Kesinlikle rakipsiz dehset birsey olurdu.Birakin kendi sinifini cok ust sinif performans araclarini da ezerdi.Ama olan uzerinden konusuluyor.Type r a bayilirim heleki ep3 e ama hondada farkinda kendini yenilemesi gerektiginin.Bakalim yenisi geldiginde nasil olacak merakla bekliyoruz zaten
Ek:Egerki k20 fabrikasyon turbo olsaydi bu kadar saglam ve gazlamaya dayanikli olmayabilirdi kesicide bu kadar gezdirmeyebilirdi ve bu kadar keyifli olmayabilirdi o da var tabi.Ya da bu kadar saglam olurdu ama fiyati maliyetlerinden dolayi(sadece motor degil sanziman yurur vs) sinifinin 2 kati olurdu yine bi ayarsizlik olurdu durumda muhtemelen.
semii sayende çarşı pazar karıştı lan. Evden almalar falan. Sakın bi daa deneme yapma lan.
IN BOOST WE TRUST
Tolga K20 kötü makine değil ama sende kabul etki 1.4 TSI da boş makine değil. O kilodaki bir araba için çok iyi gidiyor o hacimle. Teknoloji olarak K20 nin ilerisinde. Zaten olmasıda gayet normal sene farkından dolayı. VAG grubu bunun 1.6 sını çıkarsaydı daha zalim olurdu 2.0 TSI larda olduğu gibi.
IN BOOST WE TRUST
K20 tork olarak yeni nesil güvenlik paketlerini kaldıramıyor ağırlık nedeniyle. Yoksa emisyon konusundan dolayı diye düşünüyorsan yanılıyorsun. O zaman 2 litre ve üzerinde atmosferik motor üretilemezdi. Konu tamamen tork. Ep3 şu an için NCAP testlerinde sınıfta kalır. FN2 nin durumu ortada ki yeni nesil civicler daha da ağır. O ağırlığı yenebilmenin tek yolu tork yani turbo ya da SC.
Bi de K20 400 hp olsaydı ne olurdu demişsin. Honda batardı garanti koşullarından dolayı. Ya sınırlı sayıda yapacaktı ya da yapmayacaktı. Yapmamayı tercih ettiler. Ford Focus RS 500 ve Evo 9 FQ400 deki gibi sınırlı sayıda çıkarılabilirdi. Sence neden bu arabalar sınırlı sayıda ve yüksek fiyatlarla çıktı. Garanti koşullarından dolayı. 500 ya da 1000 arabanın garanti masrafını o fabrikalar kaldırabilir ama Type R gibi leblebi gibi satılan bir arabada o garanti koşulları fabrikayı yorar. Çünkü 2 litre hacimle haldır huldur günlük o araba ile gazlarsan bi yerlerinden su koyuverecek. Onun önüne geçemezsin. Fq400 lerin servis periodu 5000 km. R500 ünde aynı. Ben megane ı gündelik kullanırken neden kısık ayarda kullanıyorum aynı sebeplerden dolayı. Ki buna rağmen iddia ediyorum benim motor 150 binde motor açmış olacak.
IN BOOST WE TRUST
typerin sesine bittim valla ama scirocco da sessiz soluksuz güzel uzamış sonlara doğru.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)