User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
64 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: SS F7R Stock Engine Stock ECU + İTB

Driver
    Misafir

Thumbs up SS F7R Stock Engine Stock ECU + İTB

Sırf merak yüzünden bir işe kalkıştık bazı arkadaşlar olmaz hiç uğraşma gibi kösteklemeler yapsada bir çok arkadaş yanımızda oldu destek verdi onlara burdan teşekkürler..
    Bir iki haftalık maceradan sonra kafamızdaki soru işaretlerini bitirip sonuca vardık. Zannediyorum Türkiye'de ilk olarak F7R motora İTB taktık (900 RR). Buradan destek olan bilgilerini eksik etmeyen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Baya bi sorun yaşadık analiz konusunda adapte edemedik en az bir hafta kafayı yemek üzereydik ama sonunda stock ECU ile eski haline gelebildi araç özellikle TPS MAP ve diğer sensörlerin oryantasyonu sıkıcı oldu epey ama sonunda uydurduk hızlanma konusuna gelince pek bir fark olmadı. Sadece geç çalışma sıkıntısı var şuanda. Ama mühim değil bizimki sadece takıp görmekti. Bundan sonra gerekli beyin ve gerekli alt yapı ile inş çok daha güzel yapacaz aracı. Ufak bir şehirde kendi elimizle kendi çabamızla birşeyler yapmak mutluluk verici Buda aracın son hali ufak bir gazlama..

https://www.facebook.com/photo.php?v=313191852158817

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok çılgın olmuş tebrikler

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sahibinden de ilanını gördüm bugün, motor olarak bilmiyorum videodan da pek anlaşılır değil gidişi fakat görsel olarak bir f7r değil

bu arada başka videoları var mı merek ettim ?

Driver
    Misafir
    Alıntı b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sahibinden de ilanını gördüm bugün, motor olarak bilmiyorum videodan da pek anlaşılır değil gidişi fakat görsel olarak bir f7r değil

bu arada başka videoları var mı merek ettim ?
    görsel olarak bir f7r değil derken ne demek istedin pek anlamadım ama yinede saol
    Başka videolarıda zamanla gelir kısmetse

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah. Mekanik işçiliği Barış mı yaptı?

Driver
    Misafir
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah. Mekanik işçiliği Barış mı yaptı?

Mekanik olarak ben barış ve eski VTC typer sahibi özcan işlerimiz bittikten sonra akşam ve geceleri tanıdık bir tamirhanede muhabet sohbet karışık aheste aheste yaptık ince ayarlarınıda benim garajda devam ettik burdanda emekleri için onlara teşekkür ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Driver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mekanik olarak ben barış ve eski VTC typer sahibi özcan işlerimiz bittikten sonra akşam ve geceleri tanıdık bir tamirhanede muhabet sohbet karışık aheste aheste yaptık ince ayarlarınıda benim garajda devam ettik burdanda emekleri için onlara teşekkür ediyorum
    Ellerinize sağlık. Barış'taki kırmızı arabada bizden gelme oraya. Ondada cevher yatıyor esas ona el atın

Driver
    Misafir
    burgazda 3 tane f7r var zaten 3 araçta haddiden fazla iyi gidiyor bunu diğer yerlerdeki araçlarla deneyerek ikiside göstermişlerdi ben almadan öncede zaten sürekli aramızda deneyerek ilerlemeleri görüyoruz barıştada bizden ekstra olarak yazılım falan var yürürüde çok güzel kafasına girmeye çalışıyorumda o aracını günlükte kullandığı için yükleme niyetinde değil pek yetiyor ona şimdilik

Hızlı_Fransız - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazasız belasız emeğinize sağlık ama ecu olmadan bence araba geri bile gitmiştir gidişat olarak.....
    Renault Sports & ///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burgazda 3 tane f7r var zaten 3 araçta haddiden fazla iyi gidiyor bunu diğer yerlerdeki araçlarla deneyerek ikiside göstermişlerdi ben almadan öncede zaten sürekli aramızda deneyerek ilerlemeleri görüyoruz barıştada bizden ekstra olarak yazılım falan var yürürüde çok güzel kafasına girmeye çalışıyorumda o aracını günlükte kullandığı için yükleme niyetinde değil pek yetiyor ona şimdilik
    Gir kanına gir. Hafif arabası var. Kafadan sunroof yok

Driver
    Misafir
    Alıntı Hızlı_Fransız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kazasız belasız emeğinize sağlık ama ecu olmadan bence araba geri bile gitmiştir gidişat olarak.....
    bizde bunu merak edip stock ecu ile neler olur diye meraktan son yapılcak şeyi ilk yaptık ama araç şuan eski seviyesinde gidiyor bir gerileme göremedik bikaç eski deneme yaptığımız araçlarla denedik bugün ama tabiki böyle kalmıcak araç

Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gir kanına gir. Hafif arabası var. Kafadan sunroof yok

aynen gümrük girişli italyaya üretilen coach versiyonu olduğundan bazı farklılıklar var aslında 3 f7r dada farklı farklı özellikler var
    Mesela barışın son susturucu yeri farklı bizimkiler farklı
    benim f7r ın ön ızgara altı düğmelerde farklılıklar var diğer 2 f7r ınkiler aynı
    barışın yol bilgisayarı yok bizde var kadranıda değişik falan

yani ince bi çok farklılıkları var üç f7r ında Hatta barışın beyinle benim beyini değiştirelim dedik onunki bende çalışmıo benimki onda çalışmıo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    görsel olarak bir f7r değil derken ne demek istedin pek anlamadım ama yinede saol
    Başka videolarıda zamanla gelir kısmetse
    yanlış anlama ama gördüğüm kadarı ile ciğerli bir araç ve emek harcanmış ancak dışardan bakınca jantları tamponu filan sanki apaçi birinin eline geçmiş te arabanın ekmeğini yemiş gibi duruyor bir renault sever olarak bu tarz kıymetli arabaların iyi korunması gerektiğini düşünüyorum

belki dışardan komple bir boya ve güzel bi jant veya orjinal jantlarla çok daha iyi durur düşüncesindeyim. Allah kaza bela vermesin... emeğinizin karşılığını alabiliyorsanız ne mutlu

edit... bu arada ilandan bir daha baktım da boyası düzgün gibi ama arabayı dışardan kötü gösteren bişey var anlayamadığım

Driver
    Misafir
    dış görünüşe pek önem veren biri değilim. Aracın orjinalden tek farkı ön tamponun siyah olması ve jantları başka bir farkı yok gözüne o ayrıntılar çarpmıştır. Ama kimisi tamponun siyah daha iyi olduğunu söylüyor kimisi sarı yap tekrar diyor. Orjinal jantları 16" ve aracın yürürünü etkilicek ağırlıkta o yüzden üstündekileri daha hafif diye öylesine koyduk kalıcı ayrıntılar değil açıkçası

Birde şu açıdan bu jantlarla bak belki gözüne farklı gelir bu sefer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde bunu merak edip stock ecu ile neler olur diye meraktan son yapılcak şeyi ilk yaptık ama araç şuan eski seviyesinde gidiyor bir gerileme göremedik bikaç eski deneme yaptığımız araçlarla denedik bugün ama tabiki böyle kalmıcak araç

aynen gümrük girişli italyaya üretilen coach versiyonu olduğundan bazı farklılıklar var aslında 3 f7r dada farklı farklı özellikler var
    Mesela barışın son susturucu yeri farklı bizimkiler farklı
    benim f7r ın ön ızgara altı düğmelerde farklılıklar var diğer 2 f7r ınkiler aynı
    barışın yol bilgisayarı yok bizde var kadranıda değişik falan

yani ince bi çok farklılıkları var üç f7r ında Hatta barışın beyinle benim beyini değiştirelim dedik onunki bende çalışmıo benimki onda çalışmıo
    3 araba aynı olsada çalışmayabilir beyin değişikliğinde. F7R lerde yanlış anımsamıyorsam bsi dan dolayı bir aracın beyni diğerinde çalışmıyor.

Bu arada arabayı komple siyah yap Sarı olmasında

Driver
    Misafir
    siyah değilde aslında bi beyaz düşüncem vardı bi ara belli olmaz yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok yok f7r jantı galba bu arabayı farklı ve güzel gösteren aslında ağır olur ama eren abinin sattığı williamsta ki 16" ralli jantları füme olucak... çok yakışır

Driver
    Misafir
    yok yok f7r jantı galba bu arabayı farklı ve güzel gösteren aslında ağır olur ama eren abinin sattığı williamsta ki 16" ralli jantları füme olucak... çok yakışır
    valla sırf güzel dursun diye 1-2 boy geri gidemem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    siyah değilde aslında bi beyaz düşüncem vardı bi ara belli olmaz yani
    Mat beyaz Ben hala Williams'ı zamanında mat beyaza boyatmadım diye ufaktan pişmanım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O Jantlar F7R jantındanda ağır. Tarttığımızda 10500 gr gelmişti tanesi Flanşı mlanşı derken toplamda 11kg ya merdiven dayar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)