smdi sen neye gore kiyaslama yaptin anlamadm ben senle denedmmiki? Hayatinda itb li egzatrk pstonlu bi f7r da canli gormedin benden baskada yok ztn ama senin speclernde rs kakili sen benm ne alcagmi bilemessn ama ben senin ne kdr gdeblcegini tahmin ederm ewt f7r bi k20 deil bi k20 de f7r deilkonumuzunda k20yle falan alakasi yok zaten sizin denemenizdeki senin downpipe ının kacmasi basincinin dusmeside inan beni pek baglamio
ornegin ilgnc geldi baglanti kuramadm yane
![]()
Tamam okan sen DF type R dan da hızlısın hepimizden hızlısın bu halinle. Şanzımana falan da gerek yok kapağını işlemene gerek yok. Git direk SUS la falan dene. Ne deneyeceksin bizle.
Hey alaam ya. Ben adama düzgün yapılmış megane RS 0.5 barda ne kadar gidiyor örnek veriyorum adamın ettiği laflara bak. Sanki bahane buluyorum. K20 F7R olmasın zaten yazık. Honda mühendisleri kafalarını oraya buraya vurur. Aralarında 10 yıllık teknoloji farkı var.
IN BOOST WE TRUST
Ya bakin yapilmayan bi araba yapti okan suan.ve nasil yuruyecegini henuz bilmiorz.yurumez deyip kestrp atmakta olmaz.
bundan 1 sene once 206 gti ew10 motor dan cacik olmaz derdi herkez ve muhabeti bile donmezdi.kim diyebirdi ki yuklu k20 gecicek sk2 gecicek.ama hepsi oldu hepimizde biliorz.
O yuzden ben okanin arkasindayim guzel isler basaracagina inaniyorum.
İnstagram:
guven_arabacioglu
abi ben sana onu bunu gecerim diomuyum ben gecerim megane rs i dedimmi? Benim ayar oldugum nokta sanki suanda aramzda daglar olcakms gbi bosa benzin yakariz patates ederz muhabetleri bunu sen hala anlayamadysan ben sana laf anlatmam zaten.. Gostersene nerde yazmsm ben onu gecerm bunu gecerm die? Benm bu muhabetlerlede isim olmaz kmsenin lafna bakarakta is yapmam bazilari gbide sadece geceblcegm arabalarla denemem.. Sen bana yazilanlari bunca emege ragmen benm yerime koyup kendni oku sonra konusalm sen olayn hala farknda deilsn insanlarada sanki ben alayini gecerm ederm demisim gibi yanstma olayi duzgun oku konuyu.. Ben gecermde gecilrmde demedm sadece deneyelm dedm ama ben yada o km gecerse gecsn aramzda bosa benzn yaklcak kdr patates edlcek kdr fark yok diorum bilmem anlatabldmmi bu sefer?
Olm ben senin yaptığına bişey demiyorum yapılmayanı yapıosun ama kıstas aldığın denemeler yanlış denemeler. Şanzımandan sonra tabii ki hızlanacak araban ama şu haliyle denemeye gerek yok diyor. Şu an denerseniz erdalın debriyajı düzgün vaziyette olursa senin 4-5 boy önünde olur. Sen sökersen 75 kg atarsın ama Megane RS den sadece sağ ön koltuk 47-52 kg arasında. O senden daha fazla ağırlık atabilir. Adam diyor arabayı bitir deneyelim şu anda geçerim gerek yok diyor. Sen atar gider peşindesin hemen çıkalım diye. Kesin geçeceğim araba için ben olsam bende arabamı çıkarmam tanımadığım adama. Sonucu belli denemeye gerek yok arabayı yormaya gerenk yok. Sende rodajını bitir uslu uslu şanzımanını yap Üst kapağını hallet ayarını bitir sonra denemeye çık. Eminin bayaa hızlı olacaktır ama dediğim gibi SUS Rol falan düşünme. Çok yukarılara dikme gözü. Hedef iyidir ama çok yüksek hedeflerde adama zarar verir.
