Al birini vur diğerine hiç bir farkı yok.Bu araçlar zamanında az yaksın hızlı gitsin ve maliyeti düşük olsun mantığıyla üretildikleri için alayı yürüyen tabut.Birde genç arkadaşlar bu araçlarla makas atarak deli gibi hızlı gidiyorlar en ufak bir kazada AMAN ALLAHIM.Ne olur çok dikkat edin.Bu araçları bir şey sanmayın.Zamanında bende 91 senesinde 205 1.9GTI vardı.keyiften ölüyordum kullanırken herkese zıplıyordum ama bu dönemde çevremde CRX ve pejoda çok ölen ark.oldu.Bir gün peder benim arabayı tesadüfen kullandı ve hemen bunu sat doru dürüst bir araç al dedi.oda başıma bir şey gelmesinden korktu sanırım.sattım işte o dönem iyi araç sayılacak ASTRA GSİ almıştım 94 te.bunu kullanınca farkın çok ciddi olduğunu anladım.bir iki ufak kazamızdada bunu ispatlamıştı araç ama yinede bu günümüzün araçlarıyla mukayese kabul edilmeyecek derecede zayıflar.Birde unutmayın bu araçların hepsinde metal yorgunluğu oluyor ki fena...Çok dikkatli kullanın derim.Hiç bir şeye bakmayın kilosuna ve üretim yılındaki teknolojisine bakın aracın ne kadar sağlam olabileceğini anlarsınız.