User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
118 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Istanbul park BMW 116D!! Boşuna Ultimate driving machine dememişler ;)

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sokakta yapmasın zaten ama pistte de kural varsa yapamaz bu kadar basit. İstanbul Park'a kaç kere çıktınız bilmiyorum ancak hot-lap'e giderken 14. virajda spin atmış yada atmak üzere olan bir otomobille burun buruna gelince çokta iyi hissetmiyor insan.
    Transponder kullanip sure kasan birisinin spin atmasida cok buyuk bir ihtimalki duzlukten sonraki ilk viraj kaza yapmaya son derece musait. Ayrica meshur 8inci virajin cizgisini tersten almaya calisanlari bile gordum. Zaten spin atmis bir otomobil varsa sari bayraklar sallanacaktir herkes bayraklari dikkate alirsa problem yasanacagini dusunmuyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı McKrop Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Transponder kullanip sure kasan birisinin spin atmasida cok buyuk bir ihtimalki duzlukten sonraki ilk viraj kaza yapmaya son derece musait. Ayrica meshur 8inci virajin cizgisini tersten almaya calisanlari bile gordum. Zaten spin atmis bir otomobil varsa sari bayraklar sallanacaktir herkes bayraklari dikkate alirsa problem yasanacagini dusunmuyorum
    Pistte yasanan ilk ve tek temas bu sekilde oldu. Bayraklar daha sallanmadan 50mt gerisinden gelen Shkodra zimbaladi S2000 i. (Tekrardan cok gecmis olsun iki tarafta ucuz atlatti). Ayrica bu tarz tehlikeler oldu.

Onunuzdeki arac zaman kasmaya calisiyorsa ve kopuyorsa zaten zart diye kopmuyor, aciyi aliyor aliyor ve kopuyor. Drift yapmaya calisan belli bir acidan sonra direkt spin attigi icin cok cabuk yavasliyor arada fark var .

Ben mesela zamana oynuyordum, onumde m5 kopartti ki dip gaz yanina bile gelirdim o an ama korkup bende frene oturdum. E simdi yazik olmadi mi benim sureme tam start-finish e cikarken ? Arkadas cok guzel kullaniyordu ama orada bilincli koparttigini anladim video yu izleyince.

Herkesi pistlerde gormek isteriz ama bunun icin istanbul park ta ayri aktiviteler olacaktir, halk gunu bunun yeri gercekten degil. Yapanlar vardir, gozden kacanlar vardir, gorunce gozunu kapatanlar vardir ben bilemem; benim bildigim sey sure kasan birinin onunde bu hareketler hem tehlikeli oluyor hemde zaman kaybina yol aciyor.

Simdi dusun geldik viraja giricez zaartt kopartti, e ben nereden bileyim simdi yan gitmeye calistigini ? Video gayet guzel ona birsey diyemem,i izlerken eglendim de.. Ama yorumlardan harika, muhtesem, tam istedigimiz sey repliklerini kaldirinca geriye bir tek dengeli vs kaliyor.

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niye bu kadar büyüttünüz anlamadım. Ben gayet keyif alarak izledim videoyu. Hatta sabahtan beri oturdum paylaştıkları tüm videoları izledim favorilere ekledim. Saatlerdir bu ikiliye gülüyorum diğer videolarını da izlemenizi tavsiye ederim.

Ayrıca 1.16 videosunu izlerken ben herhangi bir kimseyi zor durumda bırakacak bir hareket yaptıklarını görmedim. Sokakta yapsalar küfredersiniz pistte yapsalar karşı gelirsiniz anlamadım ben bu işi. Ayrıca araba bencede gayet keyifli dizel RWD olarak alınabilecek en düşük maliyetli arabalardan biri. Abartılı cümleler tabiki olacak sonuçta bu bir video. Şov yapacaklarki milletin ilgisini çeksin. Gayet güzel olmuş başarılarınızın devamını dilerim
    Aynen adamlar eğlenmiş kendi fikrini söylemiş zaten gidipte zorla 116d alın alın diye kimseyi zorlamıyolar

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onurcan gerekli mesajı yazmış. Sarı bayrağı sen görene kadar önündekini delip geçersin zaten..

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    116d nin benim gözlemlediğim tüm eksilerine değinmişler. Özellikle iç aksamda kornanın geç algılaması, vitesin tok olmayıp esnemesi, far açma kapama düğmesi vesaire. Daha ne yapsınlar? M3 sahibi arkadaş gibi inip araca uçan tekme mi atsınlar ?