IN BOOST WE TRUST
bende bu dusunceyi anlamiyorum iste bana cok ters ozaman bende erbinle bosa denemisim hic gerek yokmus bazi seyler sadece gecmek yada cok fark atmak deildr benm ilk dusuncem bana yakin olursa sanziman farknida sonra net sekilde tekrar onla deneyp gorurdum. Bende gerek yok die bisi yok. Ayrica bence zevkli olcak gecemesemde ole 5 boy falan zor yani bu benm dusuncem. Benmi yanlsm senmi yanlssn herkes isine gelenle denesn ozaman ben gecilmeyi goze aliorm zevklide olcak diorum ama karsi taraf bana bosa benzn patates ederm delerm ederm muhabetyle gelrse bozarm..
Herkesin görüşü farklı ben boşu boşuna denemeye çıkmıyordum. Artık zaten bıraktım kısık ayarda günlük kullanıyorum. Sıkmadan temiz temiz kullanıyorum. 10-60 yerine 5-40 koydum mesela. Roll artık boş iş bana göre. Bu tamamen benim görüşüm. İstanbul park açılmışken roll için araba yapmaya gerek yok bence.
IN BOOST WE TRUST
editt......
IN BOOST WE TRUST
herkesin gorusu farkli.. Ben roll icin yaptm ve herkesle denerm.. Bu kdr bast o yuzden bana birisi sunu bunu yap ole deneriz demesin denemicekse bu kdr basit yani benm derdm ben gecerm o gecer bu gecer deil insanlarada bu sekil lanse ediosun beni ve hosuma gtmiyor ssoylemedgm seyleri soylemisim yada iddia ediomusum die gostermessen sevinirim. Sonra okan kotu oluyo.. Aracmn suanda ne kdr yurudugunu kmle nasl gdeblcegini biliorum ve birisyle denemek istemem demek onu illa gececegmi iddia ediorum demek degil suanda sus tan rol den bilmem neden cok fark olacagnin bende farkndaym amacm o farki gorup daha fazla hirslanmak kapatmak icin gerekenleri yapmak hepsi bu.
Okan bi büyüğün olarak rica ediyorum,sana biri satasmadikca bu muhabbeti devam ettirme.Bir dahaki denemeye kadar bunun keyfini yasa
yasatmiyolarki abi herneyse ben yeternce acik konustgumu dusunuorum yanlis anlasilmak isttemem herkese keyifli denemeler..
Okan senin aracini cok merak ettim ilk denemen iyiydi guzel yurutmussun F7R ı faceden takip ettim yaptiklarini gayet taktir edici uğraşın oldu kısmet olursa seninle denemek isterim herzaman emeğe saygı duymusumdur biraz daha ilerde deniyelim gecilip gecmekten degil emeklerin ne kadar karsiligi oluyor onu gormek icin en onemliside rol gecelerinde paylasilan guzel anlari gormek icin![]()
(E) TUNERS Trabzon... 207 RC Lemans 1020 Series
gel tabi herzaman beklerimroll moll mangal kalrsn bende her zaman beklerm kapim acik
hatta sanada girelm egzantrk pston itb beyin valla arabanin dunyasi degisiyor alaka falan yok yani
![]()
Okan masAllah yavrum dicemki benle dene, eksiklerini bitir bi daha dene dicem ama boylari sayarken zorluk cekeriz biz denemeyelim![]()
Piston egzantrik isine girmeyi dusundum yapmadim pek yapmayi dusunmuyorum stok engine cigerini tutturmak dir niyetim ne kadar olursa tabi Turkiyenin en hizlisi degil niyetim dostluk iyi anlar elde etmek niyetim hosca vakit gecirmek hayatin zevklerini elde etmek amac olmali
(E) TUNERS Trabzon... 207 RC Lemans 1020 Series
no problem stockk en ıyı gıderıne getırırız)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)