User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
118 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Istanbul park BMW 116D!! Boşuna Ultimate driving machine dememişler ;)

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McKrop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Niye bu kadar büyüttünüz anlamadım. Ben gayet keyif alarak izledim videoyu. Hatta sabahtan beri oturdum paylaştıkları tüm videoları izledim favorilere ekledim. Saatlerdir bu ikiliye gülüyorum diğer videolarını da izlemenizi tavsiye ederim.

Ayrıca 1.16 videosunu izlerken ben herhangi bir kimseyi zor durumda bırakacak bir hareket yaptıklarını görmedim. Sokakta yapsalar küfredersiniz pistte yapsalar karşı gelirsiniz anlamadım ben bu işi. Ayrıca araba bencede gayet keyifli dizel RWD olarak alınabilecek en düşük maliyetli arabalardan biri. Abartılı cümleler tabiki olacak sonuçta bu bir video. Şov yapacaklarki milletin ilgisini çeksin. Gayet güzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim
    Kesinlikle katılıyorum.

1.6 dizel 115 beygirlik bir aracın pistte yengeç gibi gittiğini görünce ister istemez videodaki yorumlara da hak verdim açıkçası.

Otopark serisini severek takip eden birisi olarak başarılarınızın ve panpaların devamını bekliyorum

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok guzel bir video olmus elinize saglik
    EkN garage

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Harika videolarınız. Hep böyle bişeyler yapmak istemişimdir.

Tebrik ediyorum. Başarılar
    セルカン+レーラ=愛

setnogrom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video güzel çekilmiş ama araç için yorumlar fazla abartılsa da çeşitli açılardan güzel derlenmiş.
    Emeğe saygı fakat pist dışındaki hareketler için bir saygı söz konusu değil.

xx
    Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02

www.setnogrom.com

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güvenlik ile ilgili yorum yapanları eleştiren arkadaşlar hiç çıktılarmı istanbulpark'a? kaç kere start finish'in başında yanlayan, yanlamaya çalışıp spin atan arabalar yüzünden kaza tehlikesi yaşandı.

Görüntüler çok güzel, videoda ki yorumlar dışında beğendim bende ama o kadar otomobilin gazladığı ortamda tehlikeli. Kaskonun geçmediği ortamda kontrolü kaybedip gidip birinin otomobiline vursalar burada yorum yapan sizler mi karşılıyacaksınız masrafını ?
    ilk pist gününde olması lazım Erelle beraber çıkmıştık aynı seansda oldugmuz birtane lacivert m5 (e39) cayır cayır yan yan döndü tüm pisti valla ozaman hiç görülmedimi ? süpersportlar bile yanladı ozgürün dedigi gibi. birde acmıyım diyorm muaynesiz olanlar girmedi dimi hiç
    1881 - 193

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Severek keyif alarak izledim, takipteyim.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güvenlikle ilgili kural ihlali konusunda yorum yapmak yetkililerin işidir. Uyarı yada ceza uygularlar gerekli durum görüldüyse. Veya o seansta yanlamalarından rahatsız olan kullanıcılar ilgililere şikayetlerini iletirler.

Fakat başta emeğe saygı , gerçekten kimyası tutmuş tatlı bir ekipsiniz bana göre. Keyifle izliyorum videoları , bir eleştirim olmuştu E180 videonuza ; arkadan itiş diye bir kavram yoktur , çekiş kavramıdır. rwd aracın türkçesi arkadan çekiştir, traction kelimesinden geldiğini benden iyi bilirsiniz diye düşünüyorum keyifle izliyorum videolarınızı.

1.16d yi küçümseyen abilerim çok daha güçlü ve başarılı spor araçlarınız olabilir ancak 65bin liralar golf vs araçlara verilirken gücü buna yeten 1.16d alıp gündelik olarak 5 lt yakıp ekonomi yaparken bmw keyfi yaşayıp arada da böyle hareketlerle etkinliklerle keyif alabilcekleri optimum bir araç denilemez mi bu araca ? günlük 20-25 kuruş yakarak gez , istediğin yerde de böyle keyif versin bence bulunmaz nimet olmuş.

Sınıfındaki diğer araçlara göre çok daha tercih edilesi bir otomobil olduğunu göstermiş olduğunuz için teşekkürler.

Son olarak koltuk kızaklarının paslanmasını gösterip '' bu araca nasıl kaliteli dersinizi!!! '' diyerek yuhluyoruz ortadaki emeği. E iyi de test sürüşünde aylar sonra ortaya çıkacak problemi nereden bilecek bu insanlar ? Kaba etlerinde oksitlenme sensörü mü var ki paslanma eğilimi hissetsinler.... Bazı eleştiriler gerçekten heves kırıcı.
    Dip not : Pist yönetimi ile boş günlerde video çekimi için görüşmeniz çok daha hayırlı olacaktır diye düşünüyorum

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video çok güzel ve başarılı elinize sağlık arkadaşlar

Dr.Ecu Chiptuning ERDEMM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendi görüşümdür.

