astra coupe ıle nasıl oldu sızın 200 ustunde ve altında??
Printable View
devam edecekseniz pm vs kullanın bi daha silmem kilitlerim konuyu uzatmayın artık burda
sırf çene...vır vır vır... vatan kurtarılıyo sanki...
ya harbiden gidiosunuz araba deniosunuz 3lu 4lu sonra buraya gelip videolar konulunca yok 100 den sona o gecio yok 70 den sonra bu gecio . ya cekiosaniz , araba deniosaniz koyarsiniz belirli limitler ona gore denersiniz kendi kendinize dusmezsiniz , dikat ediorumda yani surekli ayni kisiler surekli birbirinize dusuyosunuz . komik oluyo .
Yeter artık.. İnsanları kavga ettitmeye çalışmayın.... Onlar denerler,yorumlarını yazarlar, sabahta sanayide birbirinin aracı için koşturup çalışırlar... İzoda-Chifte-İboda iyi dostlardır... Kasmayın kalavye başından dost kalsınlar... Ben eminimki ibo bir çoğunuzdan çok istiyodur izonun arabası yürüsünde birde turbo renomuz olsun diye...
Siz keyfinize bakın,onlarda... Modifiye güzel şey... Denemek,arabanın günden güne iyi gittiğini tecrübe etmek... Modifiye güzel şey modifiye yapın,dedkodu değil !!!!
Mesajların bir kısmını gördüm bir kısmınıda adı üstünde silindiği için görmedim ! Arabayı nezaman satacağımı sanamı soracam sen nesin bi anlat hele ? Sen satsana o yürümeyen viteğini ? sende iyi kötü piyasa yaptın sağa sola sataşarak her yeni gelen üyeye bişeyler diyerek tanıttın kendini .. Sen oturduğun yerde otur ! Aklını başına topla tünay yoksa alırım o aklını ve ciddiyim ! Bu klavyeden sallamaya benzemez ! abimin dialogu kimle nedir ne boyuttadır beni ilgilendirmez bana sataşanı beni üzeni ciddi üzerim..Bunu meydan okuma olarak kabul etmeyin bu şahsa yapılan sataşmaya verilen harbi bir cevaptır..
Azcık delikanlı ol ! Her tartışmanın içine dalma sazan gibi ! Elalemin arabasını satıp satmayacağına kadar bulaşma herşeye ! Başka uğraşın yokmu arkadaşım ?
yürümeyen vtec lafını senden duydum megane'a geçilmişsin o meganıda clio rs geçmiş sende yazmışsın bumu beni geçen vs. diye yoksa sallamam boşa ! Sıktığım zaman hedefi bulmalı !
sen sızın ekıbın en tuhafıymıssın hakkaten...ne oldugunu bılmeden yurumeyen damgasını basmıssında...ben o meganında clıonunda sızın typrında ıcınden gerecım buna emın ol..ıstedıgınız kadar nos basabılırsınız...hatta bende her boy nos jetı var lazım olanlardan yollarım rahat ol...ayrıca emın ol cok ısım var ama arada senın gıbılere bulasıp kafa dagıtıyorum(soner abı spec:))...
Beni ekip mekiple karıştırma rica edecem senden ! Typerın içinden geçerken yavaş geç bozulmadan son hali ile yüzünü bir göreyim;)
Nosu posu sizin tayfa daha iyi bilir,bir araştır sen ;)
Megane geçilme olayını sen yazmışsın sonrada sildirmişsin şimdi gözüne sokamayacağım,..
Soner abiyi biz biliyoz sataşır takılır vs.ama nerde duracağını iyi bilir,bizde ona göre onun şahsına hakaret etmeyiz..
Ayrıca kafa dağıtmak için başka yöntemler var takılalım senle;)
okudugunu bıle anlamıyosun malesef...megane konusunu ne sıldırecem ben sız hayal dunyanızla yasayın arada kol falan cıkartın...hahahhahaha....bız nos bastıgımız arabada bastıgımız solerız sen kendınle karıstırma bızı...ole delıkanlılık laflarıda agzına hıc yakısmıyor bunuda bıl....hade sana kolay gelsın bırader...
Aradan kol çıkartırız dikkat et ;) Nos ağzından düşmüyor maşallah,bize atıfta bulunuyosan küme düşersin.Delikanlılık laflarının kimin ağzına yakışmadığı senin şu ruh halinden belli zaten..Sen ezikspec devam et..
Hade ben çıkıyom sanada kolay gelsin döndüğümde bakalım ne yazmış olacaksın..
en son bırısı yıne bu forumda bana ezık demeye calısmıstı karsımda nasıl ozur dıleyecegını bılememıstı ama ben senden ole bırsey beklemıyorum...cunku senın gıbı capsız adamlarla harcanan vakte yazık buda benım sen ve tayfana karsı olan son postumdur...sızı sefıl ve karaktersız hayatınızla basbasa bırakıyorum...