User Tag List

Sayfa 19/22 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
413 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: 31 Ağustos İstanbul Park Pist Günleri SA Megane RS 3. Seans

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Video var mi? Kadranli lutfen...
    Diger koydugum Jason ve Onur videolari inizlediniz mi?
    Ayrica benim 2:17 degil 2:14 suresini karsilastirirsan daha efektif olur.
    Kadranli videoyu merak ettim...
    Bu lastigi yarin her sartta bakicagim...
    Edit:145 ile 8 e girebildiniz? Toplamayi geciyorum,girebildiniz... O an nasil anladiniz 145 oldugunu?frene basarken kadrana mi baktiniz....

Haydaa basa donmuyoruz degil mi?Ya da kadranli resimli videolu yeni bir supersport konusu acalim isterseniz benim konumun disina cok sapti zaten bari burada tekrar alevlenmesin lutfen.Muhtemelen viraja girmeden cok kisa sure once bakmistir ondan sonra toparlarken bir daha bakmasina gerek yok heralde oyle dusunuyorum.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar gerek varki...
    145 ile frene basip cok cok kisa zamanda 120 ye inersiniz.
    Haydaasi yok,ben nasilkadranli koyuyorsam ve elestri/oneri bu nispette yapiliyorsa,bende daha iyi olan bir sure yada kullanimi gormek istiyorum.
    Bak yine fikrin neyse zikrin o oluyor,tarafsiz dusun,aklindan gecenleri varmis gibi yazma...
    Clio ile mutlaka cikacagim tabi,eglenmek icin aldim,1993
    yilina geri dondum (205 Gti 1.9 ruhu)
    Jason benimkini ve Onurunkini kullandi. 4 tur meselesi degil,cizgiler ve viraj hizlarini bakin koydugum videolarda.
    Yani sadece benim 14 adet ist park videomdan secilmis bir taneyi degil,2 farkli pilotum ayni aracla yurudugu cizgileri/hizlarida yorumlamak icin izleyin/yazin vs...
    Yarin Korfeze beklerim,mangalda yapicagiz...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadan motor işte

hot hachler daha zevklı be bunlardan
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar gerek varki...
    Haydaasi yok,ben nasilkadranli koyuyorsam ve elestri/oneri bu nispette yapiliyorsa,bende daha iyi olan bir sure yada kullanimi gormek istiyorum.
    Bak yine fikrin neyse zikrin o oluyor,tarafsiz dusun,aklindan gecenleri varmis gibi yazma...
    Jason benimkini ve Onurunkini kullandi. 4 tur meselesi degil,cizgiler ve viraj hizlarini bakin koydugum videolarda.
    Yani sadece benim 14 adet ist park videomdan secilmis bir taneyi degil,2 farkli pilotum ayni aracla yurudugu cizgileri/hizlarida yorumlamak icin izleyin/yazin vs...

Hayir haydaasi neden haydaa cunku burada benim konumda gunlerdir oyle veya boyle yol katettik ama tekrar alevlensin istemiyorum burada degil yani.Orcun bu konuda istek yapildigi icin bugun paylasti hizlari vs ama cekim yapamadik imkanimiz yoktu diyor.Benim fikrim neyse zikrim o dur zaten icten pazarlik yalan vs vs yapmam bence bu kotu degil iyi birsey olmali 205 gti cok severim 1.6 si vardi ben daha cocuktum bir gun ilk okulda okurken dondum eve bi baktim elime bir anahtar tutusturdular bin bak ama marsa basmak yok diye.Butun gun muzik dinledim o turuncu ibrelerine hayranlikla bakarak yalan olmasin 230 du sanirim nasil mutlu olmustum arada bir Metin amca gibi yazacagim bende baska turlu iclerimizdeki hirs,ates sonmeyecek anlasildi izmit teklifiniz icin tesekkur ederim ama Istanbulun tam en uzak ucundayim ben gelesiye siz mangali bitirirsiniz baska bir zaman insAllah

