ben fn2 nin sahibi olsam yürümüyo die canımı sıkcağıma 2 dk arayla gider önce ep3 ün içinde ondan inip fn2 ye oturup şöle tavandan tabana bi süzerim arabanın içini tekrardan
biraz rahatlatır herlade arkadaşı :)
Printable View
ben fn2 nin sahibi olsam yürümüyo die canımı sıkcağıma 2 dk arayla gider önce ep3 ün içinde ondan inip fn2 ye oturup şöle tavandan tabana bi süzerim arabanın içini tekrardan
biraz rahatlatır herlade arkadaşı :)
güzel bir video ama gri typer üzdü beni
fn2ler hiçbir zman ep3 gibi olamicak ama içi we dışı 1 numara gerçekten
valla fn2 sahipleri birer birer satılık ilanı veriyorlar.. bir eksiklik var aşikar...
piyasada focus st gibi bir araç varken type r almanın bir tek nedeni olabilir zaten. o da vergi. yeni type r rakipleri karşısında zayıf kalıyor.
Focus RS e gelene kadar bi ton araba var, seni fordçu seni :D:D 2.5 lt hacimle düşük beygir gücü :D :D
fn2 ıle st yururlerken aralardan suzule suzule gelen cupra gelır ve gecer( hadı bakalm) :d konu deıstı gene :D
yeni fn2 de honda belki revizyona gider siz ne dusunuyosunuz...2004te revize edıldı...hafifletme calısmaları vtecin 200 dewır yukarı cekilmesi....bakarsınız kucuk bı turboda koyarlar:D yeni nesil araclar hep beslemeli...
tabıkı daha ıı yurumus veya yurumemıs olabılır...bazı arkadaslar 2002ler daha ıı yuruyor dıyolar bazıları grıler bazıları kırmızılar vb...:D hafıf volantın uzunda gerı kaldıgı solenıyor...arabaların cıgerıde fark eder...2002 gecen 2004 yok mu? onemlı olan hondanın ıılestırme calısmaları...ins daha cıddı revızyonlara gıdılırde type r severler yenı kasa alabılırler....mesela ben ep3 umu fn2 ıcın hayatta satmam...hatta ep3 almadan once 0 fn2 alıyodum araba trde sadece 3 tane vardı (ilk gelen parti) elektronik gaz kelebegini duyunca hemen sogudum...
2002 gecen arkadaslarım var...bende gectım gecıldımde belli olmuyo;)genel kanı suu 2de rollde ...2 3 kafa kafaya 4 te 2004 5te 2002 gelır 6 da one cıkar...ama bı arkadasım denedıgınde tam tersı oldu...2 3 kafa kafaya 4te 2002 5te 2004 tren gıbı yurudu...dedıgım gıbı onemlı olan cıger ve shifting:icon_tup: ben 1 tane 2002ye gecıldım...arabaya aldıgım gunun ertesı gunu...ama denedıgım aracta cok cıgerlıydı...bakalım denıcez baska 2002lerle
Balıkesirden stock Typer ile deneyip geçildiğin oldumu Erdem ?