owww dahada sert:D
Printable View
tayyar hertürlü ilkden kafayıııııı ckartıyor :)
Abi akşam yağmur yağınca deneyemedik normal olarak :)
Harun abi bana çok kötü şeyler yapacak :D:D:D
Harun abi beee :D
Daha bana ne yapıcan :D:D:D
İçimden geçiçen zaten :D:D:D
Erkenden buluşalım çay içelim senle :D
Haftasonu yağmur yok hayırlısı ile deneyeceğiz :D:D:D
3-80 de basıcaz bak :D
Sonra vtech altı basana kız vermiyorlar deme :D
Benim için bir kere vtech altı bas be abi :D
Type-R ların hakkını yemeyin 10 numara limitöre giriyor. Çok kaliteli araçlar olduğu için yeni modellerini atmosferik değil de turbo çıkaracaklar. Beyler kandırmayın kendinizi artık, lütfen.
Bir tek Type-R çok bağırmıyo, sahipleri de çok bağırıyo. Ben bir gece 3 tane type-R'ın aynı anda geçiliyor diye tsi motoruna "yaaaa şanzımannım bozuldu ühüüüü" diye ağladığını da gördüm. Burdan memleketler arası sıkmayın arkadaşlar geçen geçmiş olay bu kadar.
bu konuda honda cı olmasamda hakkını yiyeyem bugüne kadar üretilmiş atmosferik motordan alınabilen en güzel güçtür honda motorları 1.6 lt 160 hp,
2.0 lt 200 hp, buna bence kötü bir motor demek yanlış olur yada artık iyi bir teknoloji değil demek.. yeni nesilde motorlarını 1.6 turbo'ya çevirmelerinin tek sebebi piyasa şartlarına daha uygun emisyon değerlerinde olup yakıt tasarrufu ve bir takım vergi olaylarından kurtulmak içindir. şuna da emin olun 1.6 turbo motorla da gene kendini konuşturacaktır mutlaka... motor teknolojisi konusunda honda :icon_tup: bunu her zaman söylerim.
(tamamen alakasız yazıyorum yanlış anlaşılmasın honda ya da binmem)
Bence k20 cok guzel bir motor ama zamanin gerisinde kalmaya basladi yavas yavas.Hacim kucultup emisyon uydurmak yerine ayni hacimde emisyonu tutturmak teknolojik gelisimdir.Tabiki k20 nin kullanim keyfini hic bir motor uzunca bir sure daha vermeyecektir efsaneler arasina katildi coktan.
teknoloji stabil kalmadığı gibi çevre yasalarıda stabil kalmıo yakında benzinli arabayı yasaklıcak adamlar neredeyse... He bide bu arada bende o beğenmediğin k20 nin sonradan turbolusu var şanzımanda standart varmı benide öğle ağlatabilicek şanzımandı frendi die bağırtabilicek bi tsı tfsı bursada _?
valla bravo herkes bi scirocconun typer geçmesini beklemiş :)