Olumlu yönde yorum yapan arkadaşların yaş ortalamasına bakıyorum. Ben yanlamalarına falan bişey demiyorum. Adam tehlike yaratmayacak şekilde isterse amuda kaldırsın banane.

Sadece reklam yapmaktaki amaç nedir onu merak ettim?

Bmw özgünden fakirmi, izin alındımı? Sonuçta bu video bildiğim reklam filimi gibi. Bana abest geldi Buğra ve Özgünün haberi varsa çokta ayrahmar.

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    borusan ve kosiflerin sahiplerinin oğullarıyla beraber izledik şimdi kesinlikle arkadaşları tanımıyoruz olayın bizle alakası yoktur diyolar beyler bilginiz olsun dış güçlerin etkisi bunlar hep illuminati
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumlar abartı ama girin bakın youtube kanallarına 10 numara videoları var arkadaşların.
    Çekimler , montaj vs gayet başarılı.
    Pistteki tehlikeli kullanıma kurallar yönünden bakarsak yetkililer gerekeni yaparlar zaten.
    Başarılarının devamını dilerim.
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abilerim affınıza sığınarak soruyorum , bu sınıftaki hangi araç a3 ? golf ? focus vs ? hangisi 1.6 dizel ünitesi ile bu sürüş keyfini verebiliyor ? Merakımdan soruyorum. İzleyenlere bu araba en en en iyi araç desen yine ''sınıfında en iyi '' diye düşünülür. Sınırları belli videoda da 1.6 dizeller olarak bu kadar iyi yorumlamışlar diye düşünüyorum. Videodan sonra aaa subarumu satayım 1.16d alayım diyen yoktur dimi

Aykut106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adamlar 1.16 ciların kitlesine seslenmişs onlar icin test etmiş 115 hp sana az gelir bana cok gelir, yanlamıs sana harika gelir bana gelmez..Bende izledim 1.16 ya karsı gorusum degismedi mesela
    Diger videolarda cok cok iyi
    T r u t h i n e n g i n e e r i n g

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk pist gününde olması lazım Erelle beraber çıkmıştık aynı seansda oldugmuz birtane lacivert m5 (e39) cayır cayır yan yan döndü tüm pisti valla ozaman hiç görülmedimi ? süpersportlar bile yanladı ozgürün dedigi gibi. birde acmıyım diyorm muaynesiz olanlar girmedi dimi hiç
    Genelde 1 uyarı 2 ihraç olarak uygulanıyor kural. Bir subaru'lu arkadaş kasksız dönüyordu ihraç için gidildi son bir şans istedi diye tamam denildi. Emin olun 2 kez yapan kimse ihraç edilmeden bırakılmıyor.

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Adamlar samimi davranıyorlar. Keyfini çıkarmışlar ve arabanın fiyatına gücüne sunduklarına göre yorum yapmışlar.

Nasıl oluyorsa millet kendi arabasının beygirlerine bakıp veya 115 hp nin düşük gücüne atıfta bulunup pehhh bu araba bu kadar övülür mü gibi bir gaz sahibi olmuş.

evet bence de araç muhteşem , en ucuza alınabilecek sıfır km rwd lerden biridir zaten. Bir de ağırlık dağılımı dengesi sürüş keyfi eklenince bence de çok güzel. Neden kuvvetli modellerle , 135 lerle vs lerle karşılaştırma gereği duyuyorsunuz ...

ayrıca pist kurallarının biraz esnek olabilmesi lazım. Zaten sokaklardan buraya kaçıyor insanlar. Diğer sürücülerin zamanlarını, sürüşlerini engellemediği sürece biraz eğlenmek gerek.
    Bir noktada çok haklısınız, insanlar sokaklardan kaçıyorlar, kaçmalılarda doğrudur. Her pist gününde bulundunuz mu bilmiyorum ama pist günlerine drift yapmak için çıkmak herkesi tehlikeye atıyor. Kimse hiç yanlama demiyor, arkası geldiyse bende zart diye düzeltmem tamam ama drift için çıkmak çok ayrı bir olay bence. Drift experience'lar başlayacak pistte yakında onu beklemek en mantıklısı, yoksa black-list geldi mi o da yalan olur

Alıntı McKrop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Niye bu kadar büyüttünüz anlamadım. Ben gayet keyif alarak izledim videoyu. Hatta sabahtan beri oturdum paylaştıkları tüm videoları izledim favorilere ekledim. Saatlerdir bu ikiliye gülüyorum diğer videolarını da izlemenizi tavsiye ederim.

