kanka ben hiç anlamıyorum herkes max 250 çıkartırken ben 280 çıkartıyorum falan :D aklım çok karıştı. Şimdik olay paşaoğluna falan döndü. en iyisi tamamlayıp denemek sanırım :D
Printable View
kanka ben hiç anlamıyorum herkes max 250 çıkartırken ben 280 çıkartıyorum falan :D aklım çok karıştı. Şimdik olay paşaoğluna falan döndü. en iyisi tamamlayıp denemek sanırım :D
Yok paşaoğlunda 280 alırsın dediler o yüzden dedim
heh tamam şimdi oldu bütün parçalarım takıldığında :D Benim anladığım şuan ki parçalarımla o gücü alırım olmuştu
maşallah araçlara, eg kaç kilo acaba ?
Sokuk olmadan 1100 civarinda
Gecemezsin bosver matematik yapmayi :D
Kanka ufkuna bagli ama 800 e iner azmedersen
Cem sokmez ama kiymaz bence okadar, 1000 lere gelir birakir diye dusunuyorum cok keyifli bu hali
bitane bosch yada shitl spiral alıyosun sonra başlıyosun kesmeye :D ne zaman kesicek biyer kalmadı işe ozaman 750 olmusun demektir.
Fiber kapılar-bagaj-kaput ile oluyo tabi :)
Maşallah,maşallah :) sökmeyle ugrasmaya etmeye çok gerek yok bence de...
Maşallah maşallak K20 olmus :)
Cemim hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel olmuş. Ağız tadıyla binesin yavrim.
maşallah hepsine..
maşallah k20 güzel yürümüş .
sokme konusuna bende karsiydim hala karsiyim ama iddali denemelerde gazci ve yanci ufak kardeslerim devran abi sok de sokelim öl de olelim dediler ogun bugundur sokulu denemeye ciktim(sadece sag ve arka koltuklar)
buarada arac hikmetten aldigin gibimi ilave biseyler varmi benle enson denedikten sonra egzantrik taktiracaktim ona ama sen almissin hayrli ugurlu olsun
hıkmetten sonra egzantrık emme hdrs yapıldı
masallah cem abii :D
bakalım aklımda kapakla ilgili bir projeler var
Araclara masallah..
civcivimize kocaman..
sskaci:)
Bu botlardanda sart ama