Senin arabayı geçmesi pek mantıklı gelmedi zaten..Bence mertte değildir..izmirde iki tane gri yokya..
her zaman ep3![]()
çok güzel denemeler olmuş, video ise çok keyifli....seviyorum gündüz videolarını
tüm araçlara maşallah
fakat değinmeden edemicem,
birkaç ay önce karşılaştırmalarda bölümünde stock vti & stock astra coupe turbo karşılaştırması açılmıştı, yapılan yorumların çoğundada astra ezik duruma düşürülmüştü.
Bu video tahminler ile gerçekler arasında güzel bir köprü olmuş oldu
kazasız belasız![]()
FN2 müthiş hayal kirikliği yaşatti bende....sadece kat iptali ile kapanacak bi farka benzemiyorki zaten yürüyen ep3 te egzoz sistemi ile cai var sadece....fn2 yazilimli olasa bile ep3 yine götürür gibi geliyor....
ewet değiştiriyor şüphesiz....ama benim orda sölemek istediğim değiştirmiyor demek değildi....orda şundan bahsettim ep3 şu durumda olsa bir değişiklik olmadan ve fn2 ye ep3 teki sistemi uygulayip üstüne bide yazilim koysak yinede ep3 alacaktir anlamindaydi....
bu 2002-2004 olayinda da ***** yasakli sitede 2002 chipli ve 2004 stock type-r roll videosu vardi....2004 roll yapilan ilk viteste öne atliyordu sonra 2002 alip gidiyordu yanilmiyosam....bulabilirsem linki paylaşirim...
butun dunya volantı hafıfletmeye calısıyo bız agırlastırmaya
en basıt hesap F=m.a f aynı...m buyurse ivme kuculur...ama agır volantın tork verdıgı soylenıyor...o sebepten dolayı 5 ve 6da daha ıı yurudugu soylenıyor...ama mantık olarak dusunelım...5 vıtes 180 km ıle gıderken 2002 ıle 2004 roll yapıyo meselagazı basılınca volant ıvme almaya calısacak hafıf olanın daha cabuk ıvmelenmesı gerekır...?
neyse karısık mevzujapon yapmıs bınıyoz ıste
![]()
aslinda 2002 ctr volani eger debriyaj degistirdiyse orjinal agirliginda olmasi mumkun degil zaten;
***** tornada yeni debriyaj seti icin alistiriliyor, yuzeyden aliniyor falan..
Experience is what you get when you don't get what you want.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)