin istiyoruz.
    Bitsin toplanırız bu sefer,motora girmeden önce fırsat olmadı bi türlü kimseylede denemedik zaten.bitince haberleşiriz bigün farkları görürüz iyi olur
    INFINITE PERFORMANCE

emre issever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araca Bu video olmamış maşallah herşeyiyle çok iyi

erhann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    actoion sesi duyaydik iyiydi masallah kazasiz belasiz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)