Kişisel saldırı moduna geçmek moda herhalde
Bende konuyu şaşırtcam bundan sonra aventador süresi eleştircem ama korkuom al bir tane daha iyisini yap denir diye
Egolardan arınmak lazım ama karakter özelliği sonradan düzeldiğini görmedim.
Kişisel saldırı moduna geçmek moda herhalde
Bende konuyu şaşırtcam bundan sonra aventador süresi eleştircem ama korkuom al bir tane daha iyisini yap denir diye
Egolardan arınmak lazım ama karakter özelliği sonradan düzeldiğini görmedim.
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Zeki birincisi yazdıklarımı iyi oku. Senden yavaş girer senden hızlı çıkar dedim. İkincisi benim video koymak kendimi kanıtlamak gibi bir olayım yok. Kendimin ne yapabildiğini ne yapamayacağımı iyi biliyorum. Seni ilk piste çıkaran da benim pistte ikinci çıktığında abi haklıymışsın dediklerini yapınca sürem şu kadar iyileşti diyen de sensin? 3. Sü ben megane ı 2 sene önce çıkardım istanbul parka. Ne yapıp ne yapamayacığını görmek için. Sidik yarıştıracak değilim kimseyle. Dediğim gibi orçun beyin dediği gibi kendimi ispat peşinde olsaydım dünya kadar organizasyon yaptık piste çıkar videosunu 20 kere koyardım. Bu demek değil ki video koyanlar kendini ispat peşinde. Yanlış anlaşılmasın. Herkesin görüş meselesidir. O yüzden bana çıkıp yapta görelim deme gaza gelmem.
IN BOOST WE TRUST
Ya abi öyle bir diyorsun ki biz kendimizi kimseye kanıtlamaya mı çalışıyoruz.Bak soru işareti koymadım öyle değil zaten manasında.Tamam hayatımda ilk piste çıktığımda sen vardın yanımda bi dövmediğin kaldı gık dedim mi sana hep birşeyler kapmaya çalıştım e ikimiz 250kilo çektik dediklerini sahaya yansıtamadım ama dediğin şeylerin çok faydasını gördüm doğrudur ama sonuçta bizde yavaş yavaş katıyoruz üzerine.30 sene önce f1de yarışan pilotlar schumiden iyimi eski ralliciler loebden iyimi bunun eskiyle yeniyle bir bağı yok maradona messiden iyimi şimdi.Bundada soru işareti yok çünkü cevabı belli dediklerimin.Kimseyle sidik yarıştırmıyorum ki senin bilgi tecrübe ve arabana en az sen kadar güvenerek bize daha öğretici hatasız bir video yap ki gelişimimize yardımcı ol diyorum sen bunu gaz anladıysan yanlış anladın senin algın bu yöndemi oldu yani?Bak hep başkası şunu yapar bunu yapar diyorsun sen yardım etmeyi seversin çok zamanda etmişsindir sağol ama burada çıkıp öğretici video koymadığın sürece dediklerine hep bir soru işareti kalacak kafalarda.Birde 2sene önce ne yapıp yapamadığını görmek için çıktın ne yaptığına kanaat getirdin şu an bizi çok hatalı gördüğüne göre vardır bir rakam ortada bak resmiyete gerek yok samimiyetine inanıyorum nedir süren söyle mahsuru yoksa?
