Onrcn Nickli Üyeden Alıntı
Yamulmak nedir? Virajda gecis yasagini siz nasil algiladiniz bilmiyorum, benim algiladigim virajin icinde bildigin yaris arabasi gibi atak yapmaktir. Gecislerin %95 i bu sekilde olmuyor, biri yavas kaliyor.. yanindan geciliyor.
Simdi evet video da boyle bir durum gozukmuyor kontrol ediyorlar fakat dusun kacis alanlarinda kayan noktalar var ve sonuc olarak araba ciddi yan oluyor bagzi bolgelerde. Orada olusabilecek bir ters harekette arac cok cabuk duracaktir anlatmaya calistigim sey bu.
Ha ayrica; ki bu kendi sahsi fikrim (Boyle olmali, iste soyledir asli gibi bir iddia degil, sadece fikir) Ben pistte cok ta yanlanma taraftari degilim, ha bende 1-2 yerde fotografci gorup tek kaldigimda ufak tefek atraksyon yaptim 2.viraji baglamadan; seyirci sadece yanlayana alkis tutuyor :) Bu da tabiki pist kulturu olmamasi vs bir suru etkeni var, bu yuzden ben yanlanmasini edilmesini ekstra sahsi olarak hos gormuyorum. Pist gunu pist gunudur, vay be ok gibi cikti virajdan diye birsey yok ta vay nasil yan cikti denmesi butun olayin dengesini bozuyor.
Mesela soyle dusunun, Istanbul park ta drift gunu var.. Ben girmisim deli gibi zaman kasiyorum : ) Hos karsilanir mi ? Adamlarin da dengesini bozarim oyle yada boyle. Benim hosuma gitmeyen konu sadece bu, yoksa kim ne yapmis beni cok ta baglamiyor, sonuc olarak eglenceli bir video ; )