User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
23 sonuçtan 20 ile 23 arası

Konu: KinG 306 & Gag 306 Roll Nıght..

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Samet306 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu islerin nasil oldugunu biz cok iyi biliyoruz 4 tane video var bende topu topuda 4 kere ancak denedik hicbiride kafa kafaya degil nasil bir aracdaydiniz sizler cok merakediyorum kilo esitlendiginde diyosun videosu sende de bendede var bariz gec bastigim halde geciyorum hala fark azaliyodu diyosunuz benim icin hic problem degil ben cikar sabaha kadar denerim arac ici video da herseyi gosterir disardan cekim gibi degil arac sahibi mert te konussun arabayi kullanan o 3 viteste bastigimizda nasil bastik bende vdeosu var yuklicem suan il disina cikyorum dondugumde yuklicem yani boyle polemiklere gerk yok 4 kere basmisiz 4 videoda ondeyim siz kafa kafa diyosunuz aradaki boy farkindan biraz hesabni yapin video cekmesem kim bilir neler cikicak nyse onemli degil yuklicem dedgim gbi cikar yine basarim hic problem degil
    Samet kardesim isi cok iyi biliyosunda 4 denemenin niye ikisini koyuyosun her denemede video cektiniz benim izledigim videoda 5 te aciyosun 6 da yanyanasiniz hatta gag kafa cikartirken sen kesiyosun isi iyi bilmekten kastin buysa aynen iyi biliyosun butun videolari koysaydin ona biz karar verseydik erken basti gec basti diye biz yorum yapsaydik hesabi suan sen tek basina yapiyosun gectigin videolari koyarak . Ben disardan izledim bu arabalar bidaha denesin yanyanadan fazla gidemezler senin 4un iyidir onun 5 i buarabalar 6 da yanyanalar
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

FL RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Samet kardesim isi cok iyi biliyosunda 4 denemenin niye ikisini koyuyosun her denemede video cektiniz benim izledigim videoda 5 te aciyosun 6 da yanyanasiniz hatta gag kafa cikartirken sen kesiyosun isi iyi bilmekten kastin buysa aynen iyi biliyosun butun videolari koysaydin ona biz karar verseydik erken basti gec basti diye biz yorum yapsaydik hesabi suan sen tek basina yapiyosun gectigin videolari koyarak . Ben disardan izledim bu arabalar bidaha denesin yanyanadan fazla gidemezler senin 4un iyidir onun 5 i buarabalar 6 da yanyanalar
    Yess nerde Y 106 gtmız ozledım valala mıllet 6 ya atıyodu biz 5 te halen ondeydik
    GKM GARAGE

Samet306 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lebyenin attığı video:

20130922 014959 002 - YouTube

3 de bastığımız video: biraz argo var k.bakmayın

20130922 014959 001 - YouTube

Şimdi kararı ver bakalım çok merakediyorum vericen kararı ufuk geç basmışmıyım basmamışmıyım dışardan gördüğünle konuşuyosun el işaretiyle başlıyoruz mert benim en solumda kalıyo adam akıllıda görünmüyo ben devrime bakıcam sırada el işareti yapıyo geç basıyorum istediğim gibi devirlenemiyorum ama yinede çıkıyorum öne mevzu bukadar basit beni çakal çukalla karıştırma geçtiğin videoyu koyuyosun diyosun geçildiğim videolarımda var 6 kesmemin sebebinide videoda iyi izle boşa polemik yapmayın burdan çıkar yine denerim dibine kadar sıkıntı tunne
    ///Peugeot Sport GTI-6

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah araçlara arkadaşlar. tartışmaya gerek yok tekrar denensin olay biter zaten her haftasonu denemiyor musunuz.

askerliği bi bitiriyimde seneye sezona tekrar 306yla geri dönerim kısmetse aranıza katılırım bende kg 306nın sahibi hep bi farktan söz ediyor farkı bende görmek istiyorum
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)