Estağfurullah yanlış anlaşılacak bir durum yok ortada.
Ben genelde pist günleri seyyar araba ile köfte satıyorum bu sayede herkesi izleme şansım oluyor. :D .Bu gece uçağım var Milanoyu gidiyorum Monza pistinde haftasonu organizasyon var.(uçak biletimi taratıp fotolarını koyacaktım ama beceremedim ama çektiğim tüm fotoları,çekebilirsem tüm videoları paylaşacağım söz veriyorum)
http://www.monzanet.it/en/races_eventi
Ben Murat Abi'yi çok iyi tanıyorum. O arabayı gümrük vs işler yüzünden aylarca nasıl sabırsızlıkla beklediğini de biliyorum. Buna rağmen 500 km kullanmadan daha piste girip limitlerde kullandığını ve tecrübesinin yeterli olduğunu düşünüyorum. Benim gariban Fiesta st ile ( 150 hp) körfez pistini 56lı seclerde döndüğüne de bizzat ben şahidim. Tüm bunlara istinaden söylemiştim kendinizin de söylediği gibi insan korkabiliyor bazen asıl anlatmak istediğim de buydu F458 ile piste çıkan(kendi aracı olmak koşulu ile) tecrübeli başla bir pilotunda o hızlarda girip çıkacağını anlatmak istemiştim sadece. s2000 ile göz karartılıp kaç ile girip çıkılır bilemiyorum s2000 kullanmadım hiç.
Her ne kadar gözünüzü karartsanız karartın o ayak gazdan çekiliyor bazen ,hele ki 1 milyon TL'lik bir araç altınızda varsa.Umarım anlatabilmişimdir vurgu yapmak istediğim noktayı.
Şuan kullandığım stage 2 tsi araç malesef ki şişiyor piste uygun değil benim kanımca ama Yeni kasa fiesta st siparişimizi verdik. Kasım ayında bir mani olmazsa teslim alıyoruz.İnşallah pistte bol bol gazlayacağız, pistte tanışmak dileği ile.Kazasız belasız sürüşler dilerim.