Bu pistte bu araba ile viraja 100 ile girerek dönemez ya da düzlüklerde arkadan bir f458 itiklemesi lazım. Ben mükemmel döndüm kimse geçemez demedim benden yavaş dönerse benim süremde dönemez dedim. Hep mantıklı açıklamalar istiyorsunuz
raklamları sallayarak yazıyorum hesaplamadım
1- ortalama hızın pistte 130 ise 2,36 dönüyorsan
2-ortalama hızın 100 olursa bilmem kaç saniyede dönersin (2,50)
Piste 3. çıkımış olabilir kimi 3 çıkışında yeteneğinni daha çok gösterir kimi 2 kimi 20 Atomu parçalamıyoruz belli başlı dikkat edilmesi gereken noktalar var işte
Ben bu araba ile 2000 kere çıksam şu hali ile 2.30 yapamam salise salise düşer aşşağı artık
İşin türkçesi şudur tüm virajlarda yavaş girip çok iyi bir süre yapıyorsan araban gerçekten çok iyi hızlanıp çok iyi duruyordur. Bunun yetenek ile alakası yok ben bağdaştıramadım . F458 i de kimsenin kullanmasına gerek te yok burda kimse araba cahili değil herkes az ya da çok araba hakkında bişeyler biliyor biz her zaman öz eleştiriye açığız hatamızı görüp insanların yorumlarına aşşağılarcasına cevap vermiyoruz. Al sen çık yap gör tepkisi başka en iyi benim sürem ortada gibi
Zeki süre ölçmedim ki sana şu kadar koştu koşmadı diim. Ben arabanın tepkileri için girdim ne kadar gideceğini de gördüm. Hızından çok viraj tepkişi için girdim ve gördüm. Gerisi benim için teferruat. Yukarıda yazdım ben kendimi kanıtlamak için çıkacak değilim çıkanlarda o yönde algılamasın dedim. Sen hala ne anlıosun.Bak eğitmen arkadaş varmış pistte benim deneyimimi ne yapıcan. Piste çıkıp video çekersemde yayınlamam kendim seyreder hatalarıma arabanın tepkilerine bakarım. Ben ilk yaylarla arabanın tepkisi daha kötü dediğim zaman sen karşı çıktın. Ahmet tamamen stock arabasıyla senden 1 saniye yavaş ki senin düzlükte kazandığın süre çok daha fazladır güç farkından dolay. Sadece direksiyondan mı sanıosun o farkı. Yayları neden çıkardığımı şimdi anlayabildin mi? Videom yok diye şüphe duyacaksan o zaman bundan sonra araba ile alakalı bişey sorma istersen ***** videom yok. Kanıtlayamam bilip bilmediğimi. Bişeyleri bilip bilmemek için video ile kanıt mı gerek. Bu kadar mı şüphecisiniz herkesden.
IN BOOST WE TRUST
Konuya dahil olan herkes abi diyecegim yaşta yanlış anlamayın beni yaşım vs hiç birinize laf etmeye yetmez. Gecenin bu vakti anlam veremeden okudum bütün yorumları , tek tek , kelime kelime.
Sorulan soru : Murat bey , 208- polo-volvo- s2000 örnekleri şu şu virajları sizin hızınızdan daha yüksek hızlarla dönüyor , bunun sebebi nedir açıklayabilir misiniz denmiş ?
Murat beyin pist deneyimlerine , rekorlarına , yada o eleştiriliyor denilen performansına laf edilmemiş ki ? Murat bey cevap olarak , bu hızlar ile viraj dönerek böyle bir süre yaptım. Bu aracın dengesi bunu istiyor iyi süre böyle geliyor dese. Yada yazılanları bir düşünüp belki de daha hızlı girebilirdim limitleri aşmadan ama olmamış dese , 14 sayfa yazılıp tartışılmayacak gibi geldi bana.
Cevap olarak çıkın aynı araçla 2.13 lük bi süre koyun deniyor , bizim ailede 3 renk 458 var , deneyecek olanlara kargoyla göndereyim bari![]()
Kaç adet var 458 türkiyede, kim bulmuş nasıl çıkıp süre koysun ? Sanki araçtan 2000 adet var da 1500 ü piste çıkıyor kimse bu süreye yaklaşamıyor gibi konuşulmuş.
Murat bey sen kullanamıyorsun bu arabayı dememişler.. Savunmaya gerek yok.
Gereksiz bir savunma yada yanlış savunma yüzünden uzamış bu konu. Ben iyi süreyi bu şekilde yaptım , daha zorlanırdı belki ama çok zor bir araç bu kadarını yaptım demek böylesine zor olmamalı..
Kızmayın bana anlaşılamadığını düşündüğüm noktayı vurgulamak istedim sadece. Sizler örnek olacaksınız bize. Sizleri izleyen nesil süre kovalayacak o pistte... Siz 3 saniye için tartışırsanız kalpler kırılırsa işimiz zorHerkese saygılar.
