Bfz videosunu seyredince,bir önceki rüzgar tüneli yapmış 106 imalarımı geri alıyorum:)
Printable View
Bfz videosunu seyredince,bir önceki rüzgar tüneli yapmış 106 imalarımı geri alıyorum:)
Yok kardesim ben hiç 106 kullanmadım da eş dost arkadaslardan duydugum kadarıyla 106 nın 2.vitesinin efsane oldugunu 3 te devam ettiğini 4 te ustlere yaklaştıgında yavasladıgını 5 te de yeter dediğini duydum,harbi filtre egsoz olanlar böyleymiş diyolar :) denzli 4.vtes 5.vtes sahlandrıyo maasallah kendi kendinize bi efsane yaratmıssınız kazasız belasız :)
Ys 106 izmire gelirse şayet, bizimde denicek araclarimiz var filtre egsos seklinde, onlarinda 5 haric tum vitesleri efsane:) Mutlaka bekleriz:)
Bir terslik olduğu aşikar, yine de başarılar dileyelim..
Bnm bildigim filtre egzozlu 106 lar rocco 160 liklarla denk gider ki uzunda rocco gecio bunada sahit oldum bi kac kez.
İbiza cupranin contali yazilimli timingli bi 106 yi bile 170-180 den sonra gecmesi hatta ayirip gitmesi gerekir.
Burdada cupra bastigi gibi cikarmis gitmesi gerekiyoken kesilmis ki top speedi iyi olan bi arac.ilginc.
Cupra safe'e geçmiş olabilir mesela. Bu spec'lerde 106'nın o hızlarda ayırması sadece mucize olur.
üsteki posttaki yazı senin yazdıgın yazı tekrar yazıyorum kendi kendinize bir efsane yaratmışınız kelimesi ne demek sen bana bunu bi açıkla bunun arabayla alakası yok sahısla alakası var lafı başka yerinden tutup atma...
bunuda ben kendi dilimden yazıyorum daha önce izmire geldim tayfuna haber salldım gece dragtan sonra rol ayarlayın diye geldik kendi kendimize rolledik. gelen giden olmadı ben akhisarada gelicem nasipse gece bi rolll yaparım isteyen olursa
ya daha kac dilde yazcam denizlideki hangi 106 ya baksan 4 uncu vitesi deli 4 te sahlanır 4 u mercan bilmemne yazılar gruyoz bende diyorum ki orda bi 4.vites efsanesi yaratımıssınız gidiyo oyle bşey yok diyorum yani,tayfuna haber saldıgın gece adamın vardiyası vardı işe gitti kendisi normalde gorustugun bi insan değil mi zaten,istediginiz zaman denenir hatta suan orda bildigim kadarıyla deneyin izmire gelmeye ugrasmayın,ben pazar gunu stock 106 y la draga gircem cumartesi gece orda draga grceğim arabayla basmam ama beklersen drag bitişi deneriz bu gunluk hayatta klask yaptıgımız bişey zaten :)
bizim seninle frekanslarımız uyuşmadı sanırım sen beni anlıyamadın........cumartesi gece antalya-manisa-eskişehirli arkadaşlarla bi rolll yapıcaz... yarışa giricek arkadaşlarda var tayfun bugün yanımdaydı konuştuk bugün yarın rolücez... tiye alır gibi kendi dilinden yazılar yazma ok.....
şevki o gece aradıgında çalıştıgımı cümle alem biliyor ,ben vardiyalı çalışıyorum
ben sana dedim cuma dan gelin benle denersin türlü türlü arabada ayarladım die gelen giden olmadı die yanlış yazmışsın. ag,ada vs alayımız otobanda sabaha kadar sıkıyoruz her cuma
olmayan bişeyin oldu gibi gosterildiği her konuda istedigim gibi yazı yazarım ben emir kipi kullanma burda kimseye ters duz yapmıyoz ben bu stock 106 blmemne cupra evrelerini coktan gecmişim zaten su sacma polemklerden kacayım diye siteye bile yazmıyorum zaten seninle de ortak arkadaslarımız var yabancı insanlar değiliz gereksiz detaylarda boğulmayalım o gece denersiniz kalırsan benimle de denersiniz ertesi gun tayfunun vtecle de deneriz sohbetimizi yaparız burayı daha fazla detaya bogmayalım millet izlesin videosunu.
bu arada tsi ile denemek isteyen varsa polo gti her zaman hazır defalarca sorduk denemek isteyen varmı die kimseden ses çıkmadı .. ..
Burda olmayıpta oldu gösterilen ne orda dünya kadar insandık cupranın sahibinede sorsan adam geçti der.
Bide şöyle bi durum var arabalarımızın hepsi güzel yürüyor basmayalımmı özellikle ys 106 nın 4'ü hakkaten iyi napsın adam
Buradaki konu şöyle oldu cupra gidiyo arkadan biri silah dayadı gaza basma diye gibi bi imaj oldu
Ha belkide sorun vardı arabasında ama bende denemiştim rs'yle bende geçmiştim
ben zaten sizin arabalarınıza kotu demiyorum ki hani gecilen kotudur gecen iyidir diye bişey yok camur da atmıyorum,keske daha guzel yuruse rekabetler olsa vs o ayrı bişey ama bide 2+2=4 diye bi olay var.bu benim kendi fikrim değil fizik kuralı stock 106 cuprayı araaba bi sorun yasamadıkca ya da safe mod tarzı bişeye gecmedikce gecemez iki arabada belli ne o cupra dunyadaki tek cupra ne o 106 tek 106 baska bi cuprayla bi deneyin anlıcaksınız ne dediğimizi.+ olarak videoyu izle cok asırı sacma neden dersen normalde 106 lar rollde kafayı cıkartır öbur arabayı arkasına camurluguna vs alır ust hızları guzel olan arac arkadan gelir gider 106 cı erken bırakmazsa,ama burda cupra öne cıkıyo sonra 106 bi ışınlanıyo cuprayı dikiz aynasına kadar dusuruyo hiç olur mu böyle bişey :) yani bnu diyorum yoksa sizin araclarınızla ne derdimiz olcak kazasız belasız kullanın diyorum bişey dediğimiz yok :)
Nos ( 10 krktr )
bende seni bekliyorum yusufcugum.... hazırlıklar devam ediyor...
http://s1308.hizliresim.com/1d/p/rrvhu.jpg
aha sahneye pt 52 çıktı :D
Gençler yarina saklamiyalim mi bu rolling isini...