Rs cok guzel gitmis masallah.
Printable View
Rs cok guzel gitmis masallah.
alper emmi biz bahane falan üretmiyoruz. geçme geçilme konusunda zaten yazdık. önceki sayfalara bakmadın sanırım. ibo dersine iyi çalışmış gelmiş. fakat o aradaki farkın o kadar olarak yansıtılması bazı şeylerin eksik bırakılmasından biz bunu anlatmaya çalışıyoruz. ama herkez sadece sonuca kilitlenmiş durumda. böylede olunca insan ister istemez geriliyo.
tahmini 60 denmiş konuşulur denmiş konuşmadık etmedik çünkü denerken dewri bi sen bi ben ayarlarız die düşündüğümden
ben söylediğim herşeyn arkasındayım alıntıya da gerek yok bence iş oralara gelmesin snra bi dünya tantana oluyorki şu halde
bile oldu gerek yok ayrıca bazı arkadaşlar ankaraya gelinir denmiş bazıları düzceye ama ibo mahcup olduğunu düzceye geliceni belirtti.
Gerilecek bişey yok kimse geçilmek için denemeye oraya buraya gitmez. Sizlerde geçicez diye gitmişsiniz ki bi arkadaş yazmış RC deki kamera arkaya bakıodu diye. Kendinizden emin olmasanız kamerayı arkaya bakacak şekilde koymazdınız. İşin sonucuna gelince. 1 tampon 1 boy 1 tır boyu farketmez. Formulada tur atlayıp geçene ayrı kupa vermiyorlar. 1 turlada geçsen 1 cm lede geçsen aynı kupayı alıyorsun. O nedenle ibonun keyfine limon suyu sıkmayın boşuna. Sizin devre göre denensede sonuç değişmeyecekti.
İki araca da masallah TIC RS zaten performansıyla TR'deki RS ler icinde en hızlılardan bir tanesi. Roll videolarında zaten diger aracların specleriye kıyaslayınca kendini belli ediyor. RC de gayet iyi gitmis. Baska RC olsa inanın fark 1 tır boyu felan olmaz. Her iki tafa da soyluyorum; Gaz kelebegi kırılmasaydı yada RC nin devrinde basılsaydı bence cok bir sey değişmezdi. İbo zaten dip yaptıgında o kelebegin tam acılmadıgını gormese denemeyi goze almazdı. RC icin de daha ustlerde RS zaten daha tepkili olacaktı. Yani sonuc ya bir boy degisirdi ya degismezdi. Bence gecmeyi de gecilmeyi de kabullenmek erdemdir. Kalp kırmanın hiç anlamı yok. İleriki gunlerde bir rövanş yaparsınız olur biter. . .
söylediğniz şeyler sıkıntısız olsada sonuç değişecekmiydi dönüp ona bakmak lazım
konunun açılış zamanın önemini anlayamadım birde.2 saat önce 2 saat sonra?
Tabiki kimse geçilmek için gitmez.ama o arkadaş bence yanlış biliyo bizim taktığımız kameramız kendi araç içi ve önümüzü göstermekteydi. çünkü kamerayı ben ayarladım. hee onların bizim araca taktıkları goprodan bahsediyosan doğru onlar ayarladı hatta sahibi arkadaşta kaldı gibi bi yazı yazmış videoları elime ulaşınca koyarım demiş. doğru yarışta iki araç varsa biri geçilen biride geçendir. biz geçenide geçilenide kabul ediyoruz zaten. sonuç değişmeyecek ama hani o bir tır boy diyolarya işte o oluşmayacak hepsi bu.neyse daha fazla uzamasın bende sıkıldım.
Arkadaşlar yanlış bir anlaşılma var sanırım ; Aslında biz goproların ikisinide Tic Rs e takmak için getirmiştik ama tekrar ediyorum dostluk çercevesinde geçilsekte geçsekte güzel bir video olsun diye Rc ye bağlayıp arkaya çevirdik.
iki tarafında ayağına sağlık maşallah araçlara sonuç benim de düşündüğüm gibi olmuş .
maşallah tıc rs formunda :)
Aradaki 1 tır farkın devirle, erken basmayla, şunla bunla kapanmayacağını arabacı herkes biliyordur sanırım. Geçildik deyip, tebrik etmek bu kadar zor olmamalı.
Rakibin sizden hızlı olması avantaj bana göre, RC'nin gidişini gördünüz şimdi aracı iyileştirmeye bakmalısınız.
Bahane üretmek aracınızı hızlandırmaz.
maaşallah rs'e önceki konudada yazdıgım gibi önde bitirmiş. aksilikler olabilir saglık olsun giderilir bi daha denenir. o kadar yol gidilmiş sonuçta kelebek kırık oldgunu bıle bıle gidecek hali yok ibonun arabasına nasıl baktıgınıda cogu kişi biliyor. söküküklük meselesi hakkında daha öncede yazılanlar oldu her zamanki gibi söküktü rs denildiği gibi gelmiş dahada üstüne şu kadar bukadar söküktü denmemesi gerekiyor.
tekrar maaşallah ;)
Maşallah İbo kankama gene adalet dağıtmış
http://www.youtube.com/watch?v=hCDmxijm4KE
sesler biraz karışmış ancak bizdeki videoda bu.
Rc tunel yapmış :) trafikten galiba
basılan hızda rc nin deviri kaç , 5000-5500 arası galiba ?
RC güzel yürümüş Maşallah ama RS daha güzel yürümüş açık ve net. Aradaki fark ne RC'nin devrinde basılmakla ne de tarih öncesi devirde basılmakla kapancak kadar az değil.
Rs her viteste farkı açarak gidiyor gibi gözüküyor Rc nin içinden çekilen videoda,
daha üst,daha alt vs çok bişey farketceğini sanmıyorum.
Söküklük olarakta, videolardan gördüğüm kadarıyla,
Rs de fazladan sökük olan kapı içleri, bagaj, arka camlar altı plastikleri sanırım
Onlarda 20kg gelir mi bilmiyorum,
Rs e de Rc ye de tekrardan maşallah.
RC söksün birazcık etil alkol:) birazcıkda benzin:) aynalarıda kapatsın içerden elektronik düğmesiyle manuel kapanmıyor çünkü:) öne bile geçer.. Bi daha denersiniz olur biter tartışcak bişey yok tavşan gibi zıplamış sonrada fark kapanmamış bu kadar.. Typer değilki bu aça aça gitsin..