User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
155 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: SS F7R - Magic ZY 206 RC

e.bas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracının speclerinide giderinide bilmiyorum ister füze ol ister at arabası aracına bukadar çok güveniosan ve geliosan çıkarayım garajdan aracı .
    yazmiycam yazmiycam dİyorum.... Senİn her yazdiĞin satir olay be kardeŞİm. Sus s2k rol gtİ skn tayyar denerİm demİŞsİn. Nasil hedefler abİ bunlar.zevkİne denenİrde boŞuna tir parki boyu olcaksa denenmez.kel abİm vermİŞ gazi uÇuyosun. 2.5 wrx subaru geÇmİŞ rc yİ geÇtİn dİye havalara uÇuyosun. 2.5 wrx 220 230 hp 4x4 1500 kg stock araÇla sÖkÜk 1000 kg alti araÇlarinizi karŞilaŞtiriyosunuz.bu kendİnİzİ kandirmaktan baŞka bİrŞey deĞİl. Atarla gİderle hİÇ İŞİm olmaz kİmsede gÖrmemİŞtİr atar yaptiĞimi ama sen hep bÖylesİn. Sİtede bunu bİlmeyen yok.

Sen Önce trakyada benİm geÇtİĞİm araÇlari geÇ sonra bana kaldir !

emre_ozr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı e.bas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tüm eksiklerini gider aracını sök ozaman bende denemek isterim.
    Şu haliyle bile bence çok geçer

Driver
    Misafir
    Alıntı e.bas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazmiycam yazmiycam dİyorum.... Senİn her yazdiĞin satir olay be kardeŞİm. Sus s2k rol gtİ skn tayyar denerİm demİŞsİn. Nasil hedefler abİ bunlar.zevkİne denenİrde boŞuna tir parki boyu olcaksa denenmez.kel abİm vermİŞ gazi uÇuyosun. 2.5 wrx subaru geÇmİŞ rc yİ geÇtİn dİye havalara uÇuyosun. 2.5 wrx 220 230 hp 4x4 1500 kg stock araÇla sÖkÜk 1000 kg alti araÇlarinizi karŞilaŞtiriyosunuz.bu kendİnİzİ kandirmaktan baŞka bİrŞey deĞİl. Atarla gİderle hİÇ İŞİm olmaz kİmsede gÖrmemİŞtİr atar yaptiĞimi ama sen hep bÖylesİn. Sİtede bunu bİlmeyen yok.

Sen Önce trakyada benİm geÇtİĞİm araÇlari geÇ sonra bana kaldir !
    Kardeşim benim denemek istediğim araçlardan sanane ? füzeylede denemek isterim at arabasıylada bu seni ne ilgilendirio ? konuya kendin giriosun bende denemek isterim diosun herşeyini bitir gel boşa benzin yakmıyım deyip kendi kendine atar yapıosun bi kendi kendine gelin güvey olmalar falan??? bende sana eksikler giderilir deniceksek şimdide deneriz geçmek geçilmek sorun değil eksiklik giderincede deneriz diyorum insanca.. ortalığı karıştıran sensin ben değil .. denemek istemek ile atar yapmayı karıştırma ne sen beni tanırsın nede ben seni.. <Şimdi baktım aracını satabilmek için 3 sayfadır satılıklarda güncel çekmişsin gel sana hazır fırsat yüklü f7r ı boy boy geç reklamın olsun ben hazırım bekliyorum geri vites mi yapacaksın yada ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan senle burda sayfa sayfa klavye erkeklİĞİ yapmicam Şuan denemeye gerek yok. Efendİ gİbİ Şuan deĞİlde eksİklerİn bİttİĞİnde denerİz yazdim sen polemİk peŞİndesİn. Yanİ bunu hakaret algiliyosun. Arabanla deneme yapmam İnan eksİ katar arti katmaz. İsterse 3 sene satilmasin. Bu senİ hİÇ İlgİlendİrmez

Driver
    Misafir
    sana klavye delikanlılığı yapan yok senin video izlemişliğin kadar benim roll yapmışlığım var altındakini füze sanıp millete boşa benzin yakamam diyebiliosan yaptığımız emeği hiçe sayıyorsun demektir. Bende sana açık açık yazıyorum senle denemek için eksik olan bir parçam yok erbin denicem dedi geldi denedi fark gördük sen konuya girip deneme muhabeti yapıp sonra geri vitesin yerini arıosan kısacası deneme yapmıcaksan boş muhabet yapma selametle..

