Devirin yükselmesi rs in işine gelir zaten, sonuç değişmezdi.
Printable View
Devirin yükselmesi rs in işine gelir zaten, sonuç değişmezdi.
Her iki aracada maşallah.
Böyle videolar paylaşa paylaşa zorla RS aldıracanız adama.:D
yüksek devirde basınca rs geride kalacak sanıyorsunuz herhalde :) atlayarrak gider
sorun 1 : sadece bizideki videolarin konulmasi.
-kamerlar benim degil cekip cekmediklerini bilmiyodum. goprodan cekme acisinida goremedigimiz icin denemeler tam anlamiyla kameraya cikmadigi icin ben kendim dedim size videolari beraber koyalim diye. 1. denemeyi ben 2. denemeyi siz koymayin diye.
sizde dedinizki gopro lar sizde. daha iyi cekmistir onlari kiyarsiniz.
arkadaslar videoyu pc ye indirmisler bana izlettiler. iki denemede kaydedilmis. ayrica iki denemeyidr disardan cekmisler 4 tane video var. eger tam goruntu olmasaydi kiymazdik videolari.
sizin video kamera farkli cekiyosa koyun videoyu. hala videonuz yok. bu zamana kadar sizin video koymanizida beklemezdik zaten.
sorun 2: kornayi ben calmisim. erken basmisim.
- senin devrin benim devrim neysede , senin kornan benim kornam olayida enteresan.
- erken basma kesinlikle yok. bunu tartismaya bile gerek yok videolar ortada. ikimizde hemen hemen ayni anda gaza oturyoruz.
baskada sorun yok bence.
bence burda 5 degılde 2 olur diemezsn denemeden bilinmez o zmn denemeseydik tahminle işi bitirseydik hiç yorulmasaydık aynen arabamı göremedim sorunda bu ztn sen 3 sonu diorsun işte yorum yapmak bu kdr basit dışardan gördünüz doğru ama içerde değildiniz ii bakması gerekn biri warsa o sensin bendeki videoyu atınca bakarsın kaçıncı vitesin sonunda geçtiğimize sana önerim yandaki tabelalara ii bak ;)
şuan videoları koyamam çalışıyorum akşama koyarım ancak sorun videoları en başa koymak değil genel sorun bizim dewrimizde basılıp ne olacağının görülmemiş olması işin doğrusu ben gaz kelebeğinin yapıldıktan sonraki haline bakmadım we bana 2. denemeye çıkılırken son kez basıyoruz denmedi yanlışsa söyleyin arkadaşlar hatta atacağım videoda ben basim kornaya die işaret ediyorum ancak ibo yine kendisinin basmasından yana we o basıyor biz sygı gösterip sıramızı beklerken daha sonra denemicez deniliyor biz yine saygı gösteriyoruz we düzceye gelicem dedi eywallah dedik sorun bu arkadaşım we bunlardan sizin bahsetmemeniz anlaştık mı?şuda war sadece sizin arkdşlarınıza demiyorum bizimkilerde öle yaptı ama benm bildiğim trafik warsa dier arkdşlar trafiği setlerler we öle rahat rahat basılır o trafikte arkada olmak ne demk biliyomusun ibo ne zmn frene bascak die ona odaklanmak acaba benm dewrimde we sizin demenize göre ben önde olsaydım ne olurdu denemeden bilinmez dostlar sıkıntı yaratmaya tartışmaya gerek yok bence röwanş olmalı we ibo ztn geleceğim dedi.
ibo yazdıklarınla beni şaşırtıyosun kardeşim.
sorun 1 cevap: keşke videoları sana izlettiklerinde bi alo deseydinde bize haber verseydin konu açıyoruz diye.çünkü ben acmadan telefonlaşırsınız dedim sana
sorun 2 cevap: sence kornaya basan arkadaş aracının dewrini kendine göre ayarlamaz mı????
erken basma konusu hakkında cevabım yok onu kardeşim yanıtlar.
dediğim gibi icerden çekilen video yasinde o ne zaman koyar bilemem.
ama sanırım orada dewir ve erken basma konusunda bişeyler var.
ibo sorun geçme geçilme davası değil. sen aracını iyi hazırlamışsın tabiki meyvesinide iyiceksin. sorun orada konuştuklarımızın ayrıldıktan sonra unulutmuş gibi davranılması. bununda yapılan yorumları etkilemesidir.
inşallah verdiğin sözü unutmaz daha sağlıklı bi deneme için gelirsin.
