maşAllah deneyen araçların hepsine özellikle cam car'a :) sayesinde zevkli denemeleri izledik,
yeni cupranın specler nelerdir?
Printable View
maşAllah deneyen araçların hepsine özellikle cam car'a :) sayesinde zevkli denemeleri izledik,
yeni cupranın specler nelerdir?
knkam masallah sus cok guzel yuruyor başka elleme su arabayı klasmanı degıstır artık :)
gecenin guzel giden bir arabasıda videolardan anlasılan tu cupra bence masallah dostca guzel denemeler olmus.
üntar gelirsen ara dedim unuttun bizi be :)
s2000 e bindircektm roll i daha yakından izletecektim sana
videoları çekenin eline ayağına sağlık çok güzel olmuş hem deneyen arabalar tehlikeye atılmamış hem de çok net olmuş....
MaŞŞallah deneyen araÇlara gÜzel bİr gece olmuŞ
hafta içi olduğu için kalamadım çok @Lp2 uzun zaman olmuştu görmeyeli arkadaşlarla tanışmış olduk artık bir dahaki cumartesi kısmet olursa.
valla araba güzel leventin araba çok güzel bence yakıt baki leventim :) kazasız belasız :)
:) herkes eylenceliydi güldük eylendik keske memonun ucağı erken die bilmeseydik :) ozaman dahada otururuduk :)
Kardeşim maşallah. Kalbi temiz olan adamın arabasıda temiz gidiyo. Daha iyilere memom işallah.
Jam Da Joker videolar için teşekkür ederim :)
Bizde arada bonus olduk. Ellerine sağlık :D
Çok güzel bir gece oldu.
@lp2 nun arabası sorun olmasa içimizden geçecek :D:D:D
@lp2 kanka arabayı düzeltelim şöyle güzel deneme yapalım :D:D
masallah sus'a r denemesinde frene basmıs denmiş ama yanındakı tır gibi büyük arac war videoda o anda evolar tabanca gibi sinan kardeşimizin aracını daha iyi bekliyordum basınc ayarla dahada hızlanacaktır birde devo ıle kıyaslanmıs ama devo teknik verilerinin yanında kondısyonu güzeldi hergünün bir olmuyor makinaların basarılar teşekkürler herkeze
bastimi levent gördü hueheuhe :) mehmette bariyeri bir gördü geri geldi :)
maşallah ancak zaten yeterince güzel yürüyen sus gibi bir araca nos bağlamak gereksiz olmuş boş yere bastı basmadı muhabetleri döner bu şekilde en güzeli atmosferik güç ;)
@ Oz Sagol abi, yuzde 10 ethanol kullaniyorum + meto var tabi.. Mehmet nosa basicagini soyledi zaten biz ona gore denedik, ve ciddi bi anda araba gelmeye basliyo gozunle goruyosun:) yalniz bisey sorucam 6. Vitesteki etkisi diger denemediki 3. Vitestekine gore daha iyiydi bence. Yuksek viteste daha verimli olmasi gibi bi durum mu var yoksa ben mi yanlis gordum?
benim bu eraya sapladığım video yokmu hiç :D
Deneyen bütün araçlara maşallah
Gençler benim arabada headers yok egzos *** gibi şimdilik gitmiyo ön test ettik şimdi yürüme vakti ben zaten alp2 la denemeye çıktım diğerleri ölesine memetlede geyiğine bastık speclerim belli
Cem abi headers ı verde şartlar eşit olsun :D
Jemcim çekimler çok güzel eline sağlık yeğenim
Denemler çok güzel olmuş çekim çok başarılı. Emeğinize sağlık.
Abi 500 ün bende getir hemen
Çok eglencelı gece olmuş :) kesenıze bereket maşallah araçlara
Voltex evo'yu görmek güzel :)
aynen kamer satılık ama bilginiz olsun 3 5 kâr edek :D
cem abi valla insanlık yap şu doktoru rezil et hadi boy başına 100tl 500 ediyo :D
videolar super uzun bir aradan sonra cidden keyifle net anlaşılan videolar izledim
sus sanırım şuana kadar gorduğum en duzgun yuruyen s2k maşallah mehmet
Videolar net herşey anlaşılır fakat birazda gündüz videoları izlesek hiç fena olmaz
yanliz hersey bitarafa bu motorlu arkadasi her denemede ayarlamak lazim hersey cok net kacta baslayip biraktigin ve boy farklari net gorunuyo