Tüm arabalar bi tarafa bmw bi tarafa derim o kadar fanatiğim ama bmw den soğudum.
E30 cuda koca 4 şerit yolda kaldırıma sıfır zor dönüyor. Sıfır çimek dünyadaki en basit şey ama yapamamış...
Tüm arabalar bi tarafa bmw bi tarafa derim o kadar fanatiğim ama bmw den soğudum.
E30 cuda koca 4 şerit yolda kaldırıma sıfır zor dönüyor. Sıfır çimek dünyadaki en basit şey ama yapamamış...
karnım ağrıdı gülmekten. kırmızı e30 dönerken kadınların arkada saçlar başlar yapılı duruşu yıktı beni. ahahaha -) bunlar yüzünden e36 'ya binmeye utanır hale geldim.. heryerde böyleleri var..
kameranın oldugu araç da bu sanırım;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36964539/detay
M. The most powerful letter in the world.
Ahh ah ne diyeyim gerekli yorumlar yapılmış.. Bazen cılkını çıkarıyoruz memleket olarak hakikaten.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Ne diyelim![]()
3.14 tekı "biz döndeririz" de iyimiş.
bmw surunce yanlamasan bıle yanlatırlar, yanlamazsan araba bıtık cıgersız derler. yoldan gecersın cocuklar yanlıyo mu abı dıye bagırırlar, seyır halınde kamyon kasasından yanla yanla dıye bagırırlar. ne bmw nın derdı bıter ne de bmw cının derdı
o yuzden yorum yapmıycam vıdeo ya. yalnız muzık ve konusmalar eglencelı![]()
"gec Nalet kadın"
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
işte tam da beklediğim yorumlarilk defa görüyorsunuz değilmi bu tür hareketler
yine çok şaşırdınız...
posta gazetesinin 60 kupona dağıttığı bmw ler![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Burda asıl mevzu yanlamaları gazlamaları değil ki.
Ankaradaki düğünde de bmw vardı ve hepsi yanlıyordu ama orda biyer hariç böyle zırt pırt yol kesip yanlamıyorlardı sağa sola laf atmıyorlardı videodan gördüğümüz kadarıyla.
Yoksa hepsi köşeleri full yan dönüyorlardı güzel görüntülerdi.
24. saniyede kapattım..bu nedir arkadaş...
Crm performance
Sizin oralar derken ? Adamın profilinde gaziantep yazıyor zaten ve video da gaziantepden yani bizim oralar bu adamlar işte ygtkrmdnz ve ben hepsini tanıyoruz.
Sırf yorum yapmak sırf atarlı görünmek için yorum yapma işte bende buna deli oluyorum....
Edit mavi m3 kayseriden ilanı olan m3 değil sanırım arkadaşlar. Ek olarak yine söylüyorum gereksiz hareketler evet katılıyorum ama malesef..
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)