Kanka ben yoktum valla :) apo abı vardı
Madsaah masallah kazasiz belasiz
Ahmet
Deneyen tum arabalara masallah black mamba adinin hakkini veriyo :D best panpam arda elin sakat ama vitesleri leblebi gibi atyosun hahaha :D
tüm araçlara maşallah , guzel denemeler olmus
Cuprada bende vardım herhangi bi sıkıntı göremedim
Deneyen araçların arkasından basmak sıkıntımı olmaya başlamış haa arkadan basarken öndekinin aracı etkileniyorsa bişey diyemem
Her seferinde arkadan basmadı cupra srp evonun yanından basmalarda var aracın yanına gidicem denemeye 3 uncu arac olarak ben izlemeye video cekmeye gelmedm ama cupra aracın sagında oldugu için gidemediğimde oldu neyse cokta onemli degıl
Kmse kımseye laf solemesin sadece cupra yoktu en az 20 arac vardı aracımı denicem öne gecmek için on arabadan yol istiyorm vs
Kalabalik denemelerde bu tur sikintilar olabiliyor kanka abartilicak bsy yok sonuc olarak allahin izniyle hepimiz kazasiz belasiz evimize donduk
Yani ne kadar yakindan izlersen o kadar keyifli oluyor biliyorsun zaten oraya en cok erdem abi ve senin aracini gormek icin geldik mami abide en azindan bu arac hizli daha rahat izleriz diye 4 kisi cupra ile cikildi yani pekte kayda deger bsy yok videoda senin gibi s2000 e hakim biri bunun adini etmez la:)
Aslinda Belkide biraz bizim gazimiz vardir hadi geri kalma bas gorelim izleyelim fln gibi yani yoksa amac denemeye engel olmak degil daha ilerilerde siz rahat basin diye orta seritteki kamyonlari sellektor delisi yaparak saga attigimizda cok oldu
ahmet senin kullandıgını bilmiyodum ama mustafanın öle haraketler yapmicanı biliyodum :) tahmınım dogru cıktı hacı bi iki yerde paket oluyodunuz bidakine baz alıcaksan daha dikkatli al bende arıza kullanıyorum ama sen baya baya tehlikeye attın bi kaç yerde siz farkında değilsiniz belki dikkatli olalım
saol knkam ben zate tek cupra için demedım bır cok arac vardı şimdi bi video yukluyorum paylasıcam birazdan
srp ile mamba denıcek bnde hem cekmek için yuksek hızda yol bulursam gecebılırmıyım diye aracımı gormek ıcın basıcam ama onumde cupra var arkada fln degıl anlıcaksın demek ıstedgmı
mesela orda db subaru var oda izliyor hem basıyor ama nerden basıyor emnıyet serıdınden veya arkadan ;)