Ayrıca 1.16 videosunu izlerken ben herhangi bir kimseyi zor durumda bırakacak bir hareket yaptıklarını görmedim. Sokakta yapsalar küfredersiniz pistte yapsalar karşı gelirsiniz anlamadım ben bu işi. Ayrıca araba bencede gayet keyifli dizel RWD olarak alınabilecek en düşük maliyetli arabalardan biri. Abartılı cümleler tabiki olacak sonuçta bu bir video. Şov yapacaklarki milletin ilgisini çeksin. Gayet güzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim
    Sokakta yapmasın zaten ama pistte de kural varsa yapamaz bu kadar basit. İstanbul Park'a kaç kere çıktınız bilmiyorum ancak hot-lap'e giderken 14. virajda spin atmış yada atmak üzere olan bir otomobille burun buruna gelince çokta iyi hissetmiyor insan.

berkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güvenlik ile ilgili yorum yapanları eleştiren arkadaşlar hiç çıktılarmı istanbulpark'a? kaç kere start finish'in başında yanlayan, yanlamaya çalışıp spin atan arabalar yüzünden kaza tehlikesi yaşandı.

Görüntüler çok güzel, videoda ki yorumlar dışında beğendim bende ama o kadar otomobilin gazladığı ortamda tehlikeli. Kaskonun geçmediği ortamda kontrolü kaybedip gidip birinin otomobiline vursalar burada yorum yapan sizler mi karşılıyacaksınız masrafını ?
    +10000

BoraÇİFTÇİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Son olarak koltuk kızaklarının paslanmasını gösterip '' bu araca nasıl kaliteli dersinizi!!! '' diyerek yuhluyoruz ortadaki emeği. E iyi de test sürüşünde aylar sonra ortaya çıkacak problemi nereden bilecek bu insanlar ? Kaba etlerinde oksitlenme sensörü mü var ki paslanma eğilimi hissetsinler.... Bazı eleştiriler gerçekten heves kırıcı.
    Ben senin gibi okumayı,araştırmayı sevmeyen kardeşlerimiz için kaynakça gösterdim keşke açıpta okusaydın bunu 2011-2012 yılının ikinci yarısına kadar parti parti kullanılan koltuk iskeletlerinde bu durum söz konusu bu o zamanlarda showroom daki araçlardan birine bile baksan aynı sorun söz konusuydu ve alıcağın araç Bmw olunca bunlar anormal karşılanıyor eğer plastik kalitesi aracın içersinde kullanılan karoser malzemeleri bir done ise bunlarda kısa bir araştırma ile bulunabilmesi mümkündür kaldı ki bimmerpost da bu konu hakkında en az 10 a yakın post vardır ve bu arabanın bir hatası olduğunu gösterir ayrıca ben bunun programda göz ardı edilip edilmemesine zerzenişte bulunmadım şunu belirtmek istedim karoser olarak ve malzeme yapısı olarak abartılcak bir araba değil..Umarım şimdi ne demek istediğimi anlamışsındır.
    Bilgi Ve Akıl Konuşur;Cehâlet İse Bağırır.

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorumlar konusmalarda olay cok cok ovulmus... bunlar bana gereksız ve komık geldı... bende yorumladım
    aynı fikirdeyim.. izlediğim en kötü pist sürüşü desem sanırım abartı olmaz.. he süre kasmak değildi derdimiz denebilir ancak yapılmaya çalışılan şeylerde zaten belli ediyo..

8 senedir otomobil basınında çalışıyorum sayısız progoam yaptık tv de ama böyle bi anlatıma rastlamadım abilerimden

ama iyi eğlenmişsiniz cidden Allah bozmasın

Sinan Koc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraÇİFTÇİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben senin gibi okumayı,araştırmayı sevmeyen kardeşlerimiz için kaynakça gösterdim keşke açıpta okusaydın bunu 2011-2012 yılının ikinci yarısına kadar parti parti kullanılan koltuk iskeletlerinde bu durum söz konusu bu o zamanlarda showroom daki araçlardan birine bile baksan aynı sorun söz konusuydu ve alıcağın araç Bmw olunca bunlar anormal karşılanıyor eğer plastik kalitesi aracın içersinde kullanılan karoser malzemeleri bir done ise bunlarda kısa bir araştırma ile bulunabilmesi mümkündür kaldı ki bimmerpost da bu konu hakkında en az 10 a yakın post vardır ve bu arabanın bir hatası olduğunu gösterir ayrıca ben bunun programda göz ardı edilip edilmemesine zerzenişte bulunmadım şunu belirtmek istedim karoser olarak ve malzeme yapısı olarak abartılcak bir araba değil..Umarım şimdi ne demek istediğimi anlamışsındır.
    Merhaba;
    Verdiginiz linki inceledim, bir 1 serisinde bu kusuru inceleyeceğim.Bilgi paylaştıkça güzeldir. Tesekkurler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)