Maşallah iki aracada uc zaten kendini kanıtlamış bir araç
maşallah vedo herzamanki gibi hızlısın...valla apo başkan rövanşta gerekeni yapacaktır bekliyoruz...
masallah araçlara ilk basmada tutunuyor uc daha sonra fark neden o kadar acılıyor
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Arkadaslar ben APO o videoyu oraya koyduran arkadasin ne amacla koydurdugunu ben cok iyi biliyorum kendisiyle de bizzat gorusucem. He madem srp geciyo beni istedigi zaman istedigi yerde deneyelim gecerse arabayi ona vericem. O aksam denemeyi keyif icin yaptik videoyu izleyen arkadaslar anliyorsa zaten vites atislarim cok yavas cunku debriyaj kaciriyordu 1.5 bardan sonra bunu ozgune de sorabilirsiniz.
Denriyajsız subaruyu evo anca bu kadar geçer ama rövanşa çağrılıyor srpmaşallah dostlara he bide tır Parkı'na bekçi aranıyor
duyurulur
İki aracada maşallah uc STİ bende değil ama o bnm hala evladım 1.5 basıçla 2. Vites 3. Viteste srp yanında böyle tutunuyorsa aferim bnm koçuma bende 1.9 basınçla denediğimiz videolarda var merak eden abilerimiz olursa özelden Atabilirim
--- ECUFAST ---
ŞEN OTO ELEKTİRİK
Uc sti srp evo - YouTube
Buda o aksam debriyaj olmadigi halde srp yi gectigim video
Cumartesi deneyelim hep birlikte izleyici kabul etmiyoruz. İzleyici videocu yancı kenarcı yok. Özelden görüşelim.
230 la geliyorum adam orta şeritte 60 la gidiyo arkaya kamera çekiyo. Çoluk çoğumuz var kazada neler olur fark edemiycek zihniyette ve yaşta.
orası gaz bıraktıgım yer farkındaysan burda kimseyi kandırmana gerek yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)