User Tag List

Sayfa 22/22 İlkİlk ... 12202122
413 sonuçtan 400 ile 413 arası

Konu: 31 Ağustos İstanbul Park Pist Günleri SA Megane RS 3. Seans

ST150
    Misafir
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su an ben sizin bulundugunuz platformda pistle alakali birseyler yazmaya utandim ama,anlayana...
    estağfurullah, olur mu öyle şey? yine de teşekkürler...

ST150
    Misafir
    bu arada haftasonu ben de İstanbul Park'taki organizasyonda görevliydim ve sorumluluğumdaki otomobil Lamborghini Aventador'du. Kendisiyle bütün bir günü geçirdim ve en iyi tur derecem (hayatımda hiç Lambo kullanmadım + öndeki aracı geçmek için bana işaret vermesini bekledim, en az 4 sn kaybettim + iki kişiydik + aracı korumam gerekiyordu v.s.) gibi nedenlere rağmen 2:17.6 döndüm. Ave'dan sonra R8 verdiler, 4.2 V8 olan. ilk turum 2:24 geldi (ki daha önce hiç R8'de kullanmamıştım + 2 kişiydik yine + araç sabahtan beri turluyordu ve lastikleri aşınmıştı) sonra biraz alışınca 2:19.2 sn elde ettim. R8 çok keyifliydi gerçekten.

iki otomobilde de ne modifiye namına birşey, ne de slick lastik vardı... Ave ile 8. viraja giriş hızım 165'ten aşağı değildi, çıkış hızım, son virajın apeks noktasında 189 km/s'di... 11. virajı ise hiç sölemiym

ST150
    Misafir
    günün kapanışını California ile yaptım: 2.25.7 en iyi derecemdi. e tabii ortadan motordan sonra önden motora geçince biraz zor oldu alışmak, ayrıca zaman da kalmadığı için sadece bir hızlı tur atabildim... çok daha iyi olabilirdi ama

neyse bir dahakine artık napalım

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ST150 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada haftasonu ben de İstanbul Park'taki organizasyonda görevliydim ve sorumluluğumdaki otomobil Lamborghini Aventador'du. Kendisiyle bütün bir günü geçirdim ve en iyi tur derecem (hayatımda hiç Lambo kullanmadım + öndeki aracı geçmek için bana işaret vermesini bekledim, en az 4 sn kaybettim + iki kişiydik + aracı korumam gerekiyordu v.s.) gibi nedenlere rağmen 2:17.6 döndüm. Ave'dan sonra R8 verdiler, 4.2 V8 olan. ilk turum 2:24 geldi (ki daha önce hiç R8'de kullanmamıştım + 2 kişiydik yine + araç sabahtan beri turluyordu ve lastikleri aşınmıştı) sonra biraz alışınca 2:19.2 sn elde ettim. R8 çok keyifliydi gerçekten.

iki otomobilde de ne modifiye namına birşey, ne de slick lastik vardı... Ave ile 8. viraja giriş hızım 165'ten aşağı değildi, çıkış hızım, son virajın apeks noktasında 189 km/s'di... 11. virajı ise hiç sölemiym

Hem ilk kullanmaniza hemde diger yavaslatici sartlara ragmen sureler super tebrikler gercekten..8in cikisi ise

ST150
    Misafir
    çok teşekkürler Ave mantıksızca hızlanan ve özellikle hızlı virajlarda anormal stabil bir otomobil. yavaş virajlardan önden kayıyor ama düzlüklerde ve hızlı virajlarda baş döndürücü. 11'inci virajı soğutma turunda 180 km/s ile dönüyordum, hızlı turda çok çok çok daha hızlıydı orada...

yetenekli araç, ben birşey yapmadım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok teşekkürler Ave mantıksızca hızlanan ve özellikle hızlı virajlarda anormal stabil bir otomobil. yavaş virajlardan önden kayıyor ama düzlüklerde ve hızlı virajlarda baş döndürücü. 11'inci virajı soğutma turunda 180 km/s ile dönüyordum, hızlı turda çok çok çok daha hızlıydı orada...