Ek.Civic_Spoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    la okan gaza gelme biraz daha rodajla şunla ahaha ne adamsın yaaa

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah f7r favorı makınam
    Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
    Uyanmak Gerek Uykulardan Artık

POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)

Driver
    Misafir
    Alıntı Ek.Civic_Spoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    la okan gaza gelme biraz daha rodajla şunla ahaha ne adamsın yaaa
    nabayım be ibo adam gelmiş yok benzin kaç para bilionmu boşa bezin falan ha bire laf sokup duruo durduk yere kalkmış birde bize laf yapıyor icraata gelince geri vites. Oh ne güzel kimse denemesin herkes klavyeden ölçüm yapsın ozaman bizde bilioduk erbini geçeceğimizi adama hiç demedik boşa benzin 10 boy atacaz nasılsa diye

Alıntı EEE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masallah f7r favorı makınam
    içinde bir Renault F makina sevgisi gördüm senin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya girip denemek istiyp niye geri yapayim? İyi hatirla sene 2006 206 gti varken bende clion vardi yine hep boyle sivri konusuyodun. Sen beni hatirlamiyosun bence ondan hala boyle dik konusuyosun. Eskitmediler tabi ondan boyle oldun sen. Sana benimde icinde oldugum bi dunya uyuz olan adam sayarim. Ban ladilar yine geldin burayada. Yine soyluyorum bitir arabani dneyelim benim arabam full takili. Smdi bu sinirle gelirsem elimde kalicaksin cunku.

Driver
    Misafir
    Sene olmuş 2013 sen bana fizandan kalmış hatıraları anlatıyorsun. İnan bir gram bile hatırlamıyorum hatırlamamada gerek yok zaten İster bana uyuz ol ister aşık ol konuya girip ortalığı karıştıran sensin erbinle ben stockken denerken arkamızdan basan sen değilmiydin ordayken benzin çok ucuzdu heralde ? şimdi kalkmış bana boşa benzin lafı yapıosun hatta şimdide arabam takılı diosun sen nasılsa çok geçmicekmisin bu kadar güvendiğine göre araban uçuyordur sökmene gerek yok zaten herneyse denemiceksek kapat konuyu cıvığı çıktı.
    Senin geçtiğin araçları yaz bana sen yada seni geçenleride ekle sen oraya.

emre55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F7R çok çok iyi yürüyor maşallah, 3 4 sene sonra bulabilsem faturalı bi f7r, alıp r19 a swap yapma düşüncem var ama zor gibi bulmak f4r yada f7r bulmak

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okan aksam biz denemeye cikiyoruz benzin harciycaksan gel benle harca moruk egleniriz )
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Driver
    Misafir
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Okan aksam biz denemeye cikiyoruz benzin harciycaksan gel benle harca moruk egleniriz )
    abi çok iyi olurduda şanzıman işini halledip burda oraya sadece ayar için gelicem sonra her vakit olabilir yarın sabah erkenden başka bir şehire geçecem zaten ama yarın kadir abile istanbulda olacaklar white rs çıkmış sanırım onunla bir deneyin zevkli olur

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu uzatmaya gerek yok okan rodajini yap ondan sonra megy rs ile denersiniz sonucu belli olan deme ama bu kadar yazildi madem gorelim kim hizli kim yavas

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lehevlevelakuvvet..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah 2 aracada f7r cigerliymis

Driver
    Misafir
    Alıntı JusticeF0rALL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah 2 aracada f7r cigerliymis

saol kardeşim

gokayy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    " bizde bilioduk erbini geçeceğimizi adama hiç demedik boşa benzin 10 boy atacaz nasılsa diye "
    Konu kilitlensin üstüne tartışmaya girmeye gerek yok, makinayı eline almış saldırıyor dikkat
    1998 106 XR "sold"

2007 207 GT "sold"

2015 F20 LCi 1.20i

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu anda erdalın arabası Okanın megane ını çok geçer arkadaşlar gerek yok denemeye. Erdal bitirdikten sonra deneyelim diyor. Şu an için gerek yok. Bunda anlaşılmayacak ne var?
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)