ben fn2 nin sahibi olsam yürümüyo die canımı sıkcağıma 2 dk arayla gider önce ep3 ün içinde ondan inip fn2 ye oturup şöle tavandan tabana bi süzerim arabanın içini tekrardan
biraz rahatlatır herlade arkadaşı![]()
ben fn2 nin sahibi olsam yürümüyo die canımı sıkcağıma 2 dk arayla gider önce ep3 ün içinde ondan inip fn2 ye oturup şöle tavandan tabana bi süzerim arabanın içini tekrardan
biraz rahatlatır herlade arkadaşı![]()
güzel bir video ama gri typer üzdü beni
www.egeturbo.com
Turbo asker
fn2ler hiçbir zman ep3 gibi olamicak ama içi we dışı 1 numara gerçekten
valla fn2 sahipleri birer birer satılık ilanı veriyorlar.. bir eksiklik var aşikar...
piyasada focus st gibi bir araç varken type r almanın bir tek nedeni olabilir zaten. o da vergi. yeni type r rakipleri karşısında zayıf kalıyor.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Focus RS e gelene kadar bi ton araba var, seni fordçu seni2.5 lt hacimle düşük beygir gücü
![]()
![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
fn2 ıle st yururlerken aralardan suzule suzule gelen cupra gelır ve gecer( hadı bakalm) :d konu deıstı gene![]()
yeni fn2 de honda belki revizyona gider siz ne dusunuyosunuz...2004te revize edıldı...hafifletme calısmaları vtecin 200 dewır yukarı cekilmesi....bakarsınız kucuk bı turboda koyarlaryeni nesil araclar hep beslemeli...
tabıkı daha ıı yurumus veya yurumemıs olabılır...bazı arkadaslar 2002ler daha ıı yuruyor dıyolar bazıları grıler bazıları kırmızılar vb...hafıf volantın uzunda gerı kaldıgı solenıyor...arabaların cıgerıde fark eder...2002 gecen 2004 yok mu? onemlı olan hondanın ıılestırme calısmaları...ins daha cıddı revızyonlara gıdılırde type r severler yenı kasa alabılırler....mesela ben ep3 umu fn2 ıcın hayatta satmam...hatta ep3 almadan once 0 fn2 alıyodum araba trde sadece 3 tane vardı (ilk gelen parti) elektronik gaz kelebegini duyunca hemen sogudum...
2002 gecen arkadaslarım var...bende gectım gecıldımde belli olmuyogenel kanı suu 2de rollde ...2 3 kafa kafaya 4 te 2004 5te 2002 gelır 6 da one cıkar...ama bı arkadasım denedıgınde tam tersı oldu...2 3 kafa kafaya 4te 2002 5te 2004 tren gıbı yurudu...dedıgım gıbı onemlı olan cıger ve shifting
ben 1 tane 2002ye gecıldım...arabaya aldıgım gunun ertesı gunu...ama denedıgım aracta cok cıgerlıydı...bakalım denıcez baska 2002lerle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)