yetenekli araç, ben birşey yapmadım
    Maşallah, Aventadorla hızlı bir hot lap yapanı gördüğüme sevindim İki sorum olacak. Birincisi Avedeki lastikler neydi biliyor musunuz? 335/30/20 Pzero mu vardı üstünde? İkinci sorum, F1 otomobili kullanmak cidden nasıl birşey yani gerçekten çok mu agresif birşey yoksa alışınca kullanılabilecek birşey mi? Kullandığınız en agresif supersportla karşılaştırsanız mesela?
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada aramızda gerçek F1 otomobili kullanmış olanlar da var, yok değil sene 2005, Ekim ayı. Fransa'da Circuit du Var'da eski AGS takımının, 1991 sezonunda yarışmış ve Tarquini tarafından kullanılmış otomobilini kullandım. 3.5 lt V8, 650 bg Cosworth motorlu, sürücüyle birlikte 600 kg, 6 ileri manuel şanzıman.

ondan önce de Formula 3 ile pistte turlar attım. eğitimimize eski F1 pilotu katıldı, eksik olduğumuz noktaları söyledi ve F1'teki performansa göre F1 otomobiline geçirdi bizleri. 10 kişi gittiğimiz eğitimde sadece 4 kişi F1 kullandık. inanmayan varsa, bulsun Autocar dergisinin 2005 yılı Kasım ayı sayısını 'Yılın Çaylağı' adlı yazıyı okusun.

hani utanmasanız kullanırım diyeceksiniz denmiş ya, yeri gelmişken utanamadım 'kullanırım' demiyorum 'KULLANDIM' diyorum
    O sizin icin soylenmis birsey degildi. O olayda siz yokken bile bu kadar aciklama yapmaniz cok manidar olmus. Ne mutlu size. Ben sigamiyorum bile. F3 e binmeyi denemistim 2000 yilinda yarisabilirim belki diye ertan abi zorlama istersen demisti sezon oncesi. Kalca girmisti omuzlari alamamistim iceri. S2000 de kullanamiyorum o yuzden. Direksiyonu atip tutmasi zor oluyor virajlarda. O yuzden quatroporte benim ideal arabam uzun sase istedigin gibi oyna.
    Bu arada california ile pist ilginc olmus. Normalde fermas cikarmiyor piste ferrari piste cikarilmasini istemedigi icin. Kafasi cok agir. Direksiyon hissi cok iyi degil biraz hantal kaliyor. Sehir ici icin ideal.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah, Aventadorla hızlı bir hot lap yapanı gördüğüme sevindim İki sorum olacak. Birincisi Avedeki lastikler neydi biliyor musunuz? 335/30/20 Pzero mu vardı üstünde? İkinci sorum, F1 otomobili kullanmak cidden nasıl birşey yani gerçekten çok mu agresif birşey yoksa alışınca kullanılabilecek birşey mi? Kullandığınız en agresif supersportla karşılaştırsanız mesela?
    O tip arabalarda hata yapma luksun yok. Hatayi tolere etme sansin cok az. Limitleri cok yuksek. Kullanabilmek icin lastikleri isitabilmek onun icinde hizli gitmek gerekiyor. Tabi bunlar hep test eden kisilerden duydugumuz bilgiler.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallahı saygılar,avenın 11dekı verdıgı g kuvvetını dusunemıyorum, o araçla guzel zaman çıktıgınada sevindim.

r8de "yavaş" olmasına ragmen ortadan motor oldukça dengeli ve user friendly olduğu söyleniyor. zamanıda gidişine göre mükemmel..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O tip arabalarda hata yapma luksun yok. Hatayi tolere etme sansin cok az. Limitleri cok yuksek. Kullanabilmek icin lastikleri isitabilmek onun icinde hizli gitmek gerekiyor. Tabi bunlar hep test eden kisilerden duydugumuz bilgiler.
    Teşekkürler
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayni etkinlikte bitik lastik ve bitik frenli Gallardo Spyder ile 2.22 var, yine hotlap değil arabayı kollanarak atılmış taxi ride turlarından.
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Süreler 3-4 saniye gelişebilirdi ama hot-lap atma şansımız yoktu maalesef..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    R8 V8 ve V10 kullanmıştım. Ben beğenmemiştim ama yeni şanzımandan sonra karakteri çok değişmiş deniyor. Galiba direksiyon kutusunda ve ön takımda da yenilikler var. O zaman kullandığımda tepkileri çok ağır gelmişti F430 a göre.
    IN BOOST WE TRUST

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otomobıller guzel,surelerde...
    Vıdeo cekıldıyse koyun,bızde nasıplenelelım.
    Sureler listede yayınlanıyor mu yada resmı sure mı olculuyor?
    Elimızde cekıcı bır pıst var,ınsallah daha cok kullanırız

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)