Teşekkürler Devran abi Lüleburgazda böyle bir işe kalkışmak başta biraz tereddüt yaratsada bu potansiyel ile elimizden gelemeyecek iş olmadığını gördük. Belkide İstanbul Ankara izmir gibi yerlerde bile aracı yaptırmaya kalksam çok daha uzun süre bekleyecektim ve sürekli git gel yapacaktım böylesi gerçekten çok iyi oldu hemde buradaki hevesli arkadaşlara ön ayak olmuş olduk.İnşallah sorun yaşamassak daha yavaş yavaş dahada hızlanacaz. Bu arada sözünde vardı biliosun bekliyorum en kısa zamanda
Bu arada 1.6 megane şanzımanı bir şekilde uyduruluyormuş çokta kısaymış ama benimşuan kafam oem şanzımana kilit bulabilirsem oem takmak istiyorum. Bu güçte aşırı kısada sanırım pek birişimize yaramaz gibi duruyor.
Evet TR de ilk ve tek olarak F7R makinadan atmosferik projelik bir araç yarattık. Yurtdışında örnekleri vardı bizde onlardan okuyup birşeyler kapabilmek için çok uğraştık bundan sonra F7R ile uğraşacaklarada elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. ***** örnek alamadan yardım alamadan tecrübeli bir kişiyle konuşmadan böyle birşeye kalkışmanın ne kadar zor olduğunu gördük. Örnek olarak alabildiğimiz sadece motor tipi yakın olan F4R white rs vardı Kadir abide elinden gelen yardımı bilgiyi bize aktardı zaten saolsun. Ama değdi bence.
Saolasın hepimize hayırlısı olsun![]()