Ole demiyoruz yanlis anlamissin arkadasim.demedik sadece denedik 4. Vites sonunda 10 boy vardi.daha devami olurdu emin ol :)
Printable View
Yaaa semii ne ugraşıyon olum col çocukla 24 yaşında kendi kendini yoruyorsun sende haklısın bi bitmediler gitti amk hep atar var ama tıpası yiyipte gelen yok .... Hergün çoğaltmalak bıkmadınmı ..
Hayirdir bu neyin rahatligi bu sekilde mesaj attigina gore tipan saglam galiba yasin 30 olmus usturup ogrenememissin yorumlarina dikkat et
akil her zaman yasla bas basa gitmiyor 2sinden biri geride kaliyor bizim tipa cok saglam halledilmis konuya maydanoz olmaya gerek yok sikintisi olan varsa pmden yazsin reklama gerek yok
hayirli basarilar
:D iyi tahmın etmısım dımı
can's ın tartışmaları hep aynı sekılde ılerlıyo.
konuyu dağıtmasını cok ıyı bılıyo. mısal ne alakası var rocco nun rent a car olmasının bu konuda.
başka bıyerdede clıo rs le deneyelim demıstım ,ankarada atmosferik araba bulamıyorum denıyecek ,turbolarla denemekten bıktım dedım "burdakı turbolar 350-400 hp" dıye cevap verdı banada :)
gel dedım duzcede buluşalım onada yanaşmadı.
http://www.techturkey.com/forum/vide...clio-rs-4.html
zaten su vıdesunu ızledıkten,bu heyecanını gördükten sonra cevap bıle yazmamaya başladım .
http://www.techturkey.com/forum/vide...oll-night.html
yancılıkla ne alakası var arkadaşım insanlar doğru olanı savunuyor.sen neyin kafasındasın hala çözemedim.neye direnip duruyosun.
varsa itirazın diorum çık gel bursaya masrafların benden diorum.işlerim yogun çıkamıyorum şehir dışına.yoksa seni bu kadar konuşturmam burda.
#direntsport :)
gopro fotograf modunda kalmış işin kötü tarafı video değil foto çekmiş amk aleti.
araç sahibi girip yazınca netleşicek mevzu.bunada itiraz edersen arkadaşın benzin parasını koyup otobana tekrar çıkarıp bu sefer HD dış kamerayla çekim yaparım onda da sıkıntı yok :D
Semii arkadaşla konuştuk otobana çıktık sonucunu bile bile denedik kırmamak için :D siroccosu gayet sağlam yürüyor 240 hpdi sanırım bize saplaması gayet normal :)
bende video eklenecek yazıpta kameranın fotoğraf modunda kalmasını anlamıyorum.
video çekecek adam kamerayı çekime başlamadan önce check eder.
Forumda biri bişey yazsa da atarlansam modunda herkezin mermi ağizda bekliyo sakin olun yahuu alti üstü araba semii bu işi ciddi zevkine yapan birisi adami geçseniz de zevk aliyo çaylari hemen söylüyo gereksiz tartişmaya ne gerek var ?