User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
41 sonuçtan 39 ile 41 arası

Konu: Megane F7R ITB, Piston,Egzantrik ve Ms2 beyin ilk mars

Driver
    Misafir
    Alıntı devolation Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vallahi maasallah burgaz gibi yerde bunu yapmak buyuk is tebrik ederim okan kardesm bladerk ve kadir abi o arabayi ellediyse herturlu yurursun 1.6e motor megane sanzumani baya kisa o uymazmi yada 1.4 clio symbol olursa o daha kisa
    Teşekkürler Devran abi Lüleburgazda böyle bir işe kalkışmak başta biraz tereddüt yaratsada bu potansiyel ile elimizden gelemeyecek iş olmadığını gördük. Belkide İstanbul Ankara izmir gibi yerlerde bile aracı yaptırmaya kalksam çok daha uzun süre bekleyecektim ve sürekli git gel yapacaktım böylesi gerçekten çok iyi oldu hemde buradaki hevesli arkadaşlara ön ayak olmuş olduk. İnşallah sorun yaşamassak daha yavaş yavaş dahada hızlanacaz. Bu arada sözünde vardı biliosun bekliyorum en kısa zamanda

Bu arada 1.6 megane şanzımanı bir şekilde uyduruluyormuş çokta kısaymış ama benimşuan kafam oem şanzımana kilit bulabilirsem oem takmak istiyorum. Bu güçte aşırı kısada sanırım pek birişimize yaramaz gibi duruyor.

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah okan tr de ilk heralde f7r olarak allah itandirmasin bende ümitliyim bu.motordan
    Evet TR de ilk ve tek olarak F7R makinadan atmosferik projelik bir araç yarattık. Yurtdışında örnekleri vardı bizde onlardan okuyup birşeyler kapabilmek için çok uğraştık bundan sonra F7R ile uğraşacaklarada elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. ***** örnek alamadan yardım alamadan tecrübeli bir kişiyle konuşmadan böyle birşeye kalkışmanın ne kadar zor olduğunu gördük. Örnek olarak alabildiğimiz sadece motor tipi yakın olan F4R white rs vardı Kadir abide elinden gelen yardımı bilgiyi bize aktardı zaten saolsun. Ama değdi bence.

Alıntı LIGHT RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okan kardeşim hayırlı olsun tekrardan.
    Saolasın hepimize hayırlısı olsun

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Driver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arada 1.6 megane şanzımanı bir şekilde uyduruluyormuş çokta kısaymış ama benimşuan kafam oem şanzımana kilit bulabilirsem oem takmak istiyorum. Bu güçte aşırı kısada sanırım pek birişimize yaramaz gibi duruyor.
    Devo doğru diyo Megane 1.6 ların şanzımanı olur ,çok çok kısa değil...Tam sana göre ama dişlileri bir Jc5 gibi sağlam değil..Torka dayanmaz bi dönem sonra doğrarsın.. Ama kısalık olayına gelince senin araba 8000+ devirleri istekli dönüyo o yüzden hatrı sayılır bir kısa bile işini görür

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okan hayırlı olsun kardeşim inşallah güzel şeyler cıkar. emeklerinin karşılığını fazla alırsın.
    Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)