Alper Bey tüm konuyu okuyorum da... Şimdi öncelikle şunu söyleyeyim kalıbımı basarım ki Z06yı pistte kullanmak, 458i kullanmaktan çok daha zor (arkadaşların kaçı supersport kullandı lafına cevaben). Ama konumuz supersportların ne kadar tehlikeli, agresif, hızlı olduğu; anlık karar verme gerekliliği olduğu vb değil. Buradaki arkadaşların çok net söylediği birşey var. Volvo T3, 208 GTI, S2000 gibi araçlar virajlara Z06dan hızlı girseler ve hızlı çıksalar (2:17de kendi hızlarımı bilmediğim için elim kolum bağlı tam yorum yapamıyorum) nerede yanlış yapıyorum diye oturup düşünürüm. Buradaki beklenti sadece bu, başka birşey değil. Çünkü fizik kuralları değişmez, aynı çizgide viraja giriş çıkış hızı bir aracın diğerinden daha fazlaysa, x-y grafiğinde hız çizgisinin altındaki alan (katettiği yol) daha fazladır (eğer viraj içinde dramatik bir düşüş alanı çok azaltmadıysa) bu da daha ileri gittiği anlamına gelir. Bu iki kere iki dörttür... Murat vazgeçti tutumundan siz hala devam ediyorusunuz...
Sizi hiç tanımıyorum ama videolarınızı izledim arabada sürekli boğuşma içerisindesiniz ve eminimki o virajlarada f458 den çok hızlı giriyorsunuz düzlüklerde de bay hızlısınnız ben anlamadım nasıl 2.17 karşılaştırdım 2 videoyu o 2.14 ise sizin gidişiniz 1.14 olmalı bence tahmin ediyorm aradaki fark sizinkisi manuel ve siz daha erken frene basıyorsunuz o daha iyi duruyor başka bir açıklama olamaz
O zaman siz bayağı exclusive bir gruptunuz o kadar ücret ödeyip transponder vermişlerdir diye düşündüm hiç olmadı ilk defa çıkıyorsun bu işleri bilen adamsın illaki bir süre tutmuşsundur diye düşündüm.Deneyim her zaman ders çıkarılacak bir şeydir denemektense dinleyerek öğrenmek bazen daha iyi oluyor senin deneyiminde benim için değerli sonuçta sende bir megane rs kullanıcısısın.Bak bir yanılgı var burada Ahmetin makinesi stock hr yay ve nankang semileri var.Ben hala kesin ve net olarak iddia ediyorum ki yaylarla kesinlikle daha iyi yol tutuyor bunda hem fikir değiliz.Sen bu kadar hatalı yerler görüp başkası adına birşeyleri kollayıp öğretici bir eylemde bulunmazsan ben duymasamda seni tanımayan herkes şüphe duyacaktır bu kadar duayen ve tecrübeli görüntüne güzel bir eğitim videosu yakışır çünkü.Abi sen gibi adam İstanbul parka çıkıp süre tutmadım aracımın tepkilerine baktım gerisi teferruat dersen bize yayı çıkar bak yaysız bunu döndüm demezsen havada kalır hep laflar eminimki birçok kişi bunu düşünüyorda senle polemiğe girmemek için söyleyemiyor emin değilim hatta biliyorum diyelim.Şüphe duymak zorunda kalıyor insan kıçı kırık araçla Burak Ertemin arkasından limit gitmeden 2.sıraya yazılıp ardından herşeyi yanlış yapmışsın tu kaka bu nası gitmek daha öğreneceksin sakın bizi eleştirme biz bu işi çok iyi biliriz dersen.14sayfadır senin aracından çok daha az yapılı bir araçla yaptığım süreyi beğenmezsen sürüşü beğenmezsen sorarım daha iyisini görüp öğrenelim diye.
Ahmet f458 i kullanmak ps3 de oynamaya benzemiyor. İçerisinde sen varsın ve sinirlerinin el verdiği kadar sürebilirsin. Ikincisi senden yavas doner senden hizli derece yapar demiyorum. Viraj giris hizi senden dusuktur ama senden hizli virajdan cikar. Bu da duzlukte max hiz max sure kazanmak demektir. Viraja hizli giren kazanmaz pist icerisinde ortalama hizi yuksek olan kazanir. Sen bir noktaya 20 km hizla girip bir sonraki virajin fren noktasina 10 km daha yavas ulasiyorsan virajda arabayi toplanak icin kaybettigin sureden dolayi o zaman diger arabadan yavassin demektir. Sen bir ya da iki saniye icin 20 km hizli olursun ama adam butun duzluk boyunca yani 5-6 saniye boyunca senden 10 km hizli oldugu zaman ortalamasi daha yuksektir. Anlatabildim mi? Viraja hizli giren degil lastiklerini koruyarak ortalama hizi en yuksek olan kazanir.
