User Tag List

Sayfa 4/9 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
169 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: TIC RS & AZ'rail RC Roll

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herşey çok güzeldi arkadaşlar çok candan yaklaştılar bize eğer rc nin geçeceğini düşünüyorsanız tekrar bi deneme olsun. Ama az çok aracımızın hızlı olduğu anlaşıldığını düşünüyorum aracın gaz kelebeği kırık halinde denendi yine fark aynı oldu. O kadar gelindi gidildi emek verildi çok güzel bi ortam sağlandı böylece korunsun zaten az insan bu kadar cesaret gösterip böyle denemeler yapıyor onlarıda kaybetmeyelim

Gelen herkesin ayağına sağlık
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

fzs106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araclara
    MagicPerformance
    red 106 GTİ Onur Aslan

Ne kingler gördük güle güle öldük...

mtcvtc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki aracada maşallah bugün güzel geçti gerçekten denemelerde güzeldi ben erken dönmek zorunda kaldım arkadaşlarla çay muhabbetine kalamadım hepsi düzgün insanlardı gördüğüm kadarıyla.sadece kırık gaz kelebeğiyle harikalar yarattı gibi bi durum olmuş yorumlardan ilk videoda sorun yoktu sonrada halledildi ve araç geri düşmedi yani sağlam veya kırık arasında bir fark yok kafalar karışmasıninş. Başka zaman tekrar denenir yasin bence pek memnun kalmadı denemeden zaten İboda tekrar gelirim senin için dedi sıkıntı olmaz tekrar denenir herkez memnun olur tekrar iki aracada maşallah...
    dragcartel TypeR
    mapped by DR ECU DynoDynamics:247.1hp with 97 octane

Dr.Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu gerçekleri bende merak ettim gerçekten olayı canlı olarak görüp izleyip Tıc Rs in sahibi abimizin kelebeğinin milinin kırıldığını gözümle görüpte basma dediğimiz halde haksızlık olmasın diye basmasına ve bizim o kelebeği dandik bi koltuk kılıfı tutan lastikle yapmamıza rağmen gerçekler nelermiş merak ettim hayretle bekliyorum biri şu gerçekleri açıklasın

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işimiz dolayısıyla gelemesekte kalbimiz TIC ileydi bugün, her iki aracada maşallah
    videolarda gözükmeyen perde arkasındaki durum nedir bilinmiyor ama gerekirse rövanş yapılır

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende cok merak ediyorum su gercekleri...

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekleri ben açıklayacam birazdan. Çok şaşıracaksınız okuyunca.

İbocum Maşallah kardeşim. RC ye de Maşallah.

The_Doctor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kimse kusura bakmasin da deneme dediginz szce boylemi olur 2 kere denenir ikiside rs in devrinde rs in kontrolnde ? Ee rc nin devri ve kontrolnde bi kere bslsa sonuc boylemi olrdu szce ? ( rc gcerdi gcmezdi blmem ama sonuc boyle olmzdi ) Ne kdr specler ayni olsada sanzmn oranlari farkliydi ve rs in dvrnde basnca rc ilk gaza otrdgnda tpkimesi zayifti canlida gorduk. Tmm arcta ufak bi sorn yasandi eyv dneme olmasn dediler bdaha onada eyv. Burda glip afr ayarszdi gaz kelebgi krikti ona ragmen sonuc bu fln muhabbetlerine grk yoktu.

Ortam olsn arkdslarn sohbti olsn hersey guzeldi sadece deneme sglikli olmadi. Bnm sahsi dsuncm budur. Ki ibo da bnu farketti ki duzceye gelicem dedi ins birdaha ayni ortmda bulunur denenir amac zevkti hirs yoktu olsaydi eger bzmde ypblcgmz ama ypmadgmz bi cok ince ayrnti vardi ama gerek duymadik tkrardan blirtm amac zevkti yarmda olsa taddik
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

Dr.Rs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum tamam haklısın bak Rc nin devrinde basılmaması bi eksiklik oldu fakat durum ortadaydı saçma sapan tutturulmuş bi kelebekle 2. kez basıldı onda da sonuç aynı olunca tekrar denemeye gerek yok bu kelebekle dendi ki normal olanı buydu. Öbür yönden bakılınca ben şu düşüncedeyim diyelimki Rc nin devrince basıldı Rc 2 de kafa çıkardı hatta 1 boy öne çıktı 2 boy öne çıktı diyelim Rs farkın çoğunu 4. viteste açıyor o yüzden ben Rc nin devrinde de basılsa en fazla sonucun 2 boy daha az olcağını düşünüyorum bu benim fikrim ve görüşümdür... Ama bunun çok önemli gerçekler açıklanacak diye ortaya konması ilginç bir olay oldu... Ki maşallah Rc ye gerçekten benim gördüğüm Rc ler arasında Rs lere en çok tutunabilen buydu ben tahmin etmiyodum gerçekten bu kadar tutuncağını elinize emeğinize sağlık Rc niz güzel de olmuş

