Çakalll seniii:D
s2000 alacak kadar paramız yok yaf bunu biraz gıdıklayalım hele..:cool:
Printable View
videolar güzel oldu İzo dün gece motoru kucaklamadığına dua etsin bence...
rs e maşallah...
güzel vieo olmuş maşallah araçlara
ah coupe turbo 320d videosu ıcerden olsaydı:( coupe az önde gibi geldı bana sankı videoda.. ibo anlatsana durumu nasıl oldu tam olarak?
ızoylada 2 ye tek ha alt devir:) clıo tek kişiyi sever zaten:)
İbrahim zaten aynı şartlarda geçerim demiyoki :) Rs te atmosferik ve hacim 2 biliyosun ..Denk kuvvetlerde Rs te 3 kişide olabilir..
Dün bizim eski Rs ve sizin ordan Rc ve bikaç araba denemiş Fırat dedi yine eski formundaymış Rs380 :)
Coupe turbo iyiydi normal gidiyodu ;)
Başarın arabasının maşallahı var , çok güzel gitmiş gerçekten
ayrıca izzetinn aracında bir problem olması olası çünkü o güçte bir aracın ani gelen güçle biraz sarması gerekiyor :soru:
tek gordugum var,
300nm gibi gitmiyor megane...
ooo konu almış yurumuş...
ilk olarak denemelerden sonra gittik kopmpresyonu olctuk arabada bir sorun oldugu belliydi, biri 8 biri 6 cıktı....simdi sbhtan beri sorunu bulmaya calısıyoruz, subap,sekman veya piston...sakırtılı sakırtılı calısiyo, guc kaybımız varmıs demek ki... bu sorunları bilsseydim gitmezdim tabi dun gece, 9bucuk da ayar yapmaya cıktık yarım saaat fln ayar yapıp milletin yanına gittik, bi dynoya soksaydık oncekınden dusuk vericeini tahmin ediyorum...
iboyla deneme tam yapmadık zaten o da bilio, geyigine bastık...50 de basınca bnm turbo 60 da bi anda devreye giriyo, biz 2 kişi o tek kişi ama 170 te anca yakalıyoruz demek ki iyi gidiyo ibonun araba...
videoları koymayalım demiştim dun gece araba sorunlu oldugu icin..hayırlısı...
erhan kardeşim araba icn saolsun benle haftalarca ugrastı, beni koruması normal..
kadir abiyle denemelerde belli zaten 60 da basıp turbo devrede oldugu zaman...gerci arkadan gelp de gectik dun gece de boyle olması gerkiodu ama sorunlar varmış demek ki..
neyse duzeltip herseyi deneris bu sefer, sonucları gorur herkes...
Neden boyle garıp polemiklere girilio araba ıyı olan gelır gecer ve gıder arkadasındanda boyle konusmalar olur
hanı atalarımız demis ya Zenginin mali züğürdün çenesini yorarmiş....
bence hıc gerek yok
geçilen der araban guzel gıdıyo masallah gecende evallah der konu bıter bence gereksız yere uzatmayın.....
araçarın sahıblerı yorum yapsın yanındakıler degıl........
eğik kol megane vs...
olmuşuz haberimiz yok:(