Doğru söze ne hacet konuşmaya gerek yok dimi Serdar teklif etti Harun başta gelirim dedi sonra işi cıktı . Hayırlısı tabiii
Printable View
Deneyen araçlara maşallah,rocco hakkını vermiş arkadaş'a.EEE sen roccoyu küçük görüp karsına aldın sonrada tozunu aldın..:icon_tup:
bende SEMİ kardeşimin ayarında bi rocco ile deniyim merak ettim :D
typer için atıp tutanlar boş konuşmayın!! harun kardeşimiz size söluyo ama koca karılar ortadan kayboldu..
Tesekkur ederim abi sende derdimi anlamissin :)
Ama beyler sunuda soyliyim bursadaki typerin bence cidden hakkiniyiyosunuz.
Tuu kaka oldu araba 2 dkda.ozaman bursadaki hic bi typer yurumuyor :D
Cunku bursada olan butun typerlari geciyor bu arac nerdese.tamam bunda kpro var ayarsizdir vs. Ama stock ep3 ude baya baya geciyor yani :) nolur bu mevzuyu dahada buyutmiyelim gerekirse konuyu ucuralim gitsin :)
çok sıkı giden bir typer bursa ya geliyor onunlada deneme vs olacaktır herhalde..bakalım onunla nasıl olacak :)
Eyvallah kanka soyledikde herkes kulagini tikadi kanka bosver herkes biliyo
Neyin neoldufunu roccoyudq tebrik ettim dbs serdar kardesimizde telde konustuk onlada istqnbula geldiginde deniycez ama obur laf atanlar yok oldu neyse bu muabettleri kapatalim herkesin migdesi bulandi
harunum aslan parcam dun oldumu action kirmizi polocu arkadas ile oda hizli bi arac gordugum kadariyla
buarada tc typer antalyadan gelme degil antalyaya bikac ay tatile gitti geldi ibom ezelden gebzelidir tc plaka tescili bile gebzedir uyandirayim..
benimde hizli aracim var eskiden olsa atar yapardim ama rocco R la yurudukten sonra gerek olmaz diye dusunuyorum :)
Yok kanka su an acamam biraz zamani var methanol baglamam lazim acmak icin simdilik bu kadar ama denerim boylede gecerim :d