bence abartmayin arkadaslar,
burda kimse cooperS, 106 yi gecemez demediki ben anlamadim noluyor... vallahi ben bir 106 fanatigi olarak 106 gecse daha mutlu bile olurum atmosferik bir motorla ve daha az hp ile boyle guzel sonuclar almasi super bence (kilo'nun etkisi buyuk)
nitekim diger konudada yazdim bence cooperS, 106 nin modernlesmis halidir![]()
Powered By The Dark Side
doğrusun . vıdeoları daha oncede ızledık. o zamanda tartısıldı bu kasnak olayı.
ama bilmediğimiz bir konuydu yorum yapmadık.
vardır yoktur demıyorum.sadece ızlenımımı soyledım..
ben sadece cosmicboy can ın cooper s iyle denedim.
can ın arabadan sesi ilk duyunca bizde cok sasırdık,ses hosumuzada gıttı.
herzaman duydugumuz bı ses degıldı sonuc olarak.
benim yorumum ıkı aractanda gelen ses aynı. amma kasnaktanmı gelıyo fıltredenmı gelıyo bılemem.sadece duydugum sesler aynı yanı yanlıs anlamayın.
ben eger coper s e bınmesm bu işlerden az cok anlasam ebnde aynı fıkrıde olurum ama arabaya cai takınca artan sesı duymanzı gerekıo normal yanı aslında soledıklerı arkadasların
serkan kardeşş ben yola cık derken piyasadakı yuklu coper s lerın vıdeoları var onlardan yola cık dedım demıssın ya alm yı yukleseydınız ne olcktı dıe o anlamda soyledım![]()
Ibo, videonunda etkisi vardir ses'te
benzer gelebilir ama asla ayni degildir emin olbenim arabadada sadece filtre varken videolarda "oha ne guzel sesi varmis" diyorduk ama kasnaktan sonra dunya baska bir hal aldi
![]()