RC kendi devrinde bassa 1 tır boyu farkı mı kapatacaktı onu anlamadım. Hala RC nin devride RC nin devri deyip duruosunuz. Atmosferik arabasınız ne turbo dolma sorununuz var ne de Vtec sisteminiz. Bundan 500 devir yukarıda bassanızda fark etmez RS gene aça aça gidermiş. Bu işlerden anlayan herkeste bunu bilir sizlerde biliosunuz ancak geçildik demeye diliniz varmadığı için gerçekleri konuşalım gibi laflar ediyorsunuz. Gerçekler ortada. Daha neyin gerçeği. Söküklük durumuna gelince İbonun arabasının ne kadar sökük olduğunu herkes biliyor. Siz bu kadar söküklük yeter geçmeye diye gitmişsiniz geçseydiniz bahane olarak söylemeyecektiniz değil mi. Ahmetin bir lafı vardır belinde silahla savaşmaya giden bıçakla dövüşmez diye. Bu da aynı olay. Arabanın speclerini biliodunuz one göre denediniz şimdi bahane bulmayın. Bahane bulacaksaydınızda denemeyecektiniz. Bu kadar basit.
kornayı karsı tarafın basması bana göre avantaj bilmiyorum sizler nasıl düşünüyorsunuz daha iyi kurabiliyosun aracı.
ben orda ayrilirken dedimki deneme hakkinda konusmam. videolari koyariz.
kimseyede abuk sabuk yazdirmam dedim.dedigimi yaptim.
deneme uzerine konuacaksak da konusurum.
4.5 kisali araba yuruyecekse alt devirde iyi yurur. kisadan dolayi tork arttigi icin.
arabanizda egzantrik yok. kisa var ust devirde direk kesilir araba.
kaldiki ikiside 2.0 atmosferik birbirine benzer yapida motorlar.
arac honda flan olsa ust devirde guc uretse yine haklisiniz ust devir isinize gelir.
ibo şimdi olmadı ama cameralar benm değil deyip işin içinden çıkıyosun madem senin değil nie taktık araçlara böle iş mi olur nasıl hbrn yoktu takıldıklarından?
ewet go prolar daha ii dedik siz açarsınız dedik ama hbrleşriz die sen kendin dedin
roll den sonrada biz konuşmasaydık hiç kimse bişey konuşmayacaktı oturduk çay içtik kalktık benm bildiğim rollden snra konuşulur hem fikir olunur snra videolar koyulur ama siz önde olduğunuz için konuşma gereği bile duymadınız güya sonrada böle tartışmalar oldu madem videoyu hemen koycaktınızda neden rollden sonra beraberken hadi sizde getirin beraber koyalım demediniz söylermisin?
ibo sana iner inmez söyledim net duymadım kornanı die buna kimse itiraz edemez sende bişey demedin.
herneyse tartışmaya gerek yok bazı arkadaşlarda sanki bahane üretiyoruz gibi yazmışlar bahane fln yok ibo dün benden hızlıydı bunu kabul ediyorum anlamamak için hala neyin çabasını gösteripte konuyu oraya getiriyosunz anlamıyrm???
Maşallah araçlara
Benim gopro arkadaşta kaldı , Rc ye taktığım. Perşembe ya da cuma getireceğim dedi. Gelsin bende eklerim. Ama ondan çok birşey beklemeyin ; iki aracada haksızlık olmasın diye her iki araçtakini de arkaya doğru ayarlamıştık.
Konuyu Neden bu kadar uzattınızki ?
Deneme konusunda sıkıntılar varsa
Atlar gelirsiniz Ankara ya hem sızı agırlarsız hemde guzel enka ortamında denersınız arabaları 1 kere 10 kere rahat rahat.
bence daha fazla uzatıp
guzel kalpler kırılmasın