Selam canım kardeşim gayet iyiyim.Seninde mutlu olmana sevindim inan.Bir ara moralin çok bozuktu Yiğitle ara ara konuşup acaba ne yaptı ses seda yok diyorduk konu açmışsın güzel olmuş

Araçlarımız farklı garajlarda yapılıyor inanıyorum ki farklı sonuçlarda çıkacaktır.ustalarımız farklı bilgi deneyim ve tecrübelerde farklı.senin zaten şu andaki sürelerin gerçekten çok iyi fakat bu yeni setup ında süre almadan böyle iddalı bir kelime kullanmanı pek anlayamadım hepsi bu.yoksa verilen emek harcanan para ortada.tabikkide bununla gurur duymak en büyük hakkın.Bu lafımdan bazı arkadaşlar kıskançlık duyduğumu ima etmeye çalışmışlar ki bu çok çocukça.aracın stg 3 te ki süreleri belli stg 4 te de yapacağı süreleri tahmin ediyoruz ama en hızlısı budur diyemeyiz.yapmadan görmede denemeden süre almadan konuşmak hiç bir şey ifade etmez.yapacaz yayınlıycaz inşallah.
Bu güne kadar hiç bir araçla roll yapmadık seninle seve seve yaparım kardeşim.bizim aramızda idda olmaz ancak keyif zevk olur.yaptığımız işleri doğrulatmış oluruz.hatalarımız varsa düzeltiriz.ancak bizi bunlar ileriye taşır.yoksa sabaha kadar atar gider yapıyorlarda ne elde ediyorlar anlamıyorum.kendilerini tatminden başka bişi yaptıkları yok.
Esas olay 500+ üzerine çıkamazsınız 7 sn altına inemezsinize geldi konu

bunada bakacaz artık ne diyim.inşallah yaparızda bir ilk olur.görüşmek üzere....
PS:Apr nin diğer videolarında araçlarının sökülmediğini hatta street tire la olduğunu hatta bazılarında pompa yakıtlı olduğunu yazıyorlar.ben doğru olduğuna ianamak istiyorum.adamlar 2 ay evvel TR deydiler.bu konu hk.BTG Murat la görüştük yalan olacağını sanmıyorum.Adamların dediği bir laf var altı cizilmesi ve araştırılması gerekiyor.''BASINÇ DEMEK GÜÇ DEMEK DEĞİLDİR'' diye.aslında ciddi mantıklı.Tr de mantık şu.aç basıncı ver avansı koy yakıtı işlem tamam