Maşallah...
Printable View
Maşallah...
Maşallah araca güzel devirleniyor baya emek var belli(sökerken) :)) ama sanki bir dbs değil gibi
Maşallah araca güzel. ama benım anlamadığım bu aracı sökmüşler. top speed yakın bır hız yapıp vıdeo çekmek ıcın neden 2 kişi çıkıldı. kamera konulup tek kişi olsa daha ıyı olurdu bence.
vites geçişleri çok iyi maşallah :)
mehmetin açtığı konuda durduk yere niye bukadar laf sokuyolar diye düşünüyodum ayıp ettiklerini düşünüyodum daha dorusu ama az yapıyolarmış amk bu ney la :)
dsg gibi mübarek :D ne güzel vitestir öyle maşallah :)
Guzelde sadece tek basinayken :-D
[QUOTE=E.Güleç;7004725]Maşallah araca güzel devirleniyor baya emek var belli(sökerken) :)) ama sanki bir dbs değil gibi[/QUOTE
Aynen dbs ka değil doğru ;)
Herhangi bir egzantrikli falan type-r dan çok çok hızlı gelmedi bana araç. Ayrıca diğer konuda bi 6. Viteste gitseler yazan vardı. Bu 6. Vitesle mi demek istedim bi ona.
Araca masallah. Göğüs falan söküp sonrasında icerden gelecek sesleri düşündüm de Allah yardım etsin size. Göğüs sokmeden once kapi kartonlarini falan sokun ama bence. Göğüs yok karton var garip.
Speed Emre detayları araç sahibi verir demişsiniz ama sen bence bilip bilmeden yazıyorsun.
Araç 10 sn. Çıktı demişsin ama yakın ark. Orçun 12 küsür çıkıyor demiş. Arada daglar var.
10sn. Çıkan araç bundan çok fazla gider.
Ka typer I'n kapağı,işçiliği,emegi çook ama dışardan yazılanlar la farklı anlaşılıyor.
Mşşlh araca gitmesi gerektiği gibi gidiyor.
güzel sökülmüş bi typer üstündeki parçalara görede normal gidiyor sürende vatandaşta hakkıyla viteslemiş ama bi alex degil :)