Arabanın içindeki konuşmalar olmasa izleme açısından keyifli bir video.. Ama konuşmalar o kadar yapmacık kalmış ki sanki Kosifler'den biri gelmiş demiş bunu övün..Öyle bi diyaloglar var.. Direksiyon iyiymiş arkadaşın 1-2 kaçırma harici gayet güzeldi.. Maşallah..
Sosyal mesaj vermek gibi bir amacım yok sizleri keyifle takip ediyorum. Pist içinde olanlar hakkında bir şey söyleyemem ama And'ın direksiyona geçip trafiğe açık alanda yaptıklarınız için pek hoş değil. Yani size bir şey olmasın.
Videoya dönecek olursak; bir kaç gün önce yine bu segmentte beyaz bir 1,6 dizel daha test etmiştiniz. O video ne kadar kasvetliydi, bu ne kadar renkli.BMW farkı galiba.
Yeni videoları beklemedeyiz.
kacıs noktaları ve okadar genıs bı pıst olmasa napıcaktınız cok merak ettım acıkcası. ayrıca arabayı cıddı ovmussunuz ama aynı hp de bı manuel corsa yada clıo turevı bı otomobıl olsa bundan daha ıyı gorseller cıkartacak cok kısı var bu sıtede ornegın devran![]()
o sınıftaki tüm otomobilleri kullandık ve hiçbiri 116'nın keyfini vermedi.Bizde bunu anlattık hepsi bu...
1 evet keyifli tabi, lastiklerin durumunu merak ettimpist sonrası![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)