Pist içindeki hareketleri piste gidenler daha iyi yorumlar. Fazla bir şey söylemek istemiyorum fakat tasvip de etmiyorum. Bizim insanımızın huyudur ufak bir imkan verilince .okunu çıkarmak. Değerini bilip kurallar dahilinde dönmek lazım o pisti. Yıllardır pist imkanı olmadığından yakınılıyor, şimdi imkan var değerini bilmek gerek.

Videolarınızı ben de takip ediyor, beğeniyorum. Herhangi bir reklam peşinde olduğunuzu sanmıyorum. Samimiyetiniz ve o anki yaşadığınız adrenalini bize hissettirmeniz yeter Başarılarınızın devamını dilerim.

McKrop - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onrcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...
    Kesinlikle katılıyorum. Size ek olarak şöyle söyliyim ısınma turu atan bir çok araç viraj çizgisinde kalmaya devam ediyor arkadan gelene yol vermiyor koca 1 turuma yazık oldu çoğu kez. Kaldı ki sadece drift yapmak veya yanlamak yasak değil virajda araç geçmekte yasak. Briefing'te üzerine basa basa söylüyorlar hepimiz biliyoruz. Virajda kimse birbirini geçmese herkes kendi bölgesinde istediği gibi yamulabilir. Kuralların esnek olması bence gayet güzel.

Bence pist çalışanlarında çok sürücülerin daha dikkatli ve anlayışlı olması gerekir. Mesela yamulmak, yanlamak isteyen veya ısınma turu atarken dörtlü çakarlarını yakabilir. Böylelikle arkadan gelen araç bunun bilincinde olur.

Bunu kurallarla, yasaklarla engellemek mümkün değil adam bir defa çıkarım istediğimi yaparım mantığında olabilir. Gözümün önünde iki ferrari bir porsche son virajda birbirlerine giriyolardı. Piste çıkıldığı zaman bir çok şeyi göze almak gerekir diye düşünüyorum. Tabikide bedava alınmıyor hiç bir araç ama kimsede zorla piste çağırmıyor kimseyi. Bir kaç insan yanlarken eğlenecek diye de kimsenin canını, malını riske atamaz o da ayrı konu burda herkesin anlayışlı olması gerekli. Dediğim gibi videoda kimseyi zor durumda bırakacak bir hareket yapıldığını görmedim. Bu gibi durumlarda kuralların esnek kalması pist günlerinin daha eğlenceli hal almasını sağlayabilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kesinlikle katılıyorum. Size ek olarak şöyle söyliyim ısınma turu atan bir çok araç viraj çizgisinde kalmaya devam ediyor arkadan gelene yol vermiyor koca 1 turuma yazık oldu çoğu kez. Kaldı ki sadece drift yapmak veya yanlamak yasak değil virajda araç geçmekte yasak. Briefing'te üzerine basa basa söylüyorlar hepimiz biliyoruz. Virajda kimse birbirini geçmese herkes kendi bölgesinde istediği gibi yamulabilir. Kuralların esnek olması bence gayet güzel.

Bence pist çalışanlarında çok sürücülerin daha dikkatli ve anlayışlı olması gerekir. Mesela yamulmak, yanlamak isteyen veya ısınma turu atarken dörtlü çakarlarını yakabilir. Böylelikle arkadan gelen araç bunun bilincinde olur.

Bunu kurallarla, yasaklarla engellemek mümkün değil adam bir defa çıkarım istediğimi yaparım mantığında olabilir. Gözümün önünde iki ferrari bir porsche son virajda birbirlerine giriyolardı. Piste çıkıldığı zaman bir çok şeyi göze almak gerekir diye düşünüyorum. Tabikide bedava alınmıyor hiç bir araç ama kimsede zorla piste çağırmıyor kimseyi. Bir kaç insan yanlarken eğlenecek diye de kimsenin canını, malını riske atamaz o da ayrı konu burda herkesin anlayışlı olması gerekli. Dediğim gibi videoda kimseyi zor durumda bırakacak bir hareket yapıldığını görmedim. Bu gibi durumlarda kuralların esnek kalması pist günlerinin daha eğlenceli hal almasını sağlayabilir
    Yamulmak nedir? Virajda gecis yasagini siz nasil algiladiniz bilmiyorum, benim algiladigim virajin icinde bildigin yaris arabasi gibi atak yapmaktir. Gecislerin %95 i bu sekilde olmuyor, biri yavas kaliyor.. yanindan geciliyor.

