Mevzu guncel arkadastan hbr bekliyorum.unutuldu sanmasin kimse cok net ve canli canli izlicez :)
Printable View
Mevzu guncel arkadastan hbr bekliyorum.unutuldu sanmasin kimse cok net ve canli canli izlicez :)
:) eglencelı ılerletıyorsun konuyu sevdım
semii rocco bursadaki standart tsportu çok geçer bence :D istanbuldakiyle güzel bi yarış olur ama yinede rocco 200den sonra geçer bence
maşallahhh ses süper.........
noldu buakşam ekşın vardı saat belli mi semii ?
Valla cem abinin orda herketedeyim :) gelirler birazdan heralde
maşallah maşallah :)
Deneme yapildi videolar goproda yarin upload edicem :)
ufak bir bilgi alaydık, yarına çok var daha :) o kadar okudum konuyu, takip ettim, bunun hatrına bari :)
Tahminleri aliyim :D
burda yazılan t-sport tanımına göre söylüyorum tahminimi: 2-3 boydan fazlası olmamıştır.
Keyfin yerinde semi abi sonucu belli ettin :D videoları bekliyoruz.
Sonuc beni mutlu etmedi cok.zaten biliyordum sasirmadim :D
cambazlıga gerek yok koy vıdeoları ızleyek kac boy olmus bılelım maşallah dıyelım kardes hala neyın egosu anlamadım denedıgın araba stok T-Sport bırde gelmıs hala fıltre headers egsozlusu ne hale gelıyor dıyorsun hey Allahım ya adama dyno koyduk hala kendı gordugu serapı soyluyo gıt stage 5 yap gel deneyelım arabanla
Neyin egosundan bahsediyosun kardesim sen yaa :) cok eglendik biz sende izlediginde eglenceksin sinir yapma.videolar goproda die yazmistim ustte.yarin konusunu acicam izlersin :)
Kimseden bisi sakladigim ego yaptigim yok.yazarsam yoook canim dersiniz o yuzden izleyin istiyorum hepsi bu :)