bekledigim sonuc olmus rc ye maşallah
tıc RS herzamanki gibi cok iyi kocaman maşallah
Mavi Boncuk Corsa - BYP 72
Mamut Civic HB - VT 818
Hızlı Gonzales Clio RS - BS 348
Rc ic cekim ide ekledim konu basina. Tic rs in soeclere yakit i ekledim.
ewet kardeşim trafikten olduğunu sende söylemişsin videoya bakarsan önümde tır olduğunu görürsün
elim ekranı kapatmış nerden de görüyosun ne göz war be kardeşim tahminle bu işler gitmiyor
aynen bizde biraz içiririz RC yi bide haplarız sonra egzosdan deli gibi tüttürür
[QUOTE=Chn53;7056340]Budamı gol degil![]()
kardeşim siz bazı şeyleri anlamıyosunz sanrm aslında anlıyosunz da işinize gelmiyor benm söylediğim konulara kimse cewp wermiyo nedense biz başka şeylerden bahsediyoruz siz ayrı şeylerden bu yüzden de anlaşamıyoruz.
bizim bişeyi inkar ettiğimiz yok ama kimse erken basmaktan fln bahsetmemiş yok tünel yaptı diosunz etanolü makara sarıyosunz falan dewir işinde sadece rs in daha ii olcağını söylüyosunz rc yi hiç düşünmüyosunz tamam belkide ara kapanmayacak belkide dediğiniz doğru çıkacak ama denemeden görülmez.
Konuyu uzatmaya gerek yok bence ikinci bi deneme olursa doya doya denenir kismet olursa
Aynen kardeşim katılıyorum daha uzatmak gereksiz tekrar deneme olursa herkez istediği şekilde rahat denesin akılda soru işareti kalmasın![]()
dragcartel TypeR
mapped by DR ECU DynoDynamics:247.1hp with 97 octane
Yaa hadi videoyu izlemesek eyvallah anlarımda daha ne gerçekler var ki?
Yok RC devrinde basılmamış RC devrinde değilmiş.RC devrinde olsa RS geçemeyecek mi sanki.Deviri ayarlayın öyle basın gerek yok yani böyle şeylere sonuçta GEÇİLECEKSİNİZ
RC kötü diyen yok RS Olması gerektiği gibi gidiyor
İki aracada Maşallah demekten başka söz yok...
Ben bu farkın çok ciddi bir değişiklik olmadıkça kapanacağına pek ihtimal vermiyorum yani araçlarda önemli bir değişiklik olmadan öyle deviri üste alta çekmeyle ne bilim bu tip ufak şeylerle o ara kapanmaz bence araçlar gitmesi gerektiği gibi gidiyor zaten yani olması gereken olmuş beklenende bu şekildeydi maşallah diyelim geçelim uzatmanın mantığı yok![]()
evet yasin kardesim bu videoda bizim goremedigimiz ne var.
ben erken basmiyorum sen gec kaliyosun.
erken basma 3. kornadan once basilirsa olur. 3. kornadan sonra basiyorum ben.
sende cok az gec basiyosun.
eger erken basma olsa bu forum onu gormezden gelmez herkes rs erken basmis yazar.
sizden baska kimse rs erken basti demiyor.
sizden baskasi karistirmaz abi ortaligi. benim gizlim saklim yok denemeden oncede soyledim eth kullandigimi. herkeste
biliyor zaten.
sizin samimiyetinizden suphe duymaya basladim.
kelebek kirik sekilde aracimi riske atarak demene yaptigimada pismanim su an.
eger cok denemek isyiyosaniz ANKARA ya gelirsiniz bu saatten sonra.
her devirde basar deneriz.
Konuda işin başından beri İbo nun sevincini söndürme çabası var, denenmiş geçmiş bir daha denenir ne olacak, sonuçta dostluklarınız bozulmasın.
araçlaraa maşAllah özellikle tıc 'a senide tebirk ederim ibo hakkını veriyosun rs in, sonuç tam olarak tahmin ettiğim gibi .
birde konu çok saçma şeylerden uzamış, sonuçta denemek isteyen sendin yasin cevabınada ibo karşılık verdi kırmadı seni ortak noktada buluştunuz, videoları izlediğim kadarıylada abartıldığı kadar hiçbişi yok tebrik edin geçin bence ..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)