Simdi evet video da boyle bir durum gozukmuyor kontrol ediyorlar fakat dusun kacis alanlarinda kayan noktalar var ve sonuc olarak araba ciddi yan oluyor bagzi bolgelerde. Orada olusabilecek bir ters harekette arac cok cabuk duracaktir anlatmaya calistigim sey bu.

Ha ayrica; ki bu kendi sahsi fikrim (Boyle olmali, iste soyledir asli gibi bir iddia degil, sadece fikir) Ben pistte cok ta yanlanma taraftari degilim, ha bende 1-2 yerde fotografci gorup tek kaldigimda ufak tefek atraksyon yaptim 2.viraji baglamadan; seyirci sadece yanlayana alkis tutuyor Bu da tabiki pist kulturu olmamasi vs bir suru etkeni var, bu yuzden ben yanlanmasini edilmesini ekstra sahsi olarak hos gormuyorum. Pist gunu pist gunudur, vay be ok gibi cikti virajdan diye birsey yok ta vay nasil yan cikti denmesi butun olayin dengesini bozuyor.

Mesela soyle dusunun, Istanbul park ta drift gunu var.. Ben girmisim deli gibi zaman kasiyorum : ) Hos karsilanir mi ? Adamlarin da dengesini bozarim oyle yada boyle. Benim hosuma gitmeyen konu sadece bu, yoksa kim ne yapmis beni cok ta baglamiyor, sonuc olarak eglenceli bir video ; )

m. ali öz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mesela soyle dusunun, Istanbul park ta drift gunu var.. Ben girmisim deli gibi zaman kasiyorum : ) Hos karsilanir mi ?

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yamulmak nedir? Virajda gecis yasagini siz nasil algiladiniz bilmiyorum, benim algiladigim virajin icinde bildigin yaris arabasi gibi atak yapmaktir. Gecislerin %95 i bu sekilde olmuyor, biri yavas kaliyor.. yanindan geciliyor.

Simdi evet video da boyle bir durum gozukmuyor kontrol ediyorlar fakat dusun kacis alanlarinda kayan noktalar var ve sonuc olarak araba ciddi yan oluyor bagzi bolgelerde. Orada olusabilecek bir ters harekette arac cok cabuk duracaktir anlatmaya calistigim sey bu.

Ha ayrica; ki bu kendi sahsi fikrim (Boyle olmali, iste soyledir asli gibi bir iddia degil, sadece fikir) Ben pistte cok ta yanlanma taraftari degilim, ha bende 1-2 yerde fotografci gorup tek kaldigimda ufak tefek atraksyon yaptim 2.viraji baglamadan; seyirci sadece yanlayana alkis tutuyor Bu da tabiki pist kulturu olmamasi vs bir suru etkeni var, bu yuzden ben yanlanmasini edilmesini ekstra sahsi olarak hos gormuyorum. Pist gunu pist gunudur, vay be ok gibi cikti virajdan diye birsey yok ta vay nasil yan cikti denmesi butun olayin dengesini bozuyor.

Mesela soyle dusunun, Istanbul park ta drift gunu var.. Ben girmisim deli gibi zaman kasiyorum : ) Hos karsilanir mi ? Adamlarin da dengesini bozarim oyle yada boyle. Benim hosuma gitmeyen konu sadece bu, yoksa kim ne yapmis beni cok ta baglamiyor, sonuc olarak eglenceli bir video ; )
    AHAHAH, o asfalta yazık pistte drift günü mü olurmuş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yuruyene yazık bence asıl

116 dengelı keyıflı bır arac, 120 olsada bişey deişmezdi o kadr sonuçta gazla kaydırmıyor cogu zaman agırlık transferı ıle vs
    virajda 8de fılan megan rs denk gelmiş bizden biri gibi geldi biraz uzamış keşke biraz takip edilseydi, 116nın zamanınıda lımıtınıde görürdük.. keşke sürede tutulsaydı..

serhatayasli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    izlerken eğlendim tebrik ederim

bayerische_M52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok eglenceli olmus.. Benim de hoşuma gitti..