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kadar gerek varki...
    Murat bey artniyetsiz yazdığınızı varsayıyorum sürekli nispet derken ? Daha iyi bir kullanım olduğunu yazmadım, belkide carrera uzun virajlarda daha iyidir dedim. jason'ın cümleleriyle olabilecek en güvenli ve en hızlı tur 2.17. sıfır risk çünkü katılımcı arabası..
    Benim bir iddiam yok, ben daha iyi olmayadabilirim çok doal. Eğitmen olmak içinde Alper beyin dediği gibi yarışçı olmanıza gerek yok Belki siz carrera ile daha iyi dönersiniz benim böyle bir iddiamda olmadı ben virajları, süreyi yazdım. halk gününde oturur konuşur izler tartışırız

Clio ile iyi eğlenceler size yarın. konuyu daha fazla meşgul etmeyelim derim, özelden de konuşabiliriz problem değil. iyi geceler dilerim size..

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadan motor işte

hot hachler daha zevklı be bunlardan
    Bu konuda şöyle bir fikrim var, hot-hatch pistte risksiz eğlence demek. çok saçma birşey yapmadıkça çakmak zor, eğlenmek istersen de limitler çok düşük değil eğlendiriyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nispet'i oyle mi anladin o cumlede
    Bu mihvalde/durumda demek...
    Art niyet nerde olabilirki. Carrera kotubarac degil ancak giris hizlariniz daha hizli olduguna gore bende gormek istiyorum dogal olarak. Bir gun yapin lutfen,bu istegimde ciddiyim.
    Zeki,konunun icine ettik,tamamiyle haklisin.
    Alevnicek birsey yok,bak lutfen/rica ederim bakis acini degistir. Belki bu foeumda millet birbirine laf sokmaya/asagilamaya yada kavga cikartmaya calisiykr,sende on yargiyla bakiyorsundur vs. Ama o ben degilim,inan buna
    Yarin isleriniz yoksa cidden gelin;458 den Ave ye,Porsche turbodan lotusa kadar cok guzel parcalar,Scu clio vs de

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zeki;o ara 18-19 yasimdayim,o 1.9 nasil kanima isledi biliyormusun. Suan en kral hot hatch gelsin,o his yok...
    İnan buna...
    Siz gencler cok sey kaybettiniz o bakimdan...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nispet'i oyle mi anladin o cumlede
    Bu mihvalde/durumda demek...
    Art niyet nerde olabilirki. Carrera kotubarac degil ancak giris hizlariniz daha hizli olduguna gore bende gormek istiyorum dogal olarak. Bir gun yapin lutfen,bu istegimde ciddiyim.
    Zeki,konunun icine ettik,tamamiyle haklisin.
    Alevnicek birsey yok,bak lutfen/rica ederim bakis acini degistir. Belki bu foeumda millet birbirine laf sokmaya/asagilamaya yada kavga cikartmaya calisiykr,sende on yargiyla bakiyorsundur vs. Ama o ben degilim,inan buna
    Yarin isleriniz yoksa cidden gelin;458 den Ave ye,Porsche turbodan lotusa kadar cok guzel parcalar,Scu clio vs de

Sorun degil sonucta bir noktaya varmak icin tartistik he vardik mi orasi mechul ben sizin kavga cikarmaya laf sokmaya asagilamaya gerek duymayacaginizi tahmin ediyorum herkesin yapisi farklidir sizinde bizimde degisik huylarimiz ve yapimiz var biraz bu konuda gordum kafamdaki taslar tam oturdu yerine gercekten aslinda gelmek guzel olurdu soz vermiyorum ama yarin Ahmetede bir sorayim belki ugrayabiliriz oraya bizde bir clioyla (85hp ama direksiyonda Ahmet oldumu 86 )kac gibi basliyor organizasyonunuz ve kaca kadar surecek?

