User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
73 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 34SUS94 PistGunleri @ Istanbul Park 07.07.2013

batu35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir kaç kez nette denk geldim istanbul parktaki yarışlarla ilgili videolara en çok hoşuma giden bu oldu resmen tvlerdeki izlediğim yarışlardan farkı yok gibiydi sürüşünüz maşallah çok güzel frenlemeleriniz hızlanmalarınız çok iyi inşallah dahada güzel sonuçlara varabilirsiniz

s2k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya yalanınızı yiyim, heel&toe ymuş yok sol ayakmışmış
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    +35 doktorunki kısmı parasaldır doktor tripod değil reklam olmasın

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya yalanınızı yiyim, heel&toe ymuş yok sol ayakmışmış
    Ahahahahhahahha
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

BoraÇİFTÇİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet, kullanmadigimda arabaya cok ciddi hasar veriyormus gibi geliyor ve ayrica trail breaking yapilirken ufalttigimda kici basima geciyor Bu seanslarda pek trail breaking yok gerci ama sol ayak freni kullandigim noktalar oldu.
    Sol ayak frenini hangi viraj da kullandınız?
    Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı BoraÇİFTÇİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Muhtemelen 8 de kullanılmıştır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah Onurcan bende neden 3. viteste girdigini sorcaktim virajlarda kisa takinca oyle gerekmis demekki
    Lastikler ne su an olculeri ne?
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sol ayagi biraz 8 de ama duruma gore kullandim diyebilirim. Onden kaymalari biraz kontrol altina almak icin, yada virajin icine on tarafi cekerken arkalar gucte olmayinca direk kendini biraktigi icin sol ayak kullandim. Az birsey gucte olunca dengede kaliyor. Simdi tam nerede kullandin ne zaman dersen soyleyemem aslinda, o an gerektigini dusundugum anlarda malesef.

Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Masallah Onurcan bende neden 3. viteste girdigini sorcaktim virajlarda kisa takinca oyle gerekmis demekki
    Lastikler ne su an olculeri ne?

Tesekkurler.. Aslinda vites olaylari o kadar karisti ki.. orada denemeye calisiyordum ama cogu yere 3 uygun geldi gibi.. Lastikler 210 taban R18 On arka ayni

serkanOC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her şeye rağmen 2:40 gibi dereceler çok başarılı bence.. izleyince erken fren veya viraja çok dışarıdan girilmiş demesi kolay geliyor ama tecrübe böyle ediniliyor heralde..

BoraÇİFTÇİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sol ayagi biraz 8 de ama duruma gore kullandim diyebilirim. Onden kaymalari biraz kontrol altina almak icin, yada virajin icine on tarafi cekerken arkalar gucte olmayinca direk kendini biraktigi icin sol ayak kullandim. Az birsey gucte olunca dengede kaliyor. Simdi tam nerede kullandin ne zaman dersen soyleyemem aslinda, o an gerektigini dusundugum anlarda malesef.

Aslında pek İhtiyaç olduğu için değil ama antreman amaçlı gibi yani sol ayağı

alıştırmak için kullandınız yani.
    Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonunda Onurcan abi eline sağlık

Too late junior hahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanOC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Her şeye rağmen 2:40 gibi dereceler çok başarılı bence.. izleyince erken fren veya viraja çok dışarıdan girilmiş demesi kolay geliyor ama tecrübe böyle ediniliyor heralde..
    Ozetle aynen soyledigin gibi, zamanla giren herkes tecrubesini arttirip hizlanacaktir. Tesekkurler

Aslında pek İhtiyaç olduğu için değil ama antreman amaçlı gibi yani sol ayağı

alıştırmak için kullandınız yani.
    Alistirma degilde, hatalarimi kapatmak amacli diyeyim. Bende Mini den kalma bir hastalik vardi gazdan komple cekebilirdim ayagimi viraja gelirken, S2000 de komple cekip hafif frenle girdigim an arkayi cok kaybediyor. Bende hafif fren ve hafif gaz ayni anda kaymayacak dengeyi sagliyorum. Bu her zaman degil, o hataya dusecegimi anladigim noktalarda. Bir kac yerde de onden kayarken biraz kullanmaya mecbur kaldim.