IN BOOST WE TRUST
Bence herkes senin anladığın gibi anlıyor ama senin düşünce yapında olmadığı için şu cevabı verebilseniz bu kadar uzamazdı kısmını uygulamaya koyamıyor sonuçta yaşları bizden büyük tecrübeleride ama nedense biz neden burayı daha hızlı alamadınız deyince cevap bi gün alır supersport bu süreyi yaparsınız bizde izleriz oldu.Diyorum ya demekki bizimde yaşımız el verirde ilerde böyle bir duruma gelirsek siz yapın gençler daha iyisini bize laf etme hakkınız yok deriz.Öyle görüyoruz çünkü şu an.Ama sen bu düşünce yapından şaşma bak bendende daha küçük yaşta ne beklediğimizi anlamışsın![]()
15 yıldır araba kullanıyorum f458 olsun ya da gt3 olsun kullananların 3 eli 4 bacağı yok o yapıyorsa bende çalışır yaparım diye düşünürüm. Ferrari megane rs den viraj içinde daha yavaş ise italyanların mühendisliğinde sıkıntı var ozaman . Siz diyorsunuzki viraja 140 girdin viraj içinde 110 düşersen adam 110 girip 150 ile çıkarsa senden hızlı olur . Bende diyorumki ben 140-145 giriyorum 155-160 çıkıyorum yani süre kaybetmiyorumki burda herkes öyle daha yavaş girip daha hızlı çıkıyor .Bizim yavaş girme hızımız onun neredeyse virajdan çıkış hızınna tekabül ediyor . Ortalama hızı biz virajlarda ondan daha iyi koruyoruz ama düzlüklerde bizi 5 e katlayıp 10 la çarptığı için süresi iyi geliyor . Benim videomda var sıkılmazsanız izleyin gt3 yanımdan fişek gibi geçiyor virajlarda aramız çok çok az kapanıyor ve ya m6 düzlükte inanılmaz fark atıyor 8 . virajda yol verse geçebilirdim ve ya subaru tüm virajlarda tamponundan ayrılmıyorum start finishe çıktığımızda adam kayboluyor hepsi aynı videoda mevcuttur .
Kici kirik dedigin araba nurburgringde burak ertemin arabasindan daha hizli sure yapmis dunyanin en hizli onden ceker arabasidir 2 sene oncesine kadar. R26R olarak. Polemik yaşamak istemeyen de m3csl dir kesin bu konuda. Tekrar ediyorum benim kimseye bişey ispat etme zorunluluğum yok. Soylediklerimi dinlemeyin kardesim o zaman. Ben kimseyi savunmuyorum isterseniz murata sorun özelden videosu hakkında tartışmış mıyız tartışmamış mıyız diye? Sizin anlayamadiginiz nokta f458 in sizce ucmasi kacmasi gerektigi. Sureyi sadece viraj hizindan yola zamk gibi yapisir doner oradan kazanir saniosunuz. Bunun freni var akselerasyonu var. Arabaya downforce sadece virajda gerekmiyor. Frende de yere tutunmasi icin gerekiyor. Bunun gibi bir suru teknik detay var. bunlari hic dusunmeden ferrari kesin virajda cok daha hizli olmali diosunuz. Ikiside lastik uzerinde gidiyor lastik ne kadar tutunursa o kadar doner araba. Uzerinde slick olmadigina gore. Senden hizli olacaktir ama sureyi oradan degil pist genelindeki fren noktasindan ve akselerasyondan kazanacaktir.
Tekrar ediyorum ben siz istiosunuz diye kendimi ispat icin arabami piste sokacak balatalarimi bitirecek lastiklerimi oldurecek degilim. Kendini ispat etmesi gereken biri degilim. Beni hic olarak dusunebilir yazdiklarimi kaale almayabilirsiniz. Sikinti yok.
