Onrcn Nickli Üyeden Alıntı
Diyorsun ya hiz kesiyor, kesmesine ragmen arada ciddi fark var bende onu diyorum. Ben kesmeden koskoca yerde 40-50 km hizlanabiliyorum. Aradaki zaman farkini dusunebiliyor musun ?
Gazi daha rahat acabiliyorum ? Nereye aciyorum Alper 8. virajin icindeki direksyon duzeltmelerini gormuyor musun ? Benden daha cok tutunan, aerodinamik olarak muhtesem olan, cok daha genis ve kaliteli lastige sahip olan F458 den daha kolay gaz acabiliyorum ? Joyistik dugmesi mi bu basinca gaz aciliyor? Kademeli bir gaz pedali var orada ve benden cok cok daha kolay cok cok daha fazla beygir gucunu yere iletebilir ki bunun icinde akill diffi de var degil mi?
Benim gibi S2000 e oturup hadi gazlayalim? F458 bir kere olsun arkadan kaymamis 1 kere. Ben her yerde ufakta olsa salinimdayim, her yerde arabayi duzeltmeye calisiyorum. Daha cabuk hizlanmasi neyi ifade ediyor ki? Murat abinin bu pistte kac turu var onu mu kontrol altinda tutamayacak? F458 1500 kg ise bende 1350kg um 150 kg fark var arada, onumde tank gibi M5 yan yan cikiyor ayni hizlarda 8.viraj sonunda 2ton.
S2000 kolay kopuyor da hizlar cok yuksek diye f458 zor mu ? Alper bahsettigimiz konu bir kac kisinin viraj girisinde f458 den 40km daha hizli olmasi.. Duzlukte kopmuyor ya bu araba..
Velhasil kelam; tekrarliyorum viraj giris hizlari yavas, benden de yavas, 208gti dan da yavas T5 le nedir bilmiyorum. Butun bu arabalar ultra guvenli de F458 o hizlarda girerse sikinti cikiyor? Yapmayin gozunuzu seveyim ya.