forum olarak çok ilerledik maaşallah 3. sayfa ve hala kavga cıkmamışdemekki clionun üstünlüğü kabul edildi artık. maaşallah araçlara
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
referans olmuş. hep merak ederdim ies ile benim aracın gidişini. bende de k4m motorlu megane coupe var. nasıl olurdu acaba ies ile?
kavga çıkacak bir durum yok ki kavga çıksın, ies in stock hali yürürü belli zaten amma velakin headers, filtre, egsoz dan sadece biri dahi olsaydı ies te sonuc farklı olabilirdi bu da bir gerçek.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Uzun zaman once denemistik kisa da clio onde ama 4. Vitese takinca ies geciyordu.. 2 aracta filtre egzozdu yanlis hatirlamiyorsam..
Asıl sancı uyandığında..
clio * ies konusu cok okudum anca gordum bi video .. clio guzel masallahı war.
bende bır ıescı olarak clıo sport bulursam dneme yapıcam gecılsem yada gecsem videoyu paylasırım cunku herkes her forumda bı konu acmıs bırakmıs deneme yapan yok mıllet hep laf yapmıs, bu wıdeo iyi olmuş.
Saygılar
Dikkat Honda Çıkabilir..
facebook//skunkk2
BOC vti 😊
TutkuAydin👍
maşallah 2 aracada. sonuç gayet normal. kısmetse yarın başka bir iesle benimde denemelerim olacak videolarını paylaşırım. 1,5 leş clio vs ies denemesi![]()
senınkı benım Clio'ya göre daha hafif avantajın var
önemli olanda kavga çıkmaması o güzelliği var işteteşekkür ederim
dostum o olsada o kadar sonuc değişmez çok olsa 1burun önde giderim bende egzoz var ama son susturucu yani
coupe gecer bencede
normalde 4.vites filan uzun nasıl oldu ki.
geçmek geçilmez söz konusu olmamalı ben geçildiğimi de koyarım sıkıntı yok
iesler mi naptın Gökhan abi ya![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)