IN BOOST WE TRUST
Biz virajda çok daha hızlı olsun demedik abi yani ferrari diye 200 le dönecek hali yok ama bir megane , volvo , s2000 , 208 kadar hızlı dönmeli . eğer gerçekten o araba ile dönülmüyorsa italyan mühenndisler boşuna araba yapmış bizde off ferrari arabaya bak boşuna demişsiz bunca zaman Biz virajda bizim döndüğümüz kadar niye hızlı dönemiyor dedik onun yol tutuşu bizden iyidir , lastikleri tabanı daha geniş daha iyi tutar o merkez kaç kuvvetine ne kadar maruz kalıyorsa kılosu (1500 civarı olduğu için bizde maruz kalıyor hemen hemen aynı kilolarda araçlar . Konuştuğumuz araba ferrari freni desen süper yol tutuş mükemmel lastikler şahane murat bey çok tecrübeli biri neden yavaş dönülüyor.
Serkan istediği zaman istediği lafını asla sakınmayacak bir adam lütfen zan altında bırakma kimseyi.Alper abi kimse 458e uçar kaçar yada uçar ama Murat bey uçuramamış demedi videolarla resimlerle herşeyiyle kanıtlanmış 458in hothatchlerden e s2000den daha yavaş viraj dönmesi var bir çok virajda olayı bambaşka noktaya getirdiniz sırf evet daha hızlı dönebilir hayır bu araç çok agresif daha hızlı dönemez yada dönebilir ama ben döndürememişim dememek için.Ben arabamın ne olduğunu biliyorum 10larca defa rekor videosunu zevkle izledim ama önümde çok tecrübeli bir isim olduğu için ben ve aracım kıçı kırık kaldık karşısında manasında dedim.Tebrik etmek iyi yapmışsın dememek için burda onlarca kişiyle tartışıp en iyisi biziz dediğiniz için bu noktaya geldi.Seni kaale almasam bu kadar yazışırmıydık buradan ve birçok insan keza aynı şekilde size birşeyler anlatmak için uğraşırmıydı?Yok yok mümkün değil anlamaman mümkün değil ama anlamamış gibi yapmana anlam vermeye çalışıyorum artık.O dediğin aracın orjinal fren sistemi lastiği ve jantları bizim araçları satın alır lastiği tutmadığı için yavaş dönmüş deme.Bak aynı görüşe vardık az kaldı,süreyi frenaj ve akselerasyondan kazanacaktır dedin vallahi başardık galiba![]()
Iste kendinde soyluyorsun m6 virajda ayni gidiyor diye gt3 cok fark acamiyor virajda diye. Murat senden yavas girip senden hizli cikiyor mu virajdan. Evet. O arabalar seninle ayni hizda girip ayni hizda cikip duzlukte fark acmaya basliyor. Suna neden inanmiosunuz viraja olmasi gerektiginden daha hizli girdiginiz icin viraj icerisinde o hizi korumaya calismaktan dolayi akselerasyon kazanamiyorken f458 ile daha yavas girip surekli artan hiz ile ciktigi icin viraj icerisindeki suresi sizden daha kisa olabilir mi acaba. Pilotaj farki buradan ortaya cikiyor. O araba senden daha fazla gazi acabiliyor cunku sen viraj icerisinde hizini korumaya calisiosun, anlik hizin daha yuksek ama viraj icerisindeki ortalama hizin daha dusuk. 208 videosundan acikladim iste aralarinda 1 saniye var. ust gecit ile Sikan cikis noktasi arasinda. F458 de 165le cikiyor hatta. Murat zaten limitin altinda gittigi halde sonuc bu.
IN BOOST WE TRUST
Bir videoya yorum yapmak ve hataları ortaya koymak için illa ki kendini iyi sürdüğün konusunda kanıtlamış olman mı gerekir?
Biz f1 izlediğimizde de tv başından pilot hata yaptı mı az çok anlayabiliyoruz sonuçta, şimdi çıkıp Vettel bize 'al f1 aracı daha iyisini yap koy videonu' mu diyecek?
Hatta biraz daha ileriye götürürsek daha araba kullanmamış, 18'ine basmamış fakat deli gibi yarış simulasyonu yapabilen çocuklar var, demek ki bi şeyler biliyorlar ki iyi dereceler atabiliyorlar. Şimdi o çocuklar gelip de bu videolara eleştiride bulunamazlar mı araçları olmadığı için?
İmzamdaki söze dikkatinizi çekmek isterim, Gabriele Tarquini tarafından dile dökülmüştür..
"It's not what you drive but how you drive it..."
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)