Normal sartlar altinda hersey saglikli olsa kullanmaya pek luzum olmaz, trail braking e biraz daha alisirsam orada kullanilabilir. Tabi yanlissam duzeltebilirsin, 3-5 piste girdik diye Schumacher'de degiliz

Alıntı Octavia RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sonunda Onurcan abi eline sağlık

Too late junior hahaha
    Saolasin tesekkurler, baya yogundum son zamanlarda Too late junior a kendi kendime cok guldum umarim arac sahibi alinmaz. Sonra sahsen tanistim, iyi birisi. Hatta itiraf etti fren icin beni bekledigini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cooperla kullanışınla kıyaslıyorum seni, yaklaşık %60 max %70 kullanıyorsun. Hatta 70 yok bile. Nedense vites/viraj/hız bi kargaşa olmuş hep. Ya oranlarda ya sevmedin mi arkadan itişi nedir ? yada arabaya mı güvenmiyorsun nedir tutuk kullanıyorsun. Hep bi güvenli gitmişsin, sonra lan basiyim biraz falan basmaya başlayınca gene sanki bi emin olamamışsın yeniden yavaşlamışsın falan anlamadım, çözemedim

Tabi fwd ve zırt pırt üzerinden inmeden gazlayıp alıştığın bir arabaya göre kıyaslayınca böyle geldi bana

Cooper mı alsak la sana bi tane
    Halka kapılarımız sonuna kadar açık Ama bu demek değilki evimize misafir gelen adamın salona sıçmasına izin veiririz .

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cooperla kullanışınla kıyaslıyorum seni, yaklaşık %60 max %70 kullanıyorsun. Hatta 70 yok bile. Nedense vites/viraj/hız bi kargaşa olmuş hep. Ya oranlarda ya sevmedin mi arkadan itişi nedir ? yada arabaya mı güvenmiyorsun nedir tutuk kullanıyorsun. Hep bi güvenli gitmişsin, sonra lan basiyim biraz falan basmaya başlayınca gene sanki bi emin olamamışsın yeniden yavaşlamışsın falan anlamadım, çözemedim

Tabi fwd ve zırt pırt üzerinden inmeden gazlayıp alıştığın bir arabaya göre kıyaslayınca böyle geldi bana

Adam cooperla tam oluyodu aslında ebatta tutuyodu minimini takılıyolardı
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Doktor teshis dogru. Vites ayna mahruti 2 gun once takildigi icin tam bir karambol oldu, ne yaptigimi sasirdim. Arkadan itisi cok sevdim, hatta Mini den daha rahat viraj iclerinde.

Ama asil tutukluk arabaya olan guvenden kaynaklaniyor; Izmit korfez e ilk ciktigimda EPS(Direksyon tas oldu) iptal etti kendini ve 1-2 tehlike atlattim zaman kotu geldi. Sonraki yaris 1-2 tur EPS hata vermedi zaman geldi ama guven kirildi. Izmitte kurtarirsin, hizlar bu kadar yuksek degil.

Istanbul Park ta tam arabaya alistim, bordurlerden gecmeye basladim EPS hata verdi ve yine kilitledi. Uzerine 2.gun arabanin yag kapagi yerinden cikti her yer yag oldu, bu sefer de motoru dinlemeye basladim. Son olarak servisten cikarken motor kulagina baktirdim bozuktu bu seferde kafa oraya gitti. Her yarisa ufak tefek hatalarla gidiyorum ve konsantrasyon kalmiyor, ya su olursa bu olursa tedirgin etti cok fazla.

Maalesef hic bir pist organizasyonuna tam gidemedim ve icimde kaldi. Eger eksikleri tamamlarsam butun seanslara girip gelistirmeye calisacagim. Tekrardan haklisin Mini kullanisimla uzaktan yakindan alakasi yok. Ozledim keratayi

Adam cooperla tam oluyodu aslında ebatta tutuyodu minimini takılıyolardı
    Hahahah : D Yok ya cooper almayacagim, cok baski var aslinda :P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    on arka lastik esit oldugu icin arkasi cok kayiyor gibi geldi bana, 245-265 tarzinda bi setup is gorebilir, onde giden hangi megandi plakasini goremedim.
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    on arka lastik esit oldugu icin arkasi cok kayiyor gibi geldi bana, 245-265 tarzinda bi setup is gorebilir, onde giden hangi megandi plakasini goremedim.
    S2000e 265 ilginc olmus

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siyah megane mi?

S2000 icin pist gunlerinde %90 on arka aynidir atmosferikse. Bilinenin aksine s2000 pistte onden daha cok kayiyor. Burada arkadan kaymamin 2 sebebi olabilir, arka amortisorleri biraz fazla sertlestirmis olabilirim yada lastikler omrunu tuketti. Ki lastikler bitti zaten, amortisorde ustune oynadi.

Trail brakingde her ihtimalde kayacak zaten agirlik dengesinin degismesinden dolayi. Eski videolarda arkadan kaymanin tek sebebi benim hatalarim mesela..

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok güzel cekimler.İnş bende bir gun pist gunlerine katılacagım.
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Serkan onde giden US rs benim arkadasim Ahmet.Arac stok oglu stok sadece yay ve nankang semi var arabada.O yaristamiydi yoksa diger bir yarismiydi bilmiyorum 2:39 dondu.Bu arada tebrikler hic bu kadar stabil donen s2000 gormedim tabi az limit asinca kopacak ama sen aracini cok iyi taniyorsun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)