Mercedes bu özelliği yeni mi bulmuş? Saçma sapan şeylerle uğraşmaktan anca mı sıra gelmiş?
Keseceksin bu arabanın yaylarını, seke seke gidecek o body control kalp kriziyle fazla yaşamaz.
Reklam çok keyifli : )
Ben de Volvo s60R'da buna benzer bir sistem görmüştüm yıllar önce ve hayran kalmıştım.
S60R Video - YouTube
Videoyu ikinci dakikadan itibaren izleyebilirsiniz, konu ile alakalı kısmı buradan itibaren başlıyor.
Dünya malı dünyada kalacak, bu kapışma neden...
buna benzer bi sistem vardı aslında aktif kasa kontrolü adı altında. s600 ve cl600 de std. donanımdaydı. bu sanırım o sistemin bi tık üstü. ilk kim icat etti kullandı bilmiyorum ama bu tarz araçlarda olması gerekli bence.
Türkiye yollarında yedek parçadan yıkarlar parayı. Avrupa'da bu sistem olsa ne olmasa ne..
Bose harici olarak uygulanabiliyor, fiyatı konusunda bilgim yok fakat istenilen araca dahil edilebilir.
M. The most powerful letter in the world.
boss'un olayıyla bu olayın hiçbir alakası yok... iyi izleyip öğrenip iyi yorumlayalım ses dalgalarına duyarlı 2 adet kamerayla yoldaki eğimlere göre yükselip alçalan sertleşip yumuşayan bir süspansiyon sistemi bu bose gibi 60 cm yükseltilip herşeyi absorbe eden ve coil over sistemi gibi istenildiği gibi sertleşen bir sistem değil. hertürlü yol koşuluna kendi kendini ayarlayan bir sistem ama nekadar kusursuz bilinmez.
mercedes süspansiyon olayına noktayı koymuş helal olsun![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)