6 ya atsınlar bu arabadaki şahin gözü yoksa sus un plakasını okuyamaz.
Yılmazın DF de hızlıdır bu arabadan benden söylemesi.
Printable View
6 ya atsınlar bu arabadaki şahin gözü yoksa sus un plakasını okuyamaz.
Yılmazın DF de hızlıdır bu arabadan benden söylemesi.
Bizdede paralı değil deneme gel bide İstanbulda denıyelım rol için hazırlıyım SUS u o zman gor gercek sonucu halen daha uzatıyorsun :)
Bak ne demişim ıkı üç sene once yaptığımız typer kadar gıdıyor senın araban bı yerde bı hata var onu bul bırak gıder yapmayı o araba hızlı değil sokuk olduğu ıcın sıze hızlı gelıyor.
bence bu arada oyle aman aman hzlı gelmedı bana, eger bu vıdeo kıstas alınmayacaksa neden bu vıdeo yu koydunuz dıe dusunuyorum bı anlamda veremıyorum. arac guzel yuruyo fakat yapılan atarın karsılıgı degıl bu gıdış.
bence burda herkez yaniliyor bu arac tamam bi sus s2000 kadar gitmiyor o asikar ama oyle yabana atilicak gibide gitmiyor.herkez sus s2k denemesinden feyz aliyor ama yaniliyorlar bence ciddi hazirlanmis bir ctr en hizlisimi bilinmez denemeden ama iddialilar arasina girer bence.
Kesinlikle ciddi hızlı bir typer, sus la kıyaslandığı için yorumlar böyle..
iki aracada maşallah el elden üstündür . herkes dostluk içinde denemesini yapsın yeter araba yapılır doldurulur ama dost bulunmaz ;)
Arkadasim sen boyle konusmaya devam edersen cok antipati toplarsin benden soylemesi birak sen degilde etraftaki insallah arabani ovsun ne bu ya ona saplarim buna koyarim muhabbeti
Eger biraz saygi gosterilesini istiyorsan su konusmani bi duzelt yada cok sevdigin bir arkadasin seni elestirecek ona okut ondan sonra bir daha dusun olur mu insanlar neden bu kadar cephe aliyorlar diye ?
Hacı kimsenin arabasını falan övdüğü yok. bazı boş konuşanlar için dedim ben o sözleri.. olayın s2000 le alakası yok.. bilmediğin olay yani ok. Ayrıca yamuk adamlara bu sözlerde az, herkez cephe alsada fark etmez.. herkes bir ben bir... dışardan görüldüğü gibi değil durum.....
Dediğim gibi 100 kere yazdık.. eğerki hala olayı anlamayıpta boş sözler olursa ağır konuşurum O kadar..