vurun ahmete beyler :D
vurun ahmete beyler :D
Riske atmamıs engel bn her seferinde atmıs demıorum bn yanlarından 3 uncu arac olarak denıcem vedo bırakmasaydım sana arkadan carpmıyacagm için frene basıcaktm
Link yazarmisin ardacim
GOPR0008 - YouTube
onemli bişe deıl knka uzatmaya gerek yok ahmetn bilinçli yaptıgı bişe yok cok kalabalık normal oluyor
ben sadece engel oldugu da oldu anlamında soluyorum hep arkada olmadıgını gordugum ıcın paylastım
Kasıt olmadiğini zaten ardaya seni gormemiştir diyerek belirtmisim.duman olayina gelince ben zaten cupra ciyim art niyetim olamaz sadece herhangi bir sıkintı olmamasi babında soylemistim ama sen nasil anladin biseydiyemem. Klavyede boyle yanlis anlama oluyor haklisin. bittiginde herkesle denemen kadar dogal bisey yok tabiiki okadar emek var karsiligini almak ister herkes.Allah herkesin gonlune gore versin .yolunuz açık olsun.
Terbiyesiz ahmet her rolingde aynısın:) beyler araçlar hızlı ortam kalabalık ufak defek eksiklikler olabilir. Yanlış anlaşılmalar olmuştur. Hadi öpüşün barışın :) ahmet sende araca bidaha mazot koyma 97 oktan al ahahaha
Ceco bi aksam bulusalim da bi gazliyalim artik .hepten biraktin gazlamayi
Abi Walla hemen hemen her c.tesi biZim 4 çekerci tinerci grupla çıkıyoruz yola :) tamam abi en kısa sürede inşallah.
maşallah felaket bi araç yolda tutma yeteneğinede saygı Allah kaza bela vermesin.
Tüm araçlara maşallah
Benim turbodan çok farklı değil o zaman aşağı yukarı aynı doluyor hemde turbine daha büyük olmasına rağmen. Twinscroll lazım o zaman...
Eski kırmızıda 100-200 5.7 yi 97 ile mi almıştın yoksa etanol varmıydı gene? Çünkü sanki gene 100-200 5.7 çıkarırsın gibi geliyor bana. Güç yükselince süre iyileşmiyorsa o zaman s2000 limiti burasıdır gibi gelmeye başladı bana. Tabii ki 100-200 aralığında
Sen ne düşünüyorsun Arda?
arda araban maşallah ben ce hızlı apo..
eski aracımda 97 oktan artı metnaol le almıstım turbo 6262 ydi ,bunda 6266 twinscroll 5.9 6.0 gibi su an ama eğim olmayan yerlerde basmıs olabılırım dbn kayıtların hepsine bakmadık
ayarı yaparken tam bitirmemiştik ozgunle avans acıcaktık kaldı oyle bi ara ayarı tamamlayıp bidaha ölçebilirim
araban hızlı maşallah arda apo.
Bi dynamics yakisir SSD ye :)
Senin eski kırmızı baya ciddi gidiyormuş Arda o zaman. Avans'ı daha açacaksanız bu da 100-200 aralığında o seviyelerde olur tahminimce. 150-250 güzel süre çıkar özellikle. Kocaman bir maşallah. İd2000 lerin e70 le duty cycle ları ne yüzde de bilgin var mı Arda?