adamın direksiyon tutuşu ereksiyona uğramış,bunun yanındaki adam deli olmalı..bea...binilirmi bu adamın arabasına....
ayrıca dtc aktifken smg'nin hız kademesi en fazla 5 oluyor. dtc kapatınca 1 kademe daha çıkıyor ve 6 oluyor. asıl tekmeleme denilen mevzuda 6. kademede.
M. The most powerful letter in the world.
bizdeki o ceserat daha farkli yaama harbiden video çok güzel imkanlar ordaki gibi rahat olsaydi türkiyede bunlari yaşamak daha zevk verirdi..
Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.
BMW M5 M6 Launch Control - Instructions & How to Setup - YouTube
Bu videoda dsc off yaptiginda smg 6. kademesi aciliyor izleyebilirsiniz en net burda yakaladim
smg 5 ve 6.kademesi arasinda cok fark var. 5. kademede cok sakin atarken 6. kademede tekmelemeye basliyor![]()
Araba cok guzel adam herseye herkeze sıkıyo tam bir gazman istanbulda e-6 da bi sıksın bakalım neler oluyo İstanbul'daki şoförler oğlan eder bunu![]()
C R M performance
sonunda ki yazılandan brezilya sau paulo arası 402 km 2saat 30 dakika sürdü 4.5 lt !!! km de yaktı gibi yazılar vardı.veya ben yanlış okudum.![]()
Arabanın guvvetiynen gitmiş..Bu brezilya krizdeydi n'oldu ya böyle..
4:45 de sol ele bakın. Direksiyon deli titriyor normal yolda iken. Fren diskleri sıcaktan çarpıldı galiba. Kol gibi fatura çıkacak.
Hem süremiyor gavat hemde çok küfürbaz.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ayrıca video sonunda gece yağmurda pistte gazlamasında BMW mühendislerinin güzel DSC nimetini görüyorsunuz.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)