Aracların hepsine maşallah.
Cekımlerde cok net olmus JamdaJoker'e de teşekkür.
Kendimce en cok merak ettıgım golf r sustu giderilmiş oldu sagolun :)
Printable View
Aracların hepsine maşallah.
Cekımlerde cok net olmus JamdaJoker'e de teşekkür.
Kendimce en cok merak ettıgım golf r sustu giderilmiş oldu sagolun :)
benim gördugum sarı bı eg wardı ek ya 6boy atıodu bı ara:) kımındı o ek orj motoru olsa daha hızlı olurdu amq:D
jamdajokere kaliteli videolar için tskler hakketen profesyonel şekilde distance'ı iyi koruyarak geriden basarak hakkını vermiş :)
cok guzel denemeler masllah tum araclara...
Deneyen butun araclara masallah... keyifli bi geceydi sus bekledigimden hizli cikti.. mehmete ve levente tsk ederim amacim arabamin giderini gormekti aradaki fark cokta degil bi tik basinc bide methanolden sonra tekrar deneriz. Gelen herkeze tesekkurler.
Bütün araçlara maşallah sus un gaz yiyişi hala kulağımda ağaç motoru gibi :)
Maşallah deneyen araçlara, joker sanada Maşallah banada video çekersin artık:)
Mehmetin s2000 efsane oldu, tekrardan emeği geçenlerin eline sağlık, çok hızlı maşallah
Leventin arabası için bir şeyler söyleyeyim kendi k04 cupramdan bildiğim ve aynı yazılım olduğu için şuan yüzde 10 yakıt soft yazılım var ben k04 7500devir sonu 1.8 1.85peak bitiriyodum şuan levent 1.4 1.5 bitiriyo basıncı ve yakıt çok zayıf benim arabaya göre, gideri net 5-6 boy daha var o zamanda 8-8.5sec leri yapar Maşallah tekrardan. 100 kg atarsa ciddi hızlı olur:)
Aynen plaket sart oldu adam relax bi sekilde super video cekiyo opette durdugumuzda senin araba fena patlatiyo dediginde ne guldum allahtan korkup birakmamis :) ben arabanin icinde hop otuup hop kalkiyom patlatinca adam arkada iyi dayanmis valla eline saglik :icon_tup:
Mehmet benle 3 te basmadinya :) leventle donuste basmissin... :D
Reşit abi doğru diyosun ; araba şuan -2 eğimde 9,0 yapar diye düşünüyorum kışın soğukta 8,75 lere inebilir üzerine zaten sadece koltuklar (100 kg) sökülse 8,25 bence yapar, ve onunda üzerine rs4 enjektör daha çok yakıt ve wastegate ın sıkılmasıyla senin süreler bile kovalanabilir ama işte bunun sonu yok.. gündelik için bence bu hali gayet iyi. Aslında mehmet nosu daha çok bassa bende dediklerimi yapsam yine böyle kafa kafaya gidebiliriz ama işte ikimizinde kırma riski var o yüzden benim için bu kadarı tamamdır artık bu turbo ile daha fazla uğraşmıycam...
Edit: Videolar için bende teşekkür ederim valla çok güzel bi çekim oldu, elinize sağlık...
Aynen videoların yüklemesi sabahı bulunca Alptuğnun plakayla çorba olmuş düzelttim :)
Tırdan ziyade yolun zemini bozuktu ve 260 ile giderken Mehmetin araba koptu..
Aynen bide ben olmayabilirdim.. :rolleyes:
Bizbize çıktığımız zamanlarda çekiyorum zaten fakat izlemeye gelip saçma sapan hareketler yapanlar olduğunda motor araba gibi hata affetmiyor, dün akşam herkes kollayarak gazladı teşekkür ederim herkese.
Sana düğün videosu çekerim artık :)
Ne zaman istersen abi özledim..
Teşekkür eden herkese bende teşekkür ederim aslında videolar daha da kaliteli olabilirdi. GoPro nun one spot özelliği açık olduğunda nereye odaklanırsa oraya göre ışığını ayarlıyor, ben normalde yola odaklıyorum yol aydınlık kadran dahada aydınlık çıkıyor, fakat bu sefer kadrana göre odaklamış kendini onun için yol biraz karanlık kalmış.
Jam senın agzını yiirrin :)
Joker bizdede alev atan egzozunun videosu var. Ellerine sağlık kardeşim dikkat et ama.
Denemeler hem bizim hemde cem açısından rahat oldu. Kalabalık değildik kafa rahat herkez gazladı. Ortalık karışmadan risk almadan ilk defa bi rolling izledik ve yarıştık.
dün gece gerçekten çok güzeldi deneyen herkesin eline sağlık :icon_tup:
videolarda çok kaliteli, çok güzel olmuş ellerine sağlık..
tekerine taş değmesin kardeşim ...
bende aracımı görmüş oldum biraz eksiklerim var sanirim tamamlamam gereken...
araçlara maşallah kocaman
jokerim ayrıca teşekürer süper çekim olmuş bir dublexi hak ediyosun :D:D
Masallah mehmet yine sasirmadik kardesim :)
motorsiklet cam güzel olmuş :) iyi fikir :D motocam :D
Çekim işin sonu olmuş , deneyen araçlara maşallah
Çekim 10 numara olmuş, kadranda görüldüğünden izlemesi zevkli oldu :)
Tüm araçlara maşşallah.
deneyen tüm araçlara maşallah çok çekişmeli ve harika bir gece olmuş gerçektende uzun zamandır böyle keyifli videolar izlenmemişti, tabi haliyle burdan Eray ada teşekkür ederiz onun sayesinde böyle keyifli bir video çıkmış.
Maşallah çok sağlam video olmuş :)
motor 1000 ' lik ducatimi ?
Dun gece cok guzeldı ayagınıza saglık arAclar guzel yurudu
Üntar tanıstıgımıza memnun oldum:)