Dem-Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zeki;o ara 18-19 yasimdayim,o 1.9 nasil kanima isledi biliyormusun. Suan en kral hot hatch gelsin,o his yok...
    İnan buna...
    Siz gencler cok sey kaybettiniz o bakimdan...
    Murat araban hayırlı uğurlu olsun.Ben inanıyorum senin pist tecrübenle güzel süreler çıkaracağın kesin.Yiğit boktan yağmurlu bir günün ardından tam pist kuru değilken 54.004 yapmıştı golf le.bu süreyi güzel bir günde dahada aşşağıya çekmek tabikide mümkün.aracın üzerinde corsalar vardı.tw 60 biliyorsun.sende corsaya bir bak derim.güzel lastik ben çok memnun kaldım bir takım hazırda bekliyor sen kesin iyi bir süre yaparsın eğer havada yağmur olmazssa.
    205 1.9 için dediklerine katılıyorum muhteşem araçtı zamanında.kilitli dif.olmamasına rağmen inanılmaz yol tutuyordu.tam bir zevkmakinesiydi ama 91 senesinde bende vardı o günden bu güne teknoloji çok değişti buda bir gerçek.arabalar ağırlaştı ve elektonik çoğaldı zevkte azaldı.
    Team PAŞAOĞLU
    MAGIC Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen oyle abi malesef...
    Clio nun olcusu felaket,Corsa vs hak getire,uretimde bile yok. Corsalari 2001 yilindan beri kullaniyorum,beni pirelliye alistiran lastiktir.(her ne kadar cok kotu suprizler olsada)
    Benim hedef bu sinifda 55 civari yapabilmek. Bugun gorecegim nedir bu arac,ne yapar...
    Tam hazir oldugunda ozaman herseyi cikar,cuma aksam getirebildim istanbula.
    Org saat 9 da baslar 5-6 gibi bitiririz heralde. Yeterki yagmur olmasin...

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen oyle abi malesef...
    Clio nun olcusu felaket,Corsa vs hak getire,uretimde bile yok. Corsalari 2001 yilindan beri kullaniyorum,beni pirelliye alistiran lastiktir.(her ne kadar cok kotu suprizler olsada)
    Benim hedef bu sinifda 55 civari yapabilmek. Bugun gorecegim nedir bu arac,ne yapar...
    Tam hazir oldugunda ozaman herseyi cikar,cuma aksam getirebildim istanbula.
    Org saat 9 da baslar 5-6 gibi bitiririz heralde. Yeterki yagmur olmasin...
    murat bey 56-57 arası yapar,ihtiyarladı nede olsa hot hatch hızlı gelir ona))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozgur bey,ne diyim...
    Amca oldum
    Suan 55,bu seansda 54 kusurat gelir heralde.
    Yazilim-egsoz-fren kil tuy ile bakicagiz artik

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ouuwww işte rekabete değecek birşeyler
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugun pist tutunmasi kotu,cokkk tozlu malesef...
    Ve aracin eksigi cok,bitsin oyle bakariz

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video var demi. Yorumdamı yapmıyahh
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozgur bey,ne diyim...
    Amca oldum
    Suan 55,bu seansda 54 kusurat gelir heralde.
    Yazilim-egsoz-fren kil tuy ile bakicagiz artik

Guzeel,arabadan memnunmusunuz ilk izlenimler falan incar var mi varsa eklersiniz degil mi?

DoDo_hamann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba herşeyden önce yavaş hep bunu söyledim arabayı verirken de yazılım filtre ve biraz hafiflemeyle çok daha altına inecek inşallah
    Bu hali ile bile 55 çok güzel.
    Alıntı R-Turbo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah, daha yolu var.. Ilk seanstan bu sure geldiyse gerisi gelir. 52-53 gelirse sure gtr la 3-4 sn fark kalacak arada buna ne diyorsun Murat abi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)