zevklerini................1:37 deki bizim buraya tatile geldiğinde öğrenmiş o hareketi
![]()
zevklerini................1:37 deki bizim buraya tatile geldiğinde öğrenmiş o hareketi
![]()
Crm performance
Bu kadar basık ve kamberli olunca çok güzel durduğunu zannediyolar heralde.hem iğrenç duruyo hemde kullanımı 0
INFINITE PERFORMANCE
pipi kafalı japon askeri lafı nerden geliyor merak ederdim. artık etmiyorum.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Nesi güzel acaba sunun altını vurmadan geçeni dövüyorlarmış ..
Bunları iyi bi döveceksin, güzelim arabaları maymun etmişler.
0.52'yi gördüm sonra kapattım. Öyle egzoz mu olur amk![]()
Önden ok gibi arkadan b.k gibi
Ankara'ya uçakla getirsinler arabaları protokol yolundan çıkamadan arabaları dağıtır geri döner giderler...
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Ekmeğe sürecek akıl yok bunlarda belli, adam çeyrek dreksiyon turuyla dönülecek yerde 5-7 sefer geri ileri yaptı zor döndü, bi kaç tanesininile sürterek g tampon çıktı yerinden, düz yolda bile sürterek gidenler vardı...
[QUOTE=GokhanRS;7013045]pipi kafalı japon askeri lafı nerden geliyor merak ederdim. artık etmiyorum.[/QUOTE
olayi en guzel aciklayan yorum bu olmus
www.kaymaz.com.tr
"Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın alemi yok"
o lastiklerin ömrü fazla uzun sürmez bir tarafı saglam bir tarafı tepe taklak kabak olur) amaçları ilgi çekmek.
Turbo Rider
Yamaha 1000r
Bence bunun zevkle pek bir alakası yok biz kesin tikli oluruz lan ses geliyor altından biyerimi koptu birşeymi oldu![]()
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
http://www.torkgaraj.com/
Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660
1998 106 XR "sold"
2007 207 GT "sold"
2015 F20 LCi 1.20i
türkiyeyede bekleriz![]()
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)