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2. vites kaçda basıldı? clio ve rc nin devirleri nelerdi?

serdar_yuksel06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugun herkez orda belli bi hiz yoktu. 2. Viteste araclar yanyana gelince bastilar. Arada 1 boy gbi fark olsa tamm RS'nn devrnde basıldı denir ama video'da herseyi anlatiyor. şahsi fikrim benm bu yanliş anlama olmasın
    Her Türlü Mercedes-Benz Parçası İçin Ulaşınız.

The_Doctor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dr.Rs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum tamam haklısın bak Rc nin devrinde basılmaması bi eksiklik oldu fakat durum ortadaydı saçma sapan tutturulmuş bi kelebekle 2. kez basıldı onda da sonuç aynı olunca tekrar denemeye gerek yok bu kelebekle dendi ki normal olanı buydu. Öbür yönden bakılınca ben şu düşüncedeyim diyelimki Rc nin devrince basıldı Rc 2 de kafa çıkardı hatta 1 boy öne çıktı 2 boy öne çıktı diyelim Rs farkın çoğunu 4. viteste açıyor o yüzden ben Rc nin devrinde de basılsa en fazla sonucun 2 boy daha az olcağını düşünüyorum bu benim fikrim ve görüşümdür... Ama bunun çok önemli gerçekler açıklanacak diye ortaya konması ilginç bir olay oldu... Ki maşallah Rc ye gerçekten benim gördüğüm Rc ler arasında Rs lere en çok tutunabilen buydu ben tahmin etmiyodum gerçekten bu kadar tutuncağını elinize emeğinize sağlık Rc niz güzel de olmuş
    Çok onemli gercek fln diye bisemi yazmisim ben ? Bnm grcktn bhsettgm
    Bunu soyle dusuneblrsn videolar atldgnda sorn yasadk talihsizlik oldu istedgmz gbi dneyemedik rc nin devrnde basamadgmz icn ileri tarhte tkrardan dnenecektr gbi bi yorm bklerdm bn ama aksine rs in afr bozuktu gaz kelebegi krikti buna rgmen harikalar yaratti gbi drum ortya ckarldgi icn bn o yorumu yptm.
    Nyse arac sahipleri tlde knusmus anlasms.

Tkrardan rs e masallah kazasz belasz gazlamak nasip etsn Allah...
    Burak Karagöz

' BE ' 106 GTİ

Driver
    Misafir
    maşallah daha öncede dediğim gibi eşit şartlar ve speclerde rs her zaman rc den hızlıdır bunu artık senelerdir deneyerek görüyoruz ve yine beklendiği gibi oldu ozamanda söyledim rc nin birkaç spec fazla olması gerek rs ile gidebilmesi için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deneyen araçlara maşAllah güzel gündüz videosu işte...
    İbo nun araba gundeliktede böyle extradan bi nosun tupunu saklamış auhauhauhah
    neyse sonuç olarak ibo kaçmaz gene gelir bu sefer rc nin devrinde basarsınız
    p.s. :2 videoylan olmaz ibooo tel kopmuş tutmuş işte

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yılın derbisi gibi olmuştu konu Maşallah iki aracada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuç beklenildiği gibi olmuş onun devri benim devrim diye birşey yok basmasaydınız o zaman denenmiş aradaki fark belli hele rc de telli gaz kelebeği olmasa epey açılırdı ara zaten bence rc iyi bile yürümüş maşallah diyelim emeğe saygı o kadar yol gidildi denendi oyumu rs e vermiştim şaşırmadım zaten =)) maşallah ibo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Objectıf yazıyım. rs 185 hplerde ise rc 195 filan çok iyimser olur
    rs hız arttıkca ozellıkle 4te acmıs farkı. buda rc için düşündürücü tabi..
    masallah 2 aracada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yürübe tic yakısır kardeşime masallah
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkese gunaydin .polemikli video seviyoruz ya bizi birlikte tuttuguna inaniyorum

dostum gecilen taraf niye hep ayni seyi yapiyo ben anlamiorum ki madem oyle hic arayi sogutma atla hemen aksam ankaraya gel bas
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)