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraÇİFTÇİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben senin gibi okumayı,araştırmayı sevmeyen kardeşlerimiz için kaynakça gösterdim keşke açıpta okusaydın bunu 2011-2012 yılının ikinci yarısına kadar parti parti kullanılan koltuk iskeletlerinde bu durum söz konusu bu o zamanlarda showroom daki araçlardan birine bile baksan aynı sorun söz konusuydu ve alıcağın araç Bmw olunca bunlar anormal karşılanıyor eğer plastik kalitesi aracın içersinde kullanılan karoser malzemeleri bir done ise bunlarda kısa bir araştırma ile bulunabilmesi mümkündür kaldı ki bimmerpost da bu konu hakkında en az 10 a yakın post vardır ve bu arabanın bir hatası olduğunu gösterir ayrıca ben bunun programda göz ardı edilip edilmemesine zerzenişte bulunmadım şunu belirtmek istedim karoser olarak ve malzeme yapısı olarak abartılcak bir araba değil..Umarım şimdi ne demek istediğimi anlamışsındır.
    Öncelikle okumayı seviyorum , İzmir Atatürk Lisesi 123.yıl mezunuyum, İzmir üniversitesinde burslu okuyorum , işletme ve uluslararası ticaret ve finansman çift ana dal yapıyorum, daha da planlarım var bir şekilde okuyoruz allaha şükür. Boş zaman bulmadıkça bilmediğim , merak ettiğim şeyleri okurum ilgi alanım dışında yeni şeyler öğrenmeye çalışırım. Zorla da değil severek yapıyorum bunları bunu bi düzeltelim

Kaynakçaları okudum size yazmadan önce , ben yalan söylüyorsunuz öyle bir durum yok paslanamaz demedim. Bu durumdan haberleri yoktur sadece bindikleri aracın sürüş dinamikleri bu kadar etkilemiştir böyle yorumlar gelmiştir diyorum. Haklısınızdır söylediklerinizde fakat bu sınıfta bu keyfi ve bu ekonomiyi sunan hangi dizel hb var onu merak ediyorum. Şu gün param olsa koşa koşa gider alırım demiyorum ben günlük kullancagım araca 70 bin lira vermem. Fakat o kategoride bir araç almam gerekse - leri + larının yanında küçük kalıyor diye düşünüyorum.

Önceki yorumum forum geneli ağır eleştirdiği için biraz sert olduysa kusura bakmayın. Bu aracın yapabildiklerini göstermeye çalışmışlar işte ortada bir emek var kimse gidin bu sınıfın en kaliteli en dayanıklı en mükemmel aracı bunu alın demiyor. Fakat eleştiriler bu söyleniyormuş gibi ağır...

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2. süren arkadaşa başarılar diliyorum Allah kaza bela vermesin ekranda gerdi sağolsun
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

ersandeniz
    Misafir
    arkadaşlara bmw satıcısı diyen arkadaşlar, bu videoları izlemesinler, gitsinler tvdeki reklam oto programlarını izlesinler...
    adamların reklam yapma gibi bir dertleri olsa, zaten giderler bir tvde program yaparlardı..
    kullandıkları araçların bir kısmı kendilerinin ve arkadaşlarının araçları, herhangi bir firmaya bağımlılıkları yok başkaları gibi..

Sinan Koc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok keyifli olmuş demekki altlarında harbıden sıkı bi araç olsa ne olurdu düşünemiyorum

ahm_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Video çok güzel olmuş belki ama aynı seansta sizinle çıkan hiç kimsenin ne süresini nede hayati riskini tehlikeye atmanız hoş değil. Tek başına çıkılmış gibi hep yan gitmek hem kendi hemde başkaları için tehlikeli ve yasaktır.

Böyle bir şey için çıkmış iseniz komple tek başınıza pisti kiralarsınız 5.5 km hep yan gidersiniz kimsede sizi eleştirmez.Ben her pist gününe geliyorum ve iyiki sizin gibi sürekli garip garip yanlayıp anlamsız araba kullanan biriyle aynı seansa denk gelmedim.

Dip not : Şiddetle kınadım. kişiliğiniz ve ya insanlığınız için tanımıyorum bişey diyemem ama bu şekilde o seanstaki tüm arabaların hem keyfini kaçırarak hemde hayatını riske atarak nacizane fikrim çok gereksiz olmuş.

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eger dalga yapmiyorsaniz, bu videonuzu hic begenmedim. Harikulede... Harika... Harika... , motoru at sase super sase harika! Nedir hocam bu laflar yahu? Cok yapmacik geldi bu sefer konusmalariniz. Onceki videolarinizda daha bir seviye vardi, bu videoda bunu bulamadim. Sizin gibi belli bir seviyedeki adamlarin bu videodaki tarziniz beni irrite etti. Ha benimki izleyici yorumudur, onu da belirteyim..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)