eyvallah abim
hangi video la selçuğun dışardan çektiği videodur onda selçuğun kafadan denemeler gözükmüyor..
Printable View
yok abı aracın ıcınden cekımler :D lokum gıbı parmaklar :D
cem abi maşallah teg duruyormu?
Güzel temiz çekilmler. Olmuş. Maaşallah.
Maşallah araçlara
Cem abi sanada maşallah iyi vites atmışsın fakat o yanan mor lamba ne gece lambasımı :)
eg cok guzel yuruyor maşallah cem abi.daha da hızlanır umarım
bize söylediği 180-200 hp gibi hatırlıyorum ben
abi sağol dediğini yaptım aldım atmosferik :)
hızlanır yakında açarım zaten
lemans egsoz filitre var ecufast yazılım var bide forged piston hepi topu bu ne verir ? :)) ama o cooper 200+ çok iyi gidiyor
Maşallah Mertcan deneyen tüm araçlarada tabiki :D
Yine Mertcan vitesler malatya üzerinden
Mertcanın arabasını kullandım bu setup ta sökmeden S2000 geçer filtre egzost ve headrs lı kendim kullnadım ve s2000 lerle deneyen bir arçtan kıstas aldım kazasız belasız kanka
Ozaman lemans cok iyi yürümüş.. Maşallah araçlara.
İyi iyi lemans guzel oluyor demek :)
Maşallah deneyen araçlara .
Massallah araclara
Maşallah araclara Cem son dişli kısalsa nasıl olur sence
deneyen araçlara maşallah
deneyen araçlara MaşAllah..:icon_tup:
Lemans kimin.Forged pistonlu ilk defa duydum.Tanışmak isterim..
Deneyen araçlara maşallah,
Cem,o gün gelemedik kusura bakma :) Parça sipariş geçtik haftaya geliyo inşallah , ben bu videodan çok iyi gördüm k20 yi tekrar maşallah:)
Cem abi müsait bir zamanda banada saplarmısın :D özlettin de kendini :hahaha:
280 beygir mi :S Cem sende 270 veya 280 beygirlik dyno var mı ? methanol beyin ve cooler fln olmadan.
Açıkçası ben bu setupla 280 beygir alan hayatımda görmedim. Bi senin araban 244 beygir almış beyinle falan benim ki nasıl 280 alıor onu anlamadım :D Bendeki bukadar eksiklerle eğer o 240 aldıysa bende 200 fln alırım diye düşündüm:)
Güzel denemeler olmuş maşallah.
setupın öyle mertcan şuandan bahsetmiyorum amerika ziyaretleri türkçe algıyı azalttı heralde :)
beyine ne gerek varki oem beyinle hp alınmıormu :) sen yazılım yap sonra bak methanolum falan var diyordun ona göre takıcağını düşünerek o hp leri verdim zaten
yani sonuç dedimki swap arabayla nolur bilmemde lemansla alakan olmaması lazım deneme anında işler bitince
anlaşabildikmi şimdi
Lemansta da motor ici varsa hafife almamak lazim. ;) yuklu r56lardan da ne gucler ciktigi ortada..
Bu arada Mertcan, suan ayarsiz ciksan 225-230 arasi hp cikartirsin diye tahmin ediyorum conem.. (dynamics) :) yani cemin dedikleri guclere yakin bisey olur setup tam bittiginde..
DD x 1.13 hesapla ;)
Bide senin aracinin gercek gidisini gormen icin biraz alisman gerekebilir.. Aren kullandiginda, herhangi bir sofore gore 2 3 boy farkediyor :D